Fotografije: Salon International 


Misija događaja Salon International i ove godine ostaje ista, a to je da sa svakim izdanjem organizatori izaberu globalno vodeće frizerske akademije i frizerske brendove i njih zamole da s više od 40000 polaznika sajma i seminara podijele svoje znanje i predstave najnovije inovacije na tržištu. Predstavljamo što za posjetitelje Salon Internationala spremaju sljedeće 4 akademije, a idućih dana predstavljamo nastupe i ostalih cijenjenih frizerskih imena iz ovogodišnjega spektakularnog programa. Vidimo se u Londonu!


I ove godine na pozornici Salon Live frizersko umijeće Sassoon Academy

Uvijek posvećeni misiji pomicanja granica frizerstva, edukatori Sassoon Academy obećavaju da će i ovogodišnji nastup na Salon Live pozornici posjetitelje ostaviti bez daha. U svom nastupu predstavit će svoju najnoviju kolekciju, inspiriranu najnovijim modnim trendovima, uličnim stilom, dizajnom, arhitekturom i umjetnošću. Pripremite se na odvažnu prezentaciju najnovijih inovacija s legendarnim Sassoon potpisom!

 


Nikad ne reci nikad: Trevor Sorbie nakon dugogodišnje pauze i ove godine na pozornici Salon Live

„Volimo praviti greške dok radimo jer one su dokaz oslobađanja mašte tijekom stvaranja kolekcije. Jedino tako možemo biti na putu prema stvaranju istinskih inovacija, koje se mogu primijeniti kako u svakodnevnom salonskom radu tako i kod frizera koji trebaju inspiraciju za svoje avangardne radove“, prilikom najave njihova nastupa kazali su iz Trevor Sorbie Academy. Ovaj show jednostavno ima sve što frizer može poželjeti da doživi u svom frizerskim izletu u Londonu – dašak avangarde, puno ideja za salonski rad i priliku da se izbliza upozna s radom živuće legende frizerstva, gospodinom Trevorom Sorbiem!


Toni&Guy s posebnim showom u čast osnivača brenda, gospodina Tonia Mascola

Za Toni&Guy show na Salon Live pozornici uvijek se traži karta više, a renomirani tim edukatora i ove godine nastavlja voditi misija inspiriranja i oduševljenja frizera te dijeljenje tajni iz svijeta editorijala i mode. Kako objašnjavaju iz Toni&Guy, ovogodišnji je show u potpunosti posvećen životu i frizerskoj filozofiji gospodina Tonia Mascola, osnivača globalno uspješnog brenda Toni&Guy, koji je, nažalost, umro krajem 2017. godine. Kao što je to uvijek bila njegova misija, i ovogodišnji će show posjetitelje oduševiti demonstracijama najnovijih modernih frizura, a za kraj se sprema nezaboravni avangardni spektakl. Nakon nastupa njihove akademije slijedi i odvažan party, pa zato požurite i rezervirajte svoje ulaznice na vrijeme!


Obožavatelje svečanih frizura i ove će godine oduševiti kralj stiliziranja duge kose, gospodin Patrick Cameron

„Više od 60% klijenata u salonu ima dugu kosu, pa je zato iznimno važno da su frizeri dobro upoznati s najnovijim tehnikama i trendovima stiliziranja duge kose“, pojašnjava svoju ljubav prema dugoj kosi majstor Patrick Cameron. Za posjetitelje njegova ovogodišnjeg seminara na Salon Live pozornici sprema premijeru Easy Classic kolekcije, a u njoj možemo očekivati bouffant frizure i pletenice koje će oduševiti klijentice u salonima diljem svijeta.


Predstavljamo sve seminare koji će se održati na pozornicama Salon Live i Salon Seminar:


POZORNICA – SALON LIVE

Sassoon Academy (Excel auditorij)
Subota 13. listopada, 14:45–16:00
Nedjelja 14. listopada, 14:15–15:30

Salon Services, Salon Success i Guy Tang predstavljaju MyDentity
Nedjelja 14. listopada, 10:30–11:45

Schwarzkopf Professional (Excel auditorij)
Nedjelja 14. listopada, 12:15–13:30

Trevor Sorbie (Excel auditorij)
Nedjelja 14. listopada, 16:15–17:30

Toni&Guy (Capital Hall dvorana)
Nedjelja 14. listopada, početak u 18:00

Patrick Cameron (Excel auditorij)
Ponedjeljak 15. listopada, 12:00–13:15

BaByliss PRO i Syd Hayes predstavljaju Session to Salon (Excel auditorij)
Ponedjeljak 15. listopada, 13:30–14:15

POZORNICA – SALON SEMINAR

Mahogany
Subota 13. listopada, 12:00–13:30
Nedjelja 14. listopada, 12:00–13:30


ULAZNICE

SALON EXHIBITIONS

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK