PROGRAM 19. HAIRSTYLE NEWS FESTIVALA

Program edukacija na festivalu


Među prvima se upoznajte s novim trendovima!
Uz jake domaće edukatore i akademije, ove godine dovodimo i posebne goste iz Velike Britanije, Italije, Španjolske, Nizozemske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine…

U Velikoj dvorani održavat će se edukacijski programi Salon Business Conference, Cut&Style i Colorama, a za muške frizere i barbere pripremamo zasebno događanje Barbershop Arena s edukacijama i izlagačima u Klubu Gervais.

Na sajmu vas očekuju brojni izlagači i brendovi s ponudom profesionalnih frizerskih proizvoda i usluga, a u subotu navečer družimo se na velikom partyju Hairstyle News festivala!

PROGRAM POSLOVNIH I STRUČNIH EDUKACIJA:

Velika dvorana Gervais: Salon Business Conference, Cut & Style i Colorama
Hotel Imperial: Poslovni seminar: Strastveni profit – Tajna receptura svih uspješnih salona s Alanom Austin-Smithom & Hands-On radionica: JUST FADE s Edisom Osmanovićem
Klub Gervais: Barbershop Arena

Klikom na naziv saznajte više informacija o pojedinoj edukaciji.

Velika dvorana Gervais

Subota, 16.03.2024.

SALON BUSINESS CONFERENCE

11:00 – 11:45 OKRUGLI STOL: Vlasnici salona razotkrivaju aktualne trendove i izazove

Pozivamo vas na iznimno zanimljiv okrugli stol na kojem će vlasnici frizerskih salona iz regije raspravljati o ključnim temama struke. Očekujte analizu stanja u regiji, izazove vođenja salona te važnost edukacija. Sudionici će s vama podijeliti i perspektive o trendovima, marketinškim strategijama i utjecaju društvenih mreža, a istražiti ćemo i teme poput prilagodbe novim tehnologijama, inflacije i stvaranja dugoročnih odnosa s klijentima. Ne propustite saznati stručna mišljenja vrhunskih stručnjaka.

Moderatorica Aleksandra Oparov i gosti: Elma Hadžifejzović – Sarajevo, Ivan Bošnjak – Opatija, Jani Mali – Ljubljana i Jelena Matić – Beograd

11:45 – 12:25 PANEL: Kako postati sretniji i slobodniji vlasnik frizerskog salona?
Budućnost frizerskih salona u vašim je rukama, u rukama vlasnika ili vlasnice salona! Otkrijte ključne aspekte vođenja frizerskog salona! Naučit ćete kako postaviti viziju i misiju salona, prilagoditi stil rada prema klijentima te upravljati financijama. Otkrijte i strategije za poticanje radnog okruženja, organizaciju tima i inovacije u salonu. Jeste li spremni suočiti se s izazovima i pronalaženjem konkurentske prednosti u uzbudljivom svijetu frizerstva?

Moderatorica Aleksandra Oparov i gost: Ivana Mišić Lokar, poslovna savjetnica za beauty industriju, SVIM

12:25 – 13:10 PANEL: Kako biti zvijezda svog posla?
Samomotivacija značajno opada s godinama iskustva te se samim time smanjuje i strast, a to je ključna značajka da zadržimo visoku razinu posla i percepciju klijenata da smo najbolji za njih. Saznajte kako prevladati unutarnje samokritike koje nas koče u promjenama, kako povećati motivaciju, razvijati kreativnost i održati strast kako bi bili cjeloživotne zvijezde u svom poslu. Ne propustite priliku transformirati svoj pristup radu za postizanje vrhunskih rezultata!

Moderatorica Aleksandra Oparov i gost: Maja Vučić, prof. psihologije

13:10 – 14:10 PANEL: U susret izvrsnosti s Alanom Austin-Smithom
Alan Austin-Smith, autor najprodavanijih knjiga u salonskoj industriji diljem svijeta, u ekskluzivnom razgovoru o tajnama uspjeha salona otkrit će ključne poruke iz svoje 3 knjige: Fantastičan frizer, Šef i Salon. Inspirirajte se njegovim motivirajućim nastupom koji će vas potaknuti na postizanje ‘fantastičnih’ rezultata. Alan nije samo izvrstan motivacijski govornik, on je transformacijska sila, spreman potaknuti vašu ambiciju i strast te probuditi vašu želju za postizanjem ‘fantastičnih’ rezultata.

Moderatorice Aleksandra Oparov i Sanja Varlaj i gost: Alan Austin Smith, Fantastic Hairdresser

14:10 – 14:50 PANEL: Kako vidimo frizerstvo i frizere u budućnosti?
Razgovarat ćemo o ključnim pitanjima koja oblikuju budućnost frizerskih salona, integraciji različitih generacija u timovima, trendovima u uslužnoj djelatnosti te izazovima s kojima se suočavaju mali saloni. Kako se nositi s tehnološkim izazovima u struci? Kako prilagoditi radno vrijeme potrebama suvremenih klijenata? Kako umjetna inteligencija utječe na našu struku? Pridružite nam se u istraživanju novih horizonata u frizerstvu!

Moderatorica Aleksandra Oparov i gost: Željko Samardžija, Akademija Željko

15:00 – 17:00 Pauza

CUT AND STYLE & COLORAMA

17:00 – 17:25 Kanso Academia
Kanso tim poziva sve strastvene frizere na seminar vođen kreativnošću, emocijom i stručnošću u stvaranju predivnih oblika i boja. Cilj svakog njihovog seminara je inspirirati publiku i s njima podijeliti svoju filozofiju rada objedinjujući sve potrebne elemente: estetiku, profesionalizam i osobni pristup svakom klijentu.

Kanso Academia tim: Ivan Jagarčec, Marina Bukovac Jagarčec, Jelena Peršić Trninić i Ruben Albahari

17:25 – 18:05 Saints Barbershop
Zamislite grafite u boji koji se nose na glavi i nikome ne smetaju. Oblikovanje kose kao pokazivanje osobnosti kroz umjetnost crtanja koje inspiraciju vuče iz streetstyla i glazbe. Da, moguće je! Ekipa iz Saints Barbershopa pokazat će vam kako šišanjem i bojanjem možete iskazati i istaknuti vaš stil. Na zabavan i edukativan način saznajte kako spojiti moderan barbering i streetstyle.

Saints Barbershop tim: Edin Zahirović i Marino Bilić

18:05 – 18:45 L'Oréal Professionnel Paris
Predstavljamo prijelomno otkriće u svijetu koloracije – otkrijte formulu za najbolje rezultate kroz inspiracijski show i prêt-à-porter Color kolekciju. Vrhunski stručnjaci iz tima L’Oréal Professionnel Paris sa strašću i ekspertizom predstavit će najnoviju koloraciju – Dia color. Ova paleta boja nije samo proizvod, već umjetnost stvaranja jedinstvenih izraza ljepote kroz boju kose.

L’Oréal Professionnel Paris tim: Ana Barić, Stephanie Kralj, Duško Masnić i Antonija Zefkić

18:45 – 19:10 Menspire Academy
Menspire tim pružit će vam uzbudljivo iskustvo dijeljenjem savjeta o završnom stiliziranju frizura koji često prolaze nezamijećeni u svijetu edukacije gdje se uglavnom svi fokusiraju na metode i tehnike. Publika će imati priliku pratiti završne detalje modernih frizura i saznati o važnosti detalja i stvaranja prepoznatljivog stila koji osigurava identitet vašem radu.

Menspire Academy tim: Charlie Birt i Martin Miškolci

Nedjelja, 17.3.2024.

SALON BUSINESS CONFERENCE

11:00 - 11:40 PANEL: Što sa salonom nakon odlaska u mirovinu te kako procijeniti njegovu vrijednost?
Razmišljate o budućnosti svog salona? U Hrvatskoj je trenutno trećina poduzetnika pred umirovljenjem. Otkrijte faze poslovanja i života frizera te opcije nakon umirovljenja. Naučite kako procijeniti i povećati vrijednost svog salona. Postavite jasan plan za budućnost vašeg poslovanja, posebno kada je umirovljenje blizu. Ne propustite priliku povećati vrijednost svog poslovanja!

Moderatorica Aleksandra Oparov i gosti: dr.sc. Mirela Alpeza, Ivica Pavlačić i Joško Tafra

CUT AND STYLE & COLORAMA

11:45 - 12:10 Boris Obreški x Keune akademija
Uživajte u vrhunskim kolorističkim rezultatima inspiriranim bojama i najnovijim tehnikama nijansiranja kose. Upoznajte se s komercijalnim kolorističkim radovima različitih oblika te total look imidžem duge kose, dobivajući tako inspiraciju za daljnji rad. Doživite estetiku predivnih modela te vrhunski scenski performans inspiriran Keune brendom te unaprijedite vaše edukacijsko iskustvo u sezoni proljeće/ljeto 2024. godine.

Boris Obreši x Keune akademija

12:10 - 12:35 Mič Styling
Mič styling akademija neprestano propituje ono što je postojeće i etablirano te neumorno traga za sve ljepšim, boljim, jedinstvenijim stilovima. Tim iznimnih frizera odlikuje se odvažnom kreativnošću i zavidnim znanjem i tehnikama kojima uvijek iznova ispisuju prekrasnu poeziju frizerske misije.

Mič Styling Art tim: Matej Prinčič, Matjaž Okorn, Manó Kolarič i Aska Kajtazović

12:35 – 13:00 V17 by Sead Nunić
“Diamonds are forever“. Neke frizure i stilovi su jednostavno bezvremenski. Kolorist Sead Nunić i V17 tim predstavit će zanimljivu kolekciju frizura inspiriranih klasicima britanske filmografije 60-ih i 70-ih godina te najnovijim tonerima australskog brenda Leyton House. Something old, something new…

V17 by Sead Nunić tim: Sead Nunić i Paula Viher

13:00 – 15:00 Pauza

15:00 - 15:40 Kemon
Predstavljanje najnovije Kemonove kolekcije za proljeće/ljeto 2024. koja sadrži moderne prijedloge u skladu s potrebama žena koje traže izuzetnu estetiku. Riccardo Rogari, koloristički virtuoz s jedinstvenim talijanskim stilom, predstavit će savršenu ravnotežu između praktičnosti, personalizacije i aktualnosti.

Kemon: Riccardo Rogari

15:40 - 16:05 Artego
Temelj svake uspješne koloristike je odlično teorijsko znanje kako bismo samouvjereno mogli eksperimentirati bojama, postići prekrasnu harmoniju nijansi koje privlače te stvoriti sofisticirane modne tonove s kojima će se klijentice osjećati dobro. Anita će predstavit praktične tehnike bojanja korisne za svakodnevni salonski rad.

Artego: Anita Loboda

16:05 – 16:30 IM Academy
Strast i ljubav prema frizerskoj struci okosnica su rada tima IM Academy. Mario i Ivana svojim nastupom žele potaknuti frizerske kolege da ostanu strastveni i zaljubljeni u svoj posao, da ruše granice i izađu iz svoje komforne zone. Pomaknimo zajedno granice našeg osobnog i profesionalnog rasta.

IM.Academy tim: Mario Mesarić, Ivana Špicer i Barbara Nonković

16:30 – 17:10 Montibello
Ibiza i Art Deco inspiracija su nove Montibello kolekcije i mjesto susreta gdje boja u kosi postaje umjetnost. Uz novu kolekciju punu boja i oblika predstavit će i potpuno personalizirane i revolucionarne HOP tretmane za njegu kose. Iskusite senzaciju bez presedana i pridružite se jer bit će nezaboravno!

Montibello tim: Jordi Tenas i Montse Rodriguez

Sudionici edukacija u cijeni ulaznica dobivaju i diplome o sudjelovanju.

Kupi ulaznice

Posebne edukacije u hotelu Imperial

Subota, 16.03.2024.

NA KAVI S ALANOM AUSTIN-SMITHOM

15:15 – 16:45 Strastveni profit - Tajna receptura svih uspješnih salona!
POSLOVNA EDUKACIJA
Strast i profit ključni su za uspjeh svakog frizerskog salona! Alan Austin-Smith otkrit će formulu uspostavljanja harmonije između istinske strasti i financijskog uspjeha. Saznajte kako izbjeći zamke poslovanja temeljenog samo na strasti ili profitu te kako stvoriti salon koji nije samo financijski uspješan, već i inspirativno radno okruženje. Na ovom panelu otkrijte moć balansa između strasti i profita te ključne spoznaje i tajne uspješnog salonskog poslovanja!

Strast sama po sebi neće dugoročno održati vaš posao, a fokusiranje samo na profit neće inspirirati vaš tim. Za uspješno i održivo salonsko poslovanje trebate oboje – i strast i profit!

Otkrijte pobjedničku formulu koja spaja oboje – pridružite se Alanu Austin-Smithu i saznajte tajne stvaranja uspješnog salonskog poslovanja koje nije potaknuto samo istinskom strašću i nadahnutim vodstvom, već je i financijski uspješno, osiguravajući profit kakav vlasnik salona želi od svog poslovanja.

KLJUČNE SPOZNAJE:
1. Zamke poslovanja koji se temelje samo na strasti: Saznajte zašto oslanjanje isključivo na strast može dovesti do iscrpljenosti i kako rad sa strašću pretvoriti u održivo i profitabilno poslovanje.
2. Rizici poslovanja vođenog isključivo profitom: Shvatite rizike težnje za profitom bez iskrene strasti i kako to utječe na motivaciju vašeg tima i dugoročni uspjeh vašeg salona.
3. Moć ravnoteže: Otkrijte kako postići savršen sklad između strasti i profita stvarajući salon koji ne samo da financijski napreduje, već postaje i ispunjavajuće i nadahnjujuće radno mjesto.

Cijena poslovnog seminara: 80 EUR
Ograničen broj sudionika

Nedjelja, 17.03.2024.

HANDS-ON RADIONICA

10:00 – 14:00 JUST FADE s Edisom Osmanovićem
Predstavljamo barbersku hands-on radionicu Edisa Osmanovića (@bricabarberica). Edis, poznat po svom izvanrednom zanatskom umijeću i strasti prema barberingu, održat će radionicu posvećenu tehnikama fade frizura.

Ova radionica pružit će vam jedinstvenu priliku da učite od velikog barberskog entuzijaste i majstora. Edis će vas provesti kroz sve aspekte stvaranja savršenih Fade frizura dijeleći pritom svoje tajne, savjete i trikove koji će vas izdvojiti kao vrhunske barbere. Ne propustite priliku prisustvovati ovoj radionici gdje će se stručnost i kreativnost spojiti u izvanrednom iskustvu.

10:00 – 12:00 Look&Learn prezentacija tehnika Burst Fade i kreativni Fade.
12:30 – 14:00 Rad na vašem modelu.

Cijena Hands-On radionice: 250 EUR
Max. 8 sudionika

VAŽNA NAPOMENA: Potrebno je donijeti vlastiti alat i pribor te osigurati model uživo za praktični dio radionice.

Sudionici edukacija u cijeni ulaznica dobivaju i diplome o sudjelovanju.

Kupi ulaznice

Klub Gervais

Subota, 16.03.2024.

BARBERSHOP ARENA

14:00 – 14:40 OKRUGLI STOL: Sofisticirani i kreativni pristupi regrutaciji i zapošljavanju barbera
Zadnjih godina Hrvatska se u svim djelatnostima suočava s manjkom radne snage, posebno s manjkom kvalificiranih radnika u uslužnim djelatnostima. Vlasnici barbershopova zapošljavaju uglavnom domaće radnike kojih je sve manje na tržištu. Frizerske škole ne pridaju pažnju muškom frizerstvu i barberingu, ostavljajući mlade frizere nespremne za tržište rada, a vlasnike barbershopova da ulažu u mlade radnike i educiraju ih od početka. Osim ulaganja u razvoj ključno je ulagati u radnu okolinu i u razne benefite kako bi se zaposleni educirani radnik zadržao, a i kako bi se privukli novi kvalitetni radnici.

U otvorenom razgovoru vlasnici uspješnih barbershopova podijelit će iskustva o ključnim problemima, porazgovarati o izazovima koje donosi nedostatak stručne radne snage i istražiti inovativne pristupe zapošljavanju. Istražit će strategije zapošljavanja, inovacije u zadržavanju zaposlenika te prijedloge za dugoročne planove za rješavanje ove problematike.

Moderatorica Lorena Mišković Pavić i gosti: Ante Šolić – Barbershop Ritual Split, Ivan Mišković – Barbershop Mr. Razor Zadar, Alen Demirović – Alen’s Barbershop Sarajevo, Marko Ćaćić – Amigo’s Barbershop Zagreb

14:45 – 15:25 Saints Barbershop
Zamislite grafite u boji koji se nose na glavi i nikome ne smetaju. Oblikovanje kose kao pokazivanje osobnosti kroz umjetnost crtanja koje inspiraciju vuče iz streetstyla i glazbe. Da, moguće je! Ekipa iz Saints Barbershopa pokazat će vam kako šišanjem i bojanjem možete iskazati i istaknuti vaš stil. Na zabavan i edukativan način saznajte kako spojiti moderan barbering i streetstyle.

Saints Barbershop tim: Edin Zahirović i Marino Bilić

15:25 – 16:00 Pauza

16:00 - 17:30 Menspire Academy
Tim edukatora Menspire Academy predstavit će viziju i filozofiju brenda, obuhvaćajući klasične i kreativne oblike te prikazujući raznolikost onoga što se može postići temeljnom tehnikom, ali uz kreativan i promišljen proces. Tijekom Look&Learn seminara edukatori će demonstrirati najnovije trendove frizura za muškarce pokazujući varijacije u različitim duljinama i teksturama, od kratke, srednje pa do duge kose. Dobiti ćete detaljan uvid u filozofiju i kulturu koju je međunarodni brend Menspire izgradio te što možete očekivati u budućnosti.

Menspire Academy tim: Charlie Birt i Martin Miškolci

17:30 – 18:00 Pauza

18:00 - 18:40 Alen's Barbershop
Vjerni sloganu svog brenda “Drugačiji od drugih”, 4 edukatora Alen’s Barbershopa predstavit će klasične i moderne trendove – Mullet Hair Cut, Taper Hair Cut, Buzz Hair Cut (ili Fade Hair Cut) i muško šišanje duže kose. Alen Demirović kao koordinator nastupa pojašnjavat će geometriju i oblike kao najvažnije segmente modernog šišanja pokušavajući s publikom ostvariti što više interakcije. Pokušat će inspirirati mlade barbere, a istovremeno starijim kolegama zagolicati maštu, vratiti im entuzijazam i želju za daljnjim kvalitetnijim radom.

Alen’s Barbershop tim: Alen Demirović, Faruk Pelidija, Ajdin Čajić, Aldin Aziri i Armin Biber

18:40 – 19:20 Brivska akademija
Edis će ove godine predstaviti tehniku šišanja Mullet. Možda taj postupak još nije stigao do vašeg salona, ali kada ga jednom isprobate shvatit ćete koliko može biti kreativan. Također će vam demonstrirati i različite tehnike Fade šišanja s ciljem da si olakšate njegovu čistoću.

Brivska akademija: Edis Osmanović

HAIRSTYLE NEWS PARTY
22:00 – 02:00 Party za sve sudionike Hairstyle News festivala
Veselimo se druženju s vama na još jednoj subotnjoj zabavi Hairstyle Newsa!

Kupnjom ulaznice za edukacije koji se održavaju u subotu na poklon dobivate i ulaznicu za Hairstyle News Party.

Uživajte s kolegama, prijateljima i poslovnim partnerima. Pokažite svoje najbolje plesne pokrete i opustite se na zabavi s najljepšim frizurama u gradu.

Nedjelja, 17.3.2024.

BARBERSHOP ARENA

10:00 – 10:40 OKRUGLI STOL: Bradata Aukcija
Od humanitarne akcije koja je krenula vrlo skromno splitska Bradata aukcija izrasla je u ozbiljan događaj u kojem glavnu ulogu imaju barberi. Netipična humanitarna akcija okuplja i staro i mlado, pokret je koji educira i širi svijest o važnosti preventivnih pregleda i brige o zdravlju. Bradata aukcija je po prvi put prošle godine organizirana i izvan Splita – u Vinkovcima. Na dva događaja obrijano je više od 120 „doniranih“ brada i brkova. Brijalo ih je oko 40 brica iz cijele Hrvatske i BiH, a u sakupljanju rekordnog iznosa pridružio se i rekordan broj brada, brica, tvrtki, obrta i pojedinaca. U sklopu 7. Bradate aukcije donirano je 79.522,77 eura, od čega je 8.106 eura sakupljeno u Vinkovcima. Sredstva su donirana Županijskoj ligi protiv raka Split, odnosno Ligi protiv raka Vinkovci.

Na koji način organizatori planiraju unaprijediti i proširiti koncept na druge gradove te kako se možete uključiti u ovu humanitarnu akciju saznajte na ovom okruglom stolu.

Moderatori: organizatori Bradate aukcije Marko Sučić & Siniša Šunjić i gosti: Goran Milaković (suorganizator i domaćin splitske Bradate), Krešimir Španić (Barbershop Vinkovci, organizator) i Laura Visković (marketing).

10:45 – 11:20 Salon by Marko Stanzl
Marko Stanzl predstavit će šišanje sa škarama koje su oduvijek njegova prva ljubav i alat s kojim se služi u radu od prvog dana kada je napravio prvi rez. Pokazat će tehniku šišanja kojom se postižu forma, tekstura i volumen kose. Naglasak je da forma pri šišanju treba poštivati teksturu kose, oblik glave i konture lica kako bismo dobili idealan i željeni oblik klijentove frizure.

Salon Barbershop & Ladies Hair: Marko Stanzl

11:20 – 12:00 Pauza

12:00 – 12:40 Amigo's Barbershop
Zavirite u svijet šišanja fade frizure uz tim barbera Amigo’s Barbershopa. Upoznajte ključne tehnike, pravila i smjernice koji će vam olakšati put do savršenog fade izgleda. Dublje ćemo istražiti alate koje koristimo, otkriti tajne postizanja Burst Fade, Mid Fade, French Crop frizura te vam pokazati kako s lakoćom urediti bradu.

Amigo’s Barbershop tim: Marko Ćaćić, Niko Mištrafović, Fran Smoljanec i Dorian Veček

12:40 – 13:20 Depot
Iz ovogodišnje kolekcije “Men’s stories”, edukatori Depot tima s vama će podijeliti različite priče i linije Depot proizvoda. Predstavit će klasično brijanje uz suvremeni pristup, nova šišanja iz aktualne kolekcije te tretmane njege lica s novom linijom iz Depot obitelji. Depot predstavlja više od jednostavnog proizvoda za bradu i kosu; Depot je način života suvremenog muškarca koji ga prati na svakom koraku.

Depot tim: Siniša Šunjić, Krešimir Španić, Mirza Delić, Benjamin Oručevič i Luka Oven

13:20 – 14:00 Pauza

14:00 – 14:40 Tonino Barbieri
Toni je brico, kreator brenda i vođa tima barbera iz osječkog barbeshopa Tonino Barbieri. Zajedno s kolegama Lucijom, Twanom i Moisesom čini brijački kvartet koji spaja frizersko-brijačke tehnike Hrvatske, Iraka i Brazila. Ciljevi njihovog ovogodišnjeg nastupa su inspirirati kolege, prenijeti znanje mladim i starijim kolegama te ispričati priču o njihovim inspirativnim aktivnostima koje su ih dovele do uspjeha.

Tonino Barbieri tim: Toni Vlaškovac, Twana Rasul, Lucija Sitar i Moises Luiz Correa

14:40 – 16:10 Menspire Academy
Na ovom Look&Learn seminaru tim edukatora Menspire Academy razgovarat će o važnom segmentu svakog uspješnog barbershopa – predstavljanju na internetu. Pokrit će širok raspon tema uključujući društvene mreže, kreiranje atraktivnog digitalnog sadržaja te strategije za online predstavljanje. Uživo ćete pratiti kako šišaju i oblikuju frizure dok istovremeno snimaju cijeli postupak rada, montiraju video materijal i prezentiraju finalni proizvod u stvarnom vremenu. Očekuje vas izuzetno uzbudljivo iskustvo i do sada nikada prije predstavljeno stvaranje video sadržaja uživo stoga budite s nama jer vas očekuje vrlo zabavan i uzbudljiv završetak.

Menspire Academy tim: Charlie Birt i Martin Miškolci

16:10 – 17:00 Barbershop Arena Closing Party
U opuštenoj atmosferi, uz dobru glazbu i razgovore ispratit ćemo festival zadovoljni i s osmijehom. Pridružite nam se u stvaranju završnih uspomena Hairstyle News festivala 2024. Ne propustite ovu priliku za sjajnu završnu zabavu, razmjenu utisaka te povezivanje i druženje s kolegama barberima!

Sudionici edukacija u cijeni ulaznica dobivaju i diplome o sudjelovanju.

Kupi ulaznice

Među prvima otkrijte najnovije trendove i lookove! Broj mjesta je ograničen. Vidimo se za…

dana
1
3
sati
1
2
minuta
3
0
sekundi
2
0
Kupi ulaznice