Uvjeti korištenja

Korištenje usluga i sadržaja na internetskim stranicama hairstyle-news.hr podložno je niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge internetskih stranica hairstyle-news.hr. Korištenjem bilo kojeg dijela internetskih stranica hairstyle-news.hr smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima.

AUTORSKA PRAVA

Web stranica hairstyle-news.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava stranice hairstyle-news.hr i podložno je tužbi.

PRAVO NA IZMJENE SADRŽAJA I USLUGA

Web stranica hairstyle-news.hr zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na svojim web stranicama bez obaveze prethodne najave.

UVJETI PRENOŠENJA ČLANAKA

Svi članci i fotografije na web stranici hairstyle-news.hr vlasništvo su Kvarner Kongresi, Rijeka. Prenošenje informacija iz članaka objavljenih na web stranici dozvoljeno je samo uz uvjet da se ne prenose dijelovi originalnog teksta duži od 600 znakova, pri čemu je navođenje izvora obavezno, a ako je riječ o web stranici onda je obavezno i staviti link na originalni tekst ukoliko s uredništvom web stranice hairstyle-news.hr nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na web stranici hairstyle-news.hr prenese suprotno ovim pravilima protiv prekršitelja će biti pokrenut pravni postupak.

Ova odredba ne odnosi se na portale i web stranice s kojima Hairstyle-News.hr ima izravni dogovor o drugačijim uvjetima.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

Web stranica hairstyle-news.hr sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice. Sve sadržaje web stranice hairstyle-news.hr koristite na vlastitu odgovornost i hairstyle-news.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i van web stranice hairstyle-news.hr isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Web stranica Hairstyle-news.hr ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Poštujemo vašu privatnost i obrađujemo osobne podatke pošteno i zakonito, isključivo na temelju valjanih pravnih osnova, odnosno sukladno vašim suglasnostima za obradu. Ovim pravilima se obvezujemo da ćemo zaštititi privatnost korisnika, kupaca i posjetitelja naše web stranice te se obavezujemo pružati zaštitu njihovim osobnim podacima koje nam pružaju putem web stranice.

Ova pravila opisuju vrste podatke koje možemo prikupiti od vas kada posjetite našu web stranicu ili se registrirate za neku od naših usluga te objašnjavaju kako upotrebljavamo te podatke i korake koje poduzimamo da bismo ih zaštitili. Pravila također opisuju izbore koje imate u vezi s prikupljanjem i korištenjem vaših podataka prilikom posjete našoj web stranici.

Više informacija o zaštiti privatnosti

O KOLAČIČIMA (COOKIES)

Kolačići (cookies) su sitne datoteke koje web stranica kojom surfate sprema na vaše računalo, a koriste se osim da bi web stranica ispravno funkcionirala (osnovni kolačići) i za analitiku posjećenosti te marketinške aktivnosti (ostali kolačići).

U izborniku s lijeve strane (računala), odnosno odabirom ikona iznad teksta (pametni telefoni) možete odabrati koje kolačiće prihvaćate, a koje odbijate.

Više informacija o kolačićima na Hairstyle News portalu

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA

Periodično možemo ažurirati naše Uvjete korištenja. Ažuriranja naših Uvjeta korištenja bit će objavljeno na našoj web stranici. Sve dopune stupaju na snagu u trenutku njihove objave na našoj web stranici. Stoga, savjetujemo Vam da redovito posjećujte stranicu kako biste bili obaviješteni o mogućim ažuriranjima.

Zadnje ažurirano: 21.5.2018.