Hairstyle News Festival 2022

Edukacijom do nove stvaralačke energije!

Kako unaprijediti poslovanje i ponudu u salonima? Kako podići kvalitetu salonskih usluga? Kako povećati profit salona? Koje su najbolje tehnike šišanja i bojanja kose? Koji trendovi nas očekuju u nadolazećoj sezoni? Što koristiti u njezi i stiliziranju kose? Na koji način koristiti inovativne tehnologije u frizerstvu? Ovo su samo neka od pitanja na koja će frizeri željni znanja dobiti stručne odgovore od odabranih predavača i frizerskih edukatora na 17. Hairstyle News Festivalu u Opatiji.

Odbrojavanje do početka festivala


dana
0
-20
-4
sati
-1
-3
minuta
0
-7
sekundi
-2
-6

Ujedinjeni u stvaranju ljepote!

Dijelite s nama strast prema frizerstvu na 17. Hairstyle News Festivalu!


O Hairstyle News festivalu

Međunarodni frizerski festival Hairstyle News posvećen je razvoju frizerske struke, njenoj promociji u javnosti te stvaranju snažne i uspješne frizerske zajednice. Misija festivala je predstavljanje frizerske kreativnosti, razvijanje strasti i razmjena znanja među frizerima kako bi svi zajedno mogli učinkovito sudjelovati na tržištu profesionalnih frizerskih usluga i proizvoda.

Hairstyle News je dvodnevni stručni skup na kojem frizeri imaju mogućnost stručne edukacije. Festivalski program se sastoji od brojnih vrsta edukativnih seminara, poslovnih predavanja, panela i okruglih stolova te izložbeno–prodajnih štandova u sajamskom dijelu eventa. Na ovom skupu okupiti će se vlasnici i voditelji poslovanja u frizerskim salonima, zaposlenici frizerskih salona, učenici i nastavnici strukovnih frizerskih škola, zastupnici svjetskih frizerskih kuća, stručni časopisi i druge publikacije… Očekujemo regionalnu koncentraciju sudionika frizerske struke u interesu njezinog usavršavanja.

Sajam

Na sajamu vas očekuju brojni izlagači s bogatom ponudom profesionalnih proizvoda, usluga i opreme za frizerske salone. Pogledajte, isprobajte i nabavite najnovije proizvode. Na jednom mjestu usporedite brojne ponude te se odlučite za one koji najbolje dgovaraju vašim željama i potrebama. Iskoristite brojne sajamske popuste i pogodnosti.

Hairstyle News Festival - Sajam

Salon Business

Program poslovnih predavanja, panela i okruglih stolova namijenjen vlasnicima i djelatnicima frizerskih salona s ciljem prezentiranja zanimljivih i aktualnih tema koje otkrivaju mogućnosti unaprjeđenja poslovnih sposobnosti, razvijanja ponude i podizanja kvalitete salonskih usluga te slijedom toga i povećanja prihoda salona.

Hairstyle News Festival - Salon Business

Cut & Style

Program edukacija za kreativnu inspiraciju i upoznavanje s najnovijim stilističkim trendovima i tehnikama te inovativnim proizvodima i uslugama. Program se sastoji od nekoliko nastupa i demonstracija trendova i tehnika u šišanjima i stiliziranju kose uz promocije profesionalnih alata te proizvoda za stiliziranje kose.

Hairstyle News Festival - Cut & Style

Colorama

Program edukacija za kreativnu inspiraciju i upoznavanje s najnovijim kolorističkim trendovima i tehnikama te inovativnim proizvodima i uslugama. Program se sastoji od nekoliko nastupa i demonstracija kolorističkih trendova i tehnika uz promocije profesionalnih boja za kosu, usluga te ostalih kolorističkih proizvoda i alata.

Hairstyle News Festival - Colorama

Barbershop arena

Program edukacija za kreativnu inspiraciju i upoznavanje s najnovijim muškim trendovima i barbering tehnikama te inovativnim proizvodima i uslugama. Program se sastoji od nekoliko nastupa i demonstracija trendova i tehnika uz promocije proizvoda, alata i usluga u muškom frizerstvu i barberingu.

Hairstyle News Festival - Barbershop arena

Party

Savršenu festivalsku atmosferu upotpunit će i nezaobilazni Hairstyle News Party u opatijskom cafe baru Hemingway! Nakon cjelodnevnih edukacija i poslovnih razgovora uživajte s kolegama, prijateljima i poslovnim partnerima u opuštenoj atmosferi. Pokažite svoje najbolje plesne korake i uživajte na zabavi s najljepšim frizurama u gradu!

Hairstyle News Festival - Party

Plan Festivala

Centar GERVAIS – Opatija

Radno vrijeme sajma:

 • Subota, 14. 5. 2022.
  11:00 – 20:00
 • Nedjelja, 15. 5. 2022.
  9:00 – 18:00

LEGENDA

 • INFO PULT
 • SAJAMSKI PROSTORI
 • VELIKA DVORANA
 • CAFFE BAR

10 razloga zašto je Hairstyle News neizostavna frizerska destinacija!

 1. Nadahnite se najnovijim frizerskim trendovima.
 2. Probudite svoju kreativnost i strast prema kosi.
 3. Novim idejama i savjetima unaprijedite svoje vještine.
 4. Uživajte u druženju s kolegama i kolegicama iz struke, razmijenite znanja i iskustva.
 5. Uštedite vrijeme te se na jednom mjestu upoznajte s brojnim dobavljačima.
 1. Obogatite svoju ponudu u salonima te novitetima iznenadite vaše klijente.
 2. Dogovorite poslovne susrete te obnovite i unaprijedite suradnju s poslovnim partnerima.
 3. Usporedite cijene, uvjete poslovanja i kvalitetu proizvoda i usluga.
 4. Obnovite svoju ljubav prema najljepšem zanimanju na svijetu.
 5. Spojite ugodno i korisno i nagradite se frizerskim vikendom jer vi to zaslužujete i uživajte u prekrasnoj Opatiji!

O mjestu održavanja festivala

Opatija, često nazivana i biser Jadrana, jedna je od najpoznatijih destinacija u Hrvatskoj s turističkom tradicijom dužom od 175 godina. Grad mora i turizma smješten je u podnožju zelenih padina Učke, koje se blago spuštaju prema moru. Opatija je grad kulture i bogate turističke povijesti, grad festivala i umjetnika, grad cvijeća i parkova, grad sporta i manifestacija.

Opatija je oduvijek predstavljala prestižni centar za najveća događanja – poslovna, umjetnička, zabavna. Kada želite oduševiti uzvanike, po oduševljenje dolazite u Opatiju, nepisano je pravilo koje se primjenjuje duže od stoljeća i pol. Brojni poslovni skupovi i veliki koncertni spektakli oduvijek su obitavali u Opatiji. Budite i vi dio te dugogodišnje i impozantne tradicije.

Centar Gervais je otvoren 2017. godine kao multifunkcionalni centar namijenjen održavanju konferencija, poslovnih i kulturnih događanja.

Nalazi se u užem centru grada te je unutar nekoliko minuta hoda udaljen od većine opatijskih hotela.

Centar raspolaže velikom kazališnom dvoranom koja može primiti 500 sudionika.

Mjesto održavanja festivala – Centar GERVAIS

Ul. Nikole Tesle 5, Opatija, Hvatska

Hairstyle News 2019 u brojkama

Više od

1800

Description

Posjetitelja

Više od

200

Frizerskih modela

Više od

80

Frizerskih edukatora

Više od

130

Profesionalnih frizerskih brandova

 

4

Festivalske pozornice

Više od

50

sati video materijala

Više od

25000

fotografija

Više od

130

Osoba u organizaciji

 

1

violinist

 

1

nezaboravan Hairstyle News Party

 

1

zajednička ljubav
prema kosi

Među prvima otkrijte najnovije trendove i lookove! Broj mjesta je ograničen. Vidimo se za…

dana
0
-20
-4
sati
-1
-3
minuta
0
-7
sekundi
-2
-6
Kupi ulaznice