Hairstyle News Festival 2023

Ujedinjeni u stvaranju ljepote…

Dragi frizeri, uskoro se ponovno družimo na najvećem regionalnom okupljanju frizera u Opatiji! Prošle smo godine imali predivno i jako emotivno druženje u Opatiji. Isto tako i još bolje očekujte i ove godine jer ćemo zajedno proslaviti i 20 godina postojanja Hairstyle Newsa! U protekla dva desetljeća puno smo toga napravili zajedno, usavršavali se, družili, međusobno inspirirali i motivirali te zajedno radili na razvoju frizerske struke!

Za 20. rođendan Hairstyle Newsa pripremamo vam pravi frizerski spektakl. Očekuje vas vikend inspirativnog i motivirajućeg frizerskog druženja uz puno edukacija i ljubavi prema struci! Vidimo se u Opatiji na još jednom vikendu za pamćenje!


Generalni pokrovitelj

Zahvaljujemo Gradu Opatiji i Turističkoj zajednici grada Opatije na pokroviteljstvu i podršciO Hairstyle News festivalu

Međunarodni frizerski festival Hairstyle News posvećen je razvoju frizerske struke, njenoj promociji u javnosti te stvaranju snažne i uspješne frizerske zajednice. Misija festivala je predstavljanje frizerske kreativnosti, razvijanje strasti i razmjena znanja među frizerima kako bi svi zajedno mogli učinkovito sudjelovati na tržištu profesionalnih frizerskih usluga i proizvoda.

Hairstyle News je dvodnevni stručni skup na kojem frizeri imaju mogućnost stručne edukacije. Festivalski program se sastoji od brojnih vrsta edukativnih seminara, poslovnih predavanja, panela i okruglih stolova te izložbeno–prodajnih štandova u sajamskom dijelu eventa. Na ovom skupu okupiti će se vlasnici i voditelji poslovanja u frizerskim salonima, zaposlenici frizerskih salona, učenici i nastavnici strukovnih frizerskih škola, zastupnici svjetskih frizerskih kuća, stručni časopisi i druge publikacije… Očekujemo regionalnu koncentraciju sudionika frizerske struke u cilju njezinog usavršavanja.

Sajam

Na sajamu vas očekuju brojni izlagači s bogatom ponudom profesionalnih proizvoda, usluga i opreme za frizerske salone. Pogledajte, isprobajte i nabavite najnovije proizvode. Na jednom mjestu usporedite brojne ponude te se odlučite za one koji najbolje dgovaraju vašim željama i potrebama. Iskoristite brojne sajamske popuste i pogodnosti.

Hairstyle News Festival - Sajam

Salon Business

Program poslovnih predavanja, panela i okruglih stolova namijenjen vlasnicima i djelatnicima frizerskih salona s ciljem prezentiranja zanimljivih i aktualnih tema koje otkrivaju mogućnosti unaprjeđenja poslovnih sposobnosti, razvijanja ponude i podizanja kvalitete salonskih usluga te slijedom toga i povećanja prihoda salona.

Hairstyle News Festival - Salon Business

Cut & Style

Program edukacija za kreativnu inspiraciju i upoznavanje s najnovijim stilističkim trendovima i tehnikama te inovativnim proizvodima i uslugama. Program se sastoji od nekoliko nastupa i demonstracija trendova i tehnika u šišanjima i stiliziranju kose uz promocije profesionalnih alata te proizvoda za stiliziranje kose.

Hairstyle News Festival - Cut & Style

Colorama

Program edukacija za kreativnu inspiraciju i upoznavanje s najnovijim kolorističkim trendovima i tehnikama te inovativnim proizvodima i uslugama. Program se sastoji od nekoliko nastupa i demonstracija kolorističkih trendova i tehnika uz promocije profesionalnih boja za kosu, usluga te ostalih kolorističkih proizvoda i alata.

Hairstyle News Festival - Colorama

Barbershop arena

Program edukacija za kreativnu inspiraciju i upoznavanje s najnovijim muškim trendovima i barbering tehnikama te inovativnim proizvodima i uslugama. Program se sastoji od nekoliko nastupa i demonstracija trendova i tehnika uz promocije proizvoda, alata i usluga u muškom frizerstvu i barberingu.

Hairstyle News Festival - Barbershop arena

Party

Savršenu festivalsku atmosferu upotpunit će i nezaobilazni Hairstyle News Party! Nakon cjelodnevnih edukacija i poslovnih razgovora uživajte s kolegama, prijateljima i poslovnim partnerima u opuštenoj atmosferi. Pokažite svoje najbolje plesne korake i uživajte na zabavi s najljepšim frizurama u gradu!

Hairstyle News Festival - Party

Plan Festivala

Centar GERVAIS – Opatija

Radno vrijeme sajma:

 • Subota, 25. 3. 2023.
  11:00 – 20:00
 • Nedjelja, 26. 3. 2023.
  9:00 – 18:00

LEGENDA

 • INFO PULT
 • SAJAMSKI PROSTORI
 • VELIKA DVORANA
 • CAFFE BAR

10 razloga zašto je Hairstyle News neizostavna frizerska destinacija!

 1. Nadahnite se najnovijim frizerskim trendovima.
 2. Probudite svoju kreativnost i strast prema kosi.
 3. Novim idejama i savjetima unaprijedite svoje vještine.
 4. Uživajte u druženju s kolegama i kolegicama iz struke, razmijenite znanja i iskustva.
 5. Uštedite vrijeme te se na jednom mjestu upoznajte s brojnim dobavljačima.
 1. Obogatite svoju ponudu u salonima te novitetima iznenadite vaše klijente.
 2. Dogovorite poslovne susrete te obnovite i unaprijedite suradnju s poslovnim partnerima.
 3. Usporedite cijene, uvjete poslovanja i kvalitetu proizvoda i usluga.
 4. Obnovite svoju ljubav prema najljepšem zanimanju na svijetu.
 5. Spojite ugodno i korisno i nagradite se frizerskim vikendom jer vi to zaslužujete i uživajte u prekrasnoj Opatiji!

O mjestu održavanja festivala

Opatija, često nazivana i biser Jadrana, jedna je od najpoznatijih destinacija u Hrvatskoj s turističkom tradicijom dužom od 175 godina. Grad mora i turizma smješten je u podnožju zelenih padina Učke, koje se blago spuštaju prema moru. Opatija je grad kulture i bogate turističke povijesti, grad festivala i umjetnika, grad cvijeća i parkova, grad sporta i manifestacija.

Opatija je oduvijek predstavljala prestižni centar za najveća događanja – poslovna, umjetnička, zabavna. Kada želite oduševiti uzvanike, po oduševljenje dolazite u Opatiju, nepisano je pravilo koje se primjenjuje duže od stoljeća i pol. Brojni poslovni skupovi i veliki koncertni spektakli oduvijek su obitavali u Opatiji. Budite i vi dio te dugogodišnje i impozantne tradicije.

Centar Gervais je otvoren 2017. godine kao multifunkcionalni centar namijenjen održavanju konferencija, poslovnih i kulturnih događanja. Nalazi se u užem centru grada te je unutar nekoliko minuta hoda udaljen od većine opatijskih hotela. Centar raspolaže velikom kazališnom dvoranom koja može primiti 500 sudionika.

Više o Opatiji na www.visitopatija.com

Mjesto održavanja festivala – Centar GERVAIS

Ul. Nikole Tesle 5, Opatija, Hvatska

Hairstyle News 2022 u brojkama

Više od

1400

Description

Posjetitelja

Više od

80

Frizerskih modela

 

18

Frizerskih timova

Više od

150

Profesionalnih frizerskih brandova

Više od

20

Poslovnih stručnjaka

Više od

50

sati video materijala

Više od

25000

fotografija

Više od

90

Osoba u organizaciji

 

1

DJ

 

1

nezaboravan Hairstyle News Party

 

1

zajednička ljubav
prema kosi

Među prvima otkrijte najnovije trendove i lookove! Broj mjesta je ograničen. Vidimo se za…

dana
0
-19
-3
sati
0
-2
minuta
-1
-9
sekundi
-2
0
Kupi ulaznice