HAIRSTYLE NEWS 2020
Započela je prodaja ulaznica s Early Bird popustima!

Osigurajte svoje mjesto na Hairstyle News Festivalu i u samo 2 dana saznajte sve o najnovijim frizurama i trendovima s kojima ćete biti spremni za proljetne makeovere klijenata u vašim salonima!

Iskoristite mogućnost kupovine akreditacija za seminare po povoljnijim cijenama s popustima! Akcija traje do subote 29. 2. 2020. godine, a nakon tog datuma akreditacije će biti dostupne po redovnim cijenama.

KUPNJA ULAZNICA

Ulaznice možete kupiti putem interneta na našem web portalu hairstyle-news.hr ili entrio.hr. 

Online prodaja ulaznica. Broj mjesta je ograničen. Mogućnost plaćanja karticom ili putem transakcijskog računa po ponudi. Više informacija o kupnji ulaznica na hairstyle-news.hr/festival. 

Za dodatne informacije o Festivalu i programu seminara posjetite službenu Festivalsku stranicu. 


Za rezervaciju grupnih ulaznica (za 10 i više sudionika) te za grupne ulaznice za škole možete nas kontaktirati na telefon: 01 5513 274 ili e-mail: info@hairstyle-news.hr.

PROLISTAJTE SLUŽBENI KATALOG FESTIVALA!

Predstavljamo vam službeni program 17. festivala Hairstyle Newsa sa svim nastupima, seminarima, ostalim festivalskim događanjima te popisom dosad potvrđenih izlagaća profesionalnih frizerskih proizvoda i usluga na sajmu. Pozivamo vas da prelistate katalog i na vrijeme osigurate svoje ulaznice! 

ODBROJAVANJE DO HAIRSTYLE NEWSA JE POČELO!

Pozivamo vas da u sljedećim tjednima redovito pratite Hairstyle News na društvenim mrežama, gdje za vas pripremamo posebne ekskluzivne objave i intervjue s frizerskim edukatorima i timovima. Budite i vi dio ovoga uzbudljivog događanja, i to tako da svoje objave označite/tagirate s #hairstylenews i #jasamfrizer.

Uživajte u društvu svojih kolega i poslovnih partnera, a proljetni vikend u Zagrebu neka bude vikend za pamćenje. Bit će to vikend motivacije i inspiracije za sve frizerske profesionalce.

Dobro došli na 17. izdanje Hairstyle News festivala!

Informacije o održavanju Festivala možete pratiti na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram te na internetskom portalu www.hairstyle-news.hr. Vidimo se u Zagrebu!


ZA VAŠE POSLOVNE KALENDARE:

HAIRSTYLE NEWS 2020
28. i 29. 3. 2020. – Plaza Event Centar, Zagreb