HAIRSTYLE NEWS 2020
Dragi frizeri, vidimo se na 17. izdanju Hairstyle News Festivala!

Velika pozornica frizerskog festivala Hairstyle News

Fotografije: Luka Smuk


Koje su najbolje tehnike šišanja, što koristiti u njezi i stiliziranju, na koji način integrirati inovativne tehnologije u frizerstvu, kako unaprijediti poslovanje u salonu i kako uljepšati svaku osobu uzimajući u obzir teksturu kose, fizionomiju i psihološke aspekte osobe, samo su neka od pitanja na koja će frizeri željni znanja dobiti stručne odgovore od svojih kolega edukatora na 17. Hairstyle News Festivalu. 

17. Hairstyle News Festival, 28.-29.3.2020., Plaza Event Centar, Zagreb


Stručni i poslovni seminari

Dvodnevni program stručnih edukacija za inspiraciju, motivaciju i upoznavanje frizera s najnovijim trendovima i tehnikama te inovativnim proizvodima i uslugama za frizerske salone. U sklopu Stručnih seminara svojim nastupima inspirirati će vas i oduševiti brojni domaći i inozemni timovi. 

Oba dana program u Velikoj dvorani započinje atraktivnim okruglim stolovima na kojima će nastupiti eminentni stručnjaci, vlasnici frizerskih salona te predstavnici institucija relevantnih za frizersku struku. Vjerujemo kako će teme okruglih stolova te komentari i savjeti njihovih sudionika privući vašu pažnju te pronaći mjesta u vašim bilježnicama. 

Za dodatne informacije o Festivalu i programu seminara posjetite službenu Festivalsku stranicu. 

Vizualizacija Velike pozornice Hairstyle Newsa 2020
Velika pozornica Hairstyle Newsa 2020

Barbershop Arena

Program specijaliziranih edukacija pod nazivom Barbershop Arena namijenjen je muškim frizerima i barberima koji žele napredovati u svom radu. U sklopu ovog programa održavaju se 3 look&learn seminara te okrugli stol s osvrtom na stanje barbershop scene i muškog frizerstva. 

Po prvi put u goste nam dolazi barberica Hayden Cassidy, zvučno ime globalne scene muškog frizerstva i zato iskoristite priliku iz prve ruke saznati o najnovijim trendovima u muškom frizerstvu. 

Barbering

Hairstyle News sajam

U sajamskom dijelu Festivala očekuju vas brojni izlagači s bogatom ponudom profesionalnih proizvoda, usluga i opreme za frizerske salone. Pogledajte, isprobajte i nabavite najnovije proizvode i porazgovarajte s prodajnim zastupnicima vama najdražih profesionalnih frizerskih brendova. 

Na sajmu vas očekuje više od 150 profesionalnih frizerskih brendova i izlagača! Iskoristite brojne sajamske popuste i pogodnosti na Festivalu te spremni dočekajte proljetne makeovere klijentica i klijenata u vašim salonima. 

Posjetitelji Hairstyle News sajma

Hairstyle News Party

Savršenu festivalsku atmosferu upotpunit će i nezaobilazni Hairstyle News Party! Uživajte s kolegama, prijateljima i poslovnim partnerima. Pokažite svoje najbolje plesne korake i opustite se na zabavi s najljepšim frizurama u gradu. 

Nakon cjelodnevnih edukacija moći ćete uživati i u izabranoj ponudi hrane Showcooking by Spoon koja će vam dati snagu za vaše plesne korake.  Za opuštenu atmosferu i isto takvo druženje pobrinut će se vrhunski glazbenici: DJ Luca Montecchi, vokalist i bubnjar Manuel Lupen, violinist Boris Time te saksofonist Tony T. 

Kupovinom akreditacije za seminare koji se održavaju u subotu na poklon dobivate i ulaznicu za Hairstyle News Party. 

Atmosfera okupljanja frizera na službenoj festivalskoj zabavi
Hairstyle News Party, 28.3.2020. – Velika dvorana, Plaza Event Centar, Zagreb

Festival kose sa 100% fokusa na frizere i frizersku struku

Osigurajte svoje mjesto na Hairstyle News Festivalu i u samo 2 dana saznajte sve o najnovijim frizurama s kojima ćete biti spremni za proljetne makeovere klijenata u vašim salonima!

Ulaznice možete kupiti putem interneta na našem web portalu hairstyle-news.hr ili entrio.hr. 

Online prodaja ulaznica. Broj mjesta je ograničen. Mogućnost plaćanja karticom ili putem transakcijskog računa po ponudi. Više informacija o kupnji ulaznica na hairstyle-news.hr/festival. 

Za dodatne informacije o Festivalu i programu seminara posjetite službenu Festivalsku stranicu. 

Za rezervaciju grupnih ulaznica (za 10 i više sudionika) te za grupne ulaznice za škole možete nas kontaktirati na telefon: 01 5513 274 ili e-mail: info@hairstyle-news.hr.


Tijekom narednih mjeseci informacije o održavanju 17. izdanja festivala Hairstyle News možete pratiti na našoj Facebook stranici te na internetskom portalu hairstyle-news.hr. Informirat ćemo vas o seminarima, izlagačima, predavačima i posebnim događanjima na idućem festivalu, a krajem 2. mjeseca 2020. godine na vaše adrese poslat ćemo i najavni katalog s točnim programom svih festivalskih događanja. Vidimo se u Zagrebu!