Fotografije: Salon International


Promatrajte rad Schwarzkopf Professional frizerskih majstora na jednoj od najvećih frizerskih pozornica – Salon Internationalu!

U subotu 13. listopada u Londonu započinju tri najvažnija dana u britanskom frizerstvu – svoja vrata otvorit će Salon International 2018, događanje na kojem frizeri iz cijelog svijeta pronalaze inspiraciju gledajući inspirativne edukacijske nastupe nekih od najvećih globalnih akademija u svijetu!

Među nastupajućima na pozornici Salon Live programa ove je godine i Schwarzkopf Professional akademija. Njezin je nastup namijenjen slavljenju 120 godina uspješnoga globalnog poslovanja brenda, a posjetiteljima obećava odvažan „tour de force“ nastup, u kojem će se posjetitelji moći izbliza upoznati s maštovitim radovima nekih od najutjecajnijih globalnih frizera.


Essential Looks kolekcija – ljepota izvan masovnih ideala, savršenstva i nedostižnih uzora

Essential Looks kolekciju predstavlja Lesley Jennison, Schwarzkopf Professional globalna direktorica koloracije, koja redovito radi i na modnim revijama brendova John Richmond, Raf Simons i Alexander McQueen, a njoj će se na pozornici pridružiti Tyler Johnston, session stylist, koji stalno pomiče granice između svijeta mode i ulične mode. Prolistajte stranice brojnih svjetskih najpoznatijih tabloida i srest ćete njegovo ime, a među njegovim privatnim klijentima nalaze se i David i Victoria Beckham, Charlotte Rampling, Cate Blanchett, Keira Knightley i Lilly Allen.

BlondMe iconic Blonde – kolekcija frizura za klijentice u svim salonima

Obožavatelji koloristike s velikim će zanimanjem popratiti prezentaciju najnovije BlondMe kolekcije i radove britanskog Schwarzkopf Professional tima edukatora.

Hooker & Young predstavljaju kolekciju English Eccentrics – Celebrating the Best of British

Frizerski duo Hooker&Young za posjetitelje sprema prezentaciju reinterpretiranih najznačajnijih britanskih frizerskih stilova, koji su svojom snagom i načinima redefiniranja ljepote oduševili brojne frizere, ali i klijente diljem svijeta. Hooker&Young dio su britanske frizerske industrije već više od 20 godina i više su puta bili nominirani za prestižnu nagradu Britanski frizer godine.

Instagram-zvijezde na pozornici Salon Internationala

U velikom slavlju predanosti i ljubavi prema kosi na pozornici će se Salon Live kolegama Schwarzkopf Professionala pridružiti i španjolski X-presion tim, Instagram-zvijezde, koje svojim kolorističkim inovacijama dokazuju živost i vitalnost frizerstva. X-presion proizlazi iz velike želje da se na neki novi način pridonese svijetu frizerstva – izazov koji za ova tri frizerska umjetnika predstavlja neprestanu potragu.


Predstavljamo sve seminare koji će se održati na pozornicama Salon Live i Salon Seminar:


POZORNICA – SALON LIVE

Sassoon Academy (Excel auditorij)
Subota 13. listopada, 14:45–16:00
Nedjelja 14. listopada, 14:15–15:30

Salon Services, Salon Success i Guy Tang predstavljaju MyDentity
Nedjelja 14. listopada, 10:30–11:45

Schwarzkopf Professional (Excel auditorij)
Nedjelja 14. listopada, 12:15–13:30

Trevor Sorbie (Excel auditorij)
Nedjelja 14. listopada, 16:15–17:30

Toni&Guy (Capital Hall dvorana)
Nedjelja 14. listopada, početak u 18:00

Patrick Cameron (Excel auditorij)
Ponedjeljak 15. listopada, 12:00–13:15

BaByliss PRO i Syd Hayes predstavljaju Session to Salon (Excel auditorij)
Ponedjeljak 15. listopada, 13:30–14:15

POZORNICA – SALON SEMINAR

Mahogany
Subota 13. listopada, 12:00–13:30
Nedjelja 14. listopada, 12:00–13:30


ULAZNICE

SALON EXHIBITIONS

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK