Fotografije: Salon International 


U subotu 13. listopada u Londonu započinju tri najvažnija dana u britanskom frizerstvu – svoja vrata otvorit će Salon International 2018, događanje na kojem frizeri iz cijelog svijeta pronalaze inspiraciju i upoznaju se s novim frizerskim trendovima kao i najnovijim profesionalnim frizerskim proizvodima.

Kao i dosad očekuje nas bogat program edukacija na nekoliko sajamskih pozornica: HJ Stage, Salon Live i Salon Seminar. I ove će se godine posjetitelji moći među prvima upoznati s najnovijim frizerskim kolekcijama nekih od najvećih frizerskih akademija u svijetu frizerstva Sassoon Academy, Rush, Toni & Guy, Patrick Cameron i Trevor Sorbie. Na pozornici Excel auditorija nastupit će i renomirana Schwarzkopf Professional akademija. Njezin je nastup namijenjen slavljenju 120 godina uspješnoga globalnog poslovanja brenda, a za posjetitelje sprema edukacijski show posvećen kreativnosti frizerskog zanata, koji će kolege frizere inspirirati još dugo nakon završetka njezina nastupa. Organizatori su se pobrinuli i za sve koje žele vikend u Londonu iskoristiti za look&learn seminar, na kojem se u intimnoj atmosferi mogu upoznati s nekima od najvećih nadolazećih trendova. Na Salon Seminar pozornici nastupiti će Mahogany kreativni tim i pokazati zašto je britansko geometrijsko šišanje jedno od najutjecajnijih u svijetu.


Misija događaja Salon International i ove godine ostaje ista, a to je da sa svakim izdanjem izaberemo apsolutno najbolje frizerske akademije i frizerske brendove i njih zamolimo da s više od 40000 polaznika sajma i seminara podijele svoje znanje i predstave najnovije inovacije na tržištu. Salon International 2018 sa svojim će programom, najnovijim kolekcijama frizerskih akademija i ponudom noviteta profesionalnih frizerskih proizvoda oduzeti dah mnogima frizerima, i to na svim razinama poslovanja“, prilikom 45. izdanja eventa Salon International izjavila je Jayne Lewis-Orr, izvršna direktorica.


U nastavku predstavljamo seminare koji će se održati na pozornicama Salon Live i Salon Seminar:


POZORNICA – SALON LIVE

Sassoon Academy (Excel auditorij)
Subota 13. listopada, 14:45–16:00
Nedjelja 14. listopada, 14:15–15:30

Salon Services, Salon Success i Guy Tang predstavljaju MyDentity
Nedjelja 14. listopada, 10:30–11:45

Schwarzkopf Professional (Excel auditorij)
Nedjelja 14. listopada, 12:15–13:30

Trevor Sorbie (Excel auditorij)
Nedjelja 14. listopada, 16:15–17:30

Toni&Guy (Capital Hall dvorana)
Nedjelja 14. listopada, početak u 18:00

Patrick Cameron (Excel auditorij)
Ponedjeljak 15. listopada, 12:00–13:15

BaByliss PRO i Syd Hayes predstavljaju Session to Salon (Excel auditorij)
Ponedjeljak 15. listopada, 13:30–14:15

POZORNICA – SALON SEMINAR

Mahogany
Subota 13. listopada, 12:00–13:30
Nedjelja 14. listopada, 12:00–13:30

Salon International jedno je od najvažnijih frizerskih događanja na svijetu na kojem frizeri iz cijelog svijeta pronalaze inspiraciju i upoznaju se s novim frizerskim trendovima kao i najnovijim profesionalnim frizerskim proizvodima. Sajam uživa bogatu tradiciju – u svom 45. izdanju i suradnji s magazinom Hairdressers Journal International predstavlja više od 250 izlagača, koji će se predstaviti s ponudom više od 400 profesionalnih frizerskih brendova te uz očekivanih 38.000 posjetitelja iz čak 60 zemalja. Salon International sinonim je za inovaciju, inspiraciju i utjecaj te ostaje lider profesionalne frizerske industrije, od globalnih brendova do start-up tvrtki.


ULAZNICE

SALON EXHIBITIONS

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK