Kolorista boja kosu modela na sajmu Salon Internationala 2019Fotografije: Salon International 


Koji su trendovi najavili svoj povratak u ovogodišnjoj zimskoj sezoni? 

Za prvu dozu beauty adrenalina pobrinula se famozna manekenka Bella Hadid koja se odlučila ošišati svoju dugu, sjajnu, plavu kosu i svojim novim modernim bobom dužine do ramena oduševila brojne modne znalce. Stoga možemo očekivati da će ovaj stilski potez, u svim mogućim varijantama dužine i slojevitosti, ove sezone inspirirati velik broj klijentica i u vašim salonima. Što se pak boja i koloracije tiče, frizerski stručnjaci ističu da babylights pramenovi, savršeni ljetni beauty izbori za mnoge klijentice, polako gube svoju popularnost. Vraćamo se klasičnim pramenovima smeđih tonova, nijansi boje brusnice, tamno plave i zavodljivo misterioznim crnim nijansama. A što je ono što će ove sezone željeti svaka influencerica? Osvježite svoje znanje stvaranja “wet look” frizure koju će ove sezone brojne modne djevojke izabrati za svoj ultimativni party izgled!

Jedna od najvažnijih frizerskih stanica, gdje se posjetitelji mogu među prvima upoznati s nadolazećim trendovima koji će zablistati na brojnim Instagram profilima, svakako je i britanski frizerski sajam Salon International. Riječ je o sajmu u okviru kojeg je ove godine više od 40 tisuća posjetitelja moglo uživati u ponudi noviteta i to više od 400 profesionalnih frizerskih brendova. Ipak, i ove godine najviše su pažnje pridobile kolekcije nekih od najboljih frizera u svijetu.

Model sa valovitom frizurom na Salon Internationalu 2019

Vraćamo se klasičnim pramenovima smeđih tonova, nijansi boje brusnice, tamno plave i zavodljivo misterioznim crnim nijansama.

I stoga, preduhitrite vaše klijentice i među prvima se upoznajte s najnovijim trendovima stilova frizura i nijansama boja za kojima će vaše klijentice definitivno žudjeti! 

Više o trendovima šišanja i bojenja kose saznajte u opisima kolekcija nekih od najboljih majstora u svijetu frizerstva!

On/Off, najnovije Trevor Sorbie Academy kolekcije posvećene frizurama koje su promijenile frizerstvo

65.2 – kolekcija koja odaje počast ikonskim Sassoon izgledima sedamdesetih

Glam Pop, najnovija Mahogany kolekcija, posvećena pop kulturi sedamdesetih godina

Analogue kolekcija Saco Academy – ljepota kose na prvom mjestu

House of Luxury, najnovija kolekcija maestra duge kose Patricka Camerona

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK