Fotografije: Salon International 


U subotu 5. listopada u Londonu započinju tri najvažnija dana u britanskom frizerstvu – svoja vrata otvorit će Salon International 2019, događanje na kojem frizeri iz cijelog svijeta pronalaze inspiraciju i upoznaju se s novim frizerskim trendovima kao i najnovijim profesionalnim frizerskim proizvodima.

Kao i dosad očekuje nas bogat program edukacija na nekoliko sajamskih pozornica: HJ Stage, Salon Live i Salon Seminar. I ove će se godine posjetitelji moći među prvima upoznati s najnovijim frizerskim kolekcijama nekih od najvećih frizerskih akademija u svijetu – Sassoon Academy, Saco, Rush, Toni & Guy i Schwarzkopf Professional. Organizatori su se pobrinuli i za sve koji žele vikend u Londonu iskoristiti za look&learn seminar, na kojem se u intimnoj atmosferi mogu upoznati s nekima od najvećih nadolazećih trendova. Na Salon Seminar pozornici nastupiti će Mahogany, Trevor Sorbie Artistic Team i Patrick Cameron. 

Alternative Hair Show ove godine u sklopu Salon Internationala

Posjetitelji ovogodišnjeg izdanja eventa Salon Internationala mogu očekivati pravi frizerski praznik za oči – nedjelja navečer rezervirana je za Alternative Hair Show! Kao i uvijek, na velikoj pozornici možete pogledati nastupe najboljih svjetskih frizerskih timova koji će predstaviti svoje interpretacije ovogodišnje teme – Parodija. Alternative Hair Show i ove godine ima humanitarni karakter pa su tako prihod i donacije namijenjeni istraživanju leukemije.


U nastavku predstavljamo seminare koji će se održati na pozornicama Salon Live i Salon Seminar:

POZORNICA – SALON LIVE

Schwarzkopf Professional 
Nedjelja 6. listopada, 16:15–17:30

Sassoon Academy
Subota 5. listopada, 14:45–16:00
Nedjelja 6. listopada, 14:15–15:30

Toni & Guy
Nedjelja 6. listopada, 12:15–13:30

Saco Academy
Nedjelja 6. listopada, 10:30-11:45

Rush
Ponedjeljak 7. listopada, 12:00-13:15

Guy Tang
Ponedjeljak 7. listopada, 13:45-15:00

POZORNICA – SALON SEMINAR

Patrick Cameron
Nedjelja 6. listopada, 10:30–11:45

Mahogany
Nedjelja 6. listopada, 12:15-13:30

Trevor Sorbie Artistic Team
Nedjelja 6. listopada, 14:00-15:15

Sofie ‘Staygold’ Pok
Nedjelja 6. listopada, 15:45-17:00

Salon International jedno je od najvažnijih frizerskih događanja na svijetu na kojem frizeri iz cijelog svijeta pronalaze inspiraciju i upoznaju se s novim frizerskim trendovima kao i najnovijim profesionalnim frizerskim proizvodima. Sajam uživa bogatu tradiciju – u svom 46. izdanju i suradnji s magazinom Hairdressers Journal International predstavlja više od 250 izlagača, koji će se predstaviti s ponudom više od 400 profesionalnih frizerskih brendova te uz očekivanih 38.000 posjetitelja iz čak 60 zemalja. Salon International sinonim je za inovaciju, inspiraciju i utjecaj te ostaje lider profesionalne frizerske industrije, od globalnih brendova do start-up tvrtki.


ULAZNICE

SALON EXHIBITIONS

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK