SASSOON ACADEMY, SALON INTERNATIONAL 2016London | 15. – 17. 10. 2016.
Fotografije: Salon International 2016 i Hairstyle News


Okupivši vodeća imena svjetske frizerske industrije, Salon International je i ove godine svojim posjetiteljima ponudio mogućnost upoznavanja s najnovijim frizerskim trendovima i profesionalnim proizvodima. Svi posjetitelji su mogli pogledati mnoštvo prezentacija najnovijih tehnika i trendova na čak šest sajamskih pozornica. Sudionici seminara premijerno su vidjeli nove kolekcije vodećih frizerskih akademija. Posebno upečatljiva bila je galerija – HJ’s British Hairdressing Awards koju je sponzorirao Schwarzkopf Professional. U njoj su posjetitelji prvi put vidjeli kolekcije nominiranih britanskih frizera za prestižne nagrade British Hairdressing Awards za 2016. godinu.

SALON INTERNATIONAL 2016

Salon International se potvrdio kao iznimno značajan događaj u frizerskom kalendaru kojeg svake godine posjećuje i sve veći broj hrvatskih frizera. Posebno je bio zanimljiv i bogat program edukacija koji se održavao na nekoliko sajamskih pozornica: HJ Stage, Salon Live i Salon Seminar. Na velikoj Salon Live pozornici vrhunski timovi su kroz 75-minutne nastupe prikazali svoje najnovije kolekcije: Sassoon Academy se predstavio kolekcijom Poetica, Toni&Guy s kolekcijom Duality, a Patrick Cameron kolekcijom Goddess.


Jayne Lewis-Orr Izdavačica i glavna urednica Hairdressers Journal Internationala.

Jayne Lewis-Orr
Izdavačica i glavna urednica
Hairdressers Journal Internationala.

„Salon International 2016 je veći i bolji nego ikad prije. Uvijek je divno vidjeti ovoliko frizera iz različitih svjetskih zemalja. Nove pozornice i događanja su izvrsno prihvaćeni i jako smo zadovoljni s reakcijama posjetitelja. Veselimo se novim događanjima koje već osmišljavamo za sljedeću godinu!“

 

 

 

 

 


Ove je godine na look&learn seminarima svoje znanje s publikom podijelio tim Mahogany. Na nekoliko sajamskih pozornica frizeri su iz blizine mogli promatrati brojne vrhunske majstore na djelu. Posjetitelji su mogli uživati i u mnoštvu novih događanja. Posebno dobro prihvaćena je bila HJ Men pozornica specijalizirana za muške frizerske trendove. Tu se potvrdila činjenica da muški klijenti traže sve više pažnje u salonima. Oduševila je i HJ’s Legends Lounge pozornica na kojoj su frizerske legende (Trevor Sorbie, Robert Lobetta, Anthony Mascolo, Annie Humphreys i Patrick Cameron) kroz razgovor s urednicom HJ magazina s publikom podijelili svoja bogata profesionalna iskustva. Salon International se pobrinuo i za poslovnu edukaciju. Business Bubble je tako ponudio radionice na kojima su se frizeri upoznavali s načinima savladavanja poslovnih izazova. Prvi je put Salon International predstavio i The Hair Health Stage pozornicu, na kojoj su renominirana imena iz svijeta njege i zdravlja kose predstavili najnovija dostignuća na tom području.


Pročitajte i:
Galerija hrvatskih i regijskih frizera posjetitelja na Salonu Internationalu 2016.


SALON EXHIBITIONS

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK