London | 14. – 16. 10. 2017.
Fotografije: Salon International 2017


Toni&Guy na svom su seminaru ispred rasprodanog auditorija slavili svoju ljubav prema modi i individualnosti stila! Najprije su publici predstavili najnoviju kolekciju label.m, nazvanu We Are Two. Kolekcija je posvećena dualnosti i važnosti dobrog odnosa u svijetu frizerstva. Kako su kazali njihovi renomirani edukatori, ova kolekcija predstavlja kako kao frizeri stalno formiramo odnose, kako s klijentima i svojim timom tako i s distributerima proizvoda i edukatorima. Među njima se tako stvara posebna simbioza, koja, naravno, inspirira kreativni proces svakoga od nas.

Nakon toga je slijedila najnovija kolekcija Toni&Guy, nazvana Futurewise. U njoj možemo pronaći više od 30 stilova, počevši od onih koji su više eksperimentalni pa do onih koje možete odmah koristiti u salonima. Kao veliki trend u 2018. godini Toni&Guy predviđaju nakit za kosu, pomoću kojega izabrani stil frizure u samo nekoliko pokreta može postati glamurozan ili više opušten. Svoj su show završili avangardnim spektaklom, za koji su bile zaslužne uvijek avangardne Indira Schwauwecker i Efi Davies. Inspirirane prirodnim elementima vatre, leda, vode i zraka, one su publici predstavile dramatične i skulpturalne frizure, koji su uz pomoć specijalnih efekata (na pozornici je u jednom momentu padao snijeg, a samo par minuta kasnije je slijedila prava vatra) oduševile publiku!

Jayne Lewis-Orr, Izdavačica i glavna urednica HJI

„Toni&Guy danas je imao jednu misiju, a to je da inspirira frizere. U njihovom showu mogli smo uživati u raznovrsnosti njihovih stilova, zaista su imali za svakoga ponešto, kako za one koji više vole svijet mode i avangarde tako i za one koji su na Salon International došli po znanje o najnovijim trendovima i proizvodima. Sascha Mascolo i njezin tim napravili su izvrstan posao i znam da će se publika toga još dugo prisjećati i pričati o ovome što su vidjeli danas”, kazala je Jayne Lewis-Orr, izvršna direktorica Salon Internationala.

 


Pročitajte i:

TONI&GUY Kolekcija Futurewise


SALON EXHIBITIONS
TONI&GUY

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK