Fotografije: Jure Makovec; Urša Premik; Urška Pečnik; Mimi Antolović


U Ljubljani se početkom studenog prošle godine održalo novo izdanje najvećega tjedna mode u Sloveniji – Ljubljana Fashion Weeka. Što su modne kreacije nekih od najvećih slovenskih i regijskih modnih dizajnera zablistale u svom punom sjaju, u velikoj je mjeri zaslužan i MIČ Styling, renomirana slovenska frizerska akademija. Članovi njihova art teama već skoro 3 desetljeća pomiču granice salonskog rada, a pritom se inspiriraju svijetom mode i individualnim stilom svojih klijenata. Naravno, za njihov je uspjeh potrebno pohvaliti i njihove asistente, koji su ovu priliku iskoristili da se dobro upoznaju s uvijek užurbanim svijetom mode, u kojem uspiju samo najvještiji frizeri.

“Sudjelovanje na ljubljanskom Tjednu mode donosi nam kreativno osvježenje, ugodnu suradnju, pozitivno ozračje te mogućnost rada s vrhunskim slovenskim modnima dizajnerima, modelima i vizažistima. Ti nas kreativci nadahnu dahom ljepote i zato svaki frizer iz našeg tima živi za taj modni događaj,” kazali su tom prilikom iz MIČ Stylinga.

Predstavljamo vam izbor nekih od najboljih frizerskih kreacija koje smo mogli vidjeti na tjednu mode Ljubljana Fashion Week. 

 

MIČ STYLING

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK