London | 15. 10. 2017.
Fotografije: David Hindley


Tribu-te Show već je šesti put zaredom pripremio fantastičan program, koji je slavio izvrsnost frizerske struke. Pozornica je bila minimalistički opremljena scena londonskoga kazališta Novello Theatre, gdje je skoro 1000 frizera u publici popratilo nastupe 5 međunarodno renomiranih edukatora. Oni su dobili zadatak da u samo 20 minuta na dva modela prikažu svoje frizersko umijeće te zadive publiku iz cijelog svijeta.


Hooker & Young

Najpoznatiji tandem britanskog frizerstva čine Gary Hooker i Michael Young – nositelji britanskog frizerskog branda Hooker&Young. Za vrijeme svog nastupu na oba su modela pokazali po 3 frizure, a s publikom su podijelili brojne savjete za stiliziranje kose.

 

Skyler McDonald

Skyler McDonald mnogi frizerski stručnjaci nazivaju jednom od najboljih koloristica u britanskoj frizerskoj industriji. Priliku da pokaže svoje frizersko umijeće u potpunosti je iskoristila – u jednom je trenutku kosu svog modela potopila u lonac boje i stvorila zaista odvažan efekt na kosi.

 

Kevin Murphy

Kevin Murphy je na pozornici Tribu-te Showa dokazao zašto ostaje jedan od najtraženijih frizera u svijetu mode – publici je prezentirao svoje najdraže tehnike za stvaranje posebne i odvažne teksture u kosi, poput šivanja kose, a posebnu su pažnju dobili i modni stilovi njegovih modela.

 
 
Tom Connell

Tom Connell, umjetnički direktor tima Trevor Sorbie, poznat je po svom savršenom tehničkom znanju, a sam Trevor Sorbie naziva ga budućom zvijezdom globalnog frizerstva. Fokus njegove prezentacije bio je na teksturi kose i prikazu različitih tehnika moderniziranja klasičnih svakodnevnih frizura.

 

X-Presion

Španjolski tim kreativaca X-Presion u samo je 20 minuta publici prezentirao svoju poznatu tehniku bojenja, nazvanu „pixelation“. Publika je bila oduševljena prikazom inovativnog načina stvaranja pramenova i tehnikama šišanja, zahvaljujući kojima obojana kosa dobiva poseban 3D-efekt.

 


Pročitajte i:

PROSINAC U SALONIMA Uspjeh započinje dobrim marketinškim planom [1.dio]

PROSINAC U SALONIMA 3 ideje za povećanje prodaje profesionalnih frizerskih proizvoda u vašim salonima za vrijeme blagdana

PROSINAC U SALONIMA Savjeti za uspješan prosinac

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK