Ljubljana | 22. 10. 2017.
Fotografije: Gregor Zupančič


Slovenski frizerski festival ove je godine postao punoljetan! U Ljubljani se naime održao već po 18. put, a taj su posebni jubilej svojim posjetom podržali brojni frizera iz Slovenije i regije. Organizator Festivala, Uroš Popović, i ove je godine predstavio Festival u velikom prostoru ljubljanskoga Gospodarskog razstavišča, gdje su brojni stručni posjetitelji uživali u festivalskim izložbenima prostorima, show-prezentacijama na velikoj pozornici te look&learn-seminarima.

Na velikoj je pozornici pet timova u svojim frizerskim kolekcijama predstavilo najnovije tehnike šišanja, bojenja i oblikovanja kose. Tijekom nastupa u dupkom punoj velikoj dvorani osjetila se dobra frizerska energija, a nastupili su: Subrina Professional, Schwarzkopf Professional i Kristijan Petek sa svojim timom KSFH, MIČ Styling, Kemon tim te Matrix Art Team. Na maloj je pozornici nastupilo čak šest timova s frizerskim seminarima look&learn: MIČ Styling Akademija, Tailors & Trinity Team Slovenija i Matej Bogataj, barberakademija Apothecary 87, Lisap tim, Piskar Literam Institute i Stevo Hair Academy.

Ovo najstarije slovensko frizersko događanje ostaje iznimno važna frizerska destinacija za frizere i renomirane frizerske brendove iz Slovenije. Kako je istakao direktor i organizator festivala, Uroš Popović:

„Iza nas je iznimno uspješno izdanje Slovenskog frizerskog festivala. Presretan sam posjetom frizera – više od 1100 frizera popratilo je nastupe na velikoj pozornici! Imali smo i rekordan broj look&learn-seminara – čak 6 frizerskih akademija odlučilo se za ovakav nastup! Zajednički broj svih posjetitelja je skoro 1400, što je zaista izniman rezultat za slovensko tržište. I dalje ćemo slijediti isti princip festivala, a to je da posjetiteljima nudimo odličan program i raznoliku ponudu frizerskih proizvoda na najboljem mogućem prostoru u Sloveniji, a to je Gospodarsko razstavišče. Naravno da već razmišljam o sljedećem, 19. izdanju Slovenskog frizerskog festivala i obećavam svima da će biti još bolje!”


Pročitajte i:

18. SLOVENSKI FRIZERSKI FESTIVAL [FOTO] Nastupi najvećih regijskih frizera i frizerski trendovi


REVIJA SALON

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK