Fotografije: Subrina Professional
Promo


Subrina Professional predstavlja novu liniju proizvoda nazvanu Echoes. Proizvodi najviše kvalitete u prekrasnom i praktičnom pakiranju već su nas zadivili prilikom lansiranja u Njemačkoj, a sigurni smo da će zadiviti i vas.

 

Kao što samo ime govori, Echoes je nešto prirodno – to je kombinacija prvoklasnih sastojaka ujedinjenih u liniju esencijalnih proizvoda. Echoes nudi paletu od 32 prekrasne nijanse s iznimnom raznolikošću koja će zadovoljiti sve vaše potrebe prilikom bojenja. Od prirodnih blond i smeđih tonova do toplih tonova, od pepeljaste blond do živahne narančaste, crvene i ljubičaste. Vrhunska trajna boja za kosu osigurava posvjetljivanje za do tri tona i ne sadržava amonijak. Formulirana je s nižim pH, što znači da je boja manje agresivna i uzrokuje minimalnu kemijsku modifikaciju vlakana kose, a rezultat su manje otvorena kutikula i manje oštećenje kose. Prednosti su boje za kosu Echoes i njezina konzistencija poput maslaca te nedostatak mirisa koji omogućuju ugodno nanošenje i iznimnu udobnost klijenta. Zajedno s trima kremastim razvijačima Echoes stvara spektakularnu višedimenzionalnu boju, istodobno dovoljno nježnu za svakog klijenta. No Echoes nije samo boja za kosu nego cjelokupno iskustvo koje čuva i poboljšava strukturu kose zbog čega boja dulje traje. Šampon Echoes posebno je osmišljen za pojačavanje sjaja boje za kosu Echoes. Osigurava nježno, ali učinkovito čišćenje kose i vlasišta, a ne dopušta da boja izblijedi. Iznimno hranjiv regenerator pruža vrhunsku njegu nakon tretmana bojenja bojom za kosu Echoes. Jedinstvena mješavina pet prirodnih maslaca i ulja prodire duboko u vlasi kose i hrani ih iznutra, smanjujući lomljivost kose i pojavu ispucanih vrhova. Šampon i regenerator Echoes jednostavno su nužni za sjajnu, živahnu i dugotrajnu boju za kosu koja će blistati mjesecima.

Iza Echoes proizvoda stoji filozofija oslobađanja, što znači da ne sadržavaju nikakve nepotrebne ili štetne elemente. Boja za kosu Echoes ne sadržava amonijak, PP D, etanol, parabene, parafine ili mineralna ulja, spojeve koji oslobađaju formaldehid, silikone ni mirise. Šampon i regenerator ne sadržavaju sulfate (SLS ili SLES ), parabene ili mineralna ulja. Za stvaranje tog predivnog osjećaja čak je upotrijebljen i miris bez alergena.5 SASTOJAKA NA KOJIMA SE ZASNIVAJU PROIZVODI

Prvi je organski kakaov maslac dobiven iz zrna kakaa, nusproizvod u proizvodnji čokolade. Jednostavan prirodni proizvod sa snažnim svojstvima vlaženja i hidracije. Nastavljamo karite maslacem koji se dobiva od afričkog drveta koje raste na velikim visinama, a ima iznimna obnavljajuća svojstva. Poznat je po svojim ljekovitim svojstvima zbog prisutnosti nekoliko masnih kiselina i biljnih sterola, kao što su oleinska, palmitinska, stearinska i linolenska kiselina te antioksidansa kao što su vitamini A i E. Sljedeći je njegujući sastojak mangov maslac, meki maslac slatkog mirisa, dobiven iz koštica manga. Riječ je o emolijensu i ovlaživaču s visokim sadržajem masnih kiselina koji kosu održava navlaženom i potiče obnovu stanica. Kokosovo ulje bogato je antimikrobnim svojstvima, laurinskom kiselinom i srednjolančanim masnim kiselinama koje jačaju kosu, regeneriraju vlasište i potiču rast kose. Na kraju treba spomenuti kukui ulje, proizvedeno od plodova drveta kukui s Havaja. Zdrave masne kiseline i aminokiseline iz ulja lako prodiru kroz pukotine vlasi i održavaju je navlaženom, nahranjenom i zdravom na izgled i dodir. Uz tako visoku kvalitetu i korisne sastojke, kosa će biti meka, nahranjena i navlažena. 

Osigurajte si pravilnu njegu kose najkvalitetnijim proizvodima. Provjerite subrinaprofessional.com i nabavite vrhunsku liniju proizvoda Echoes!

SUBRINA PROFESSIONAL