Slovenski frizerski festival

Fotografije: Slovenski frizerski festival


Već 19. izdanje Slovenskoga frizerskog festivala održat će se u nedjelju 21. listopada 2018. na jednom od najvećih sajmišta u Sloveniji, na Gospodarskom razstavišču u Ljubljani. Očekuju se brojni stručni posjetitelji, među kojima i velik broj hrvatskih frizera, koji će uživati u festivalskim izložbenima prostorima, frizerskim prezentacijama te look&learn seminarima.

Slovenski frizerski festival i ove se godine održava pod generalnim pokroviteljstvom Subrine Professional. „Za 2019. godinu pripremili smo osvježavajuću kolekciju i neočekivan stil kalendara. Tradicionalno radimo frizure koje su nosive i jednostavne, ali svejedno zaustavljaju poglede. Kolekcija pod imenom Roses are Red potiče frizere da rade izvan svojih okvira te im dopušta slobodu. Kalendar Modi Antichi još jednom budi renesansu te je fokus na ponovnoj interpretaciji tradicionalnih pletenica, oblika i iznimno stiliziranim avangardnim frizurama”, ovom je prilikom kazala Sanja Karasman, kreativna direktorica Subrine Professional.

Ove se godine za nastupe na velikoj pozornici pripremaju sljedeći timovi: Subrina Professional, Akademija Trimužijat / Kemon, MIČ Styling, Schwarzkopf Professional / Kristijan Petek KSFH i Matrix Art Team. Svoje look&learn seminare održavaju sljedeći timovi: MIČ Styling Akademija, Matej Bogaj & Trinity Team Slovenija, Marko Šimunović (Polyboy Barbershop), Balmain Hair Extension, Stevo Hair Academy i Lisap Team.

Uzbudljiv dan prepun premijernih prezentacija kolekcija renomiranih slovenskih akademija započet će u 12 sati, no vrata sajma za one koji jedva čekaju da se upoznaju s novitetima renomiranih izlagača otvaraju se već u 10:15. Look&learn seminari započinju u 10:30.

Program Festivala i vrijeme održavanja pojedinačnih seminara možete potražiti na službenoj internetskoj stranici, a ulaz na sajam i ove je godine besplatan.


Za više informacija obratite se na:

Slovenski frizerski festival

0038651/604-207 Ured

nolas@siol.net

 

@revijasalon

 
Najnovije objave pratite na:

 

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK