Fotografija: Saša Četković


Napokon vikend – misao je koja nam život čini jednostavnijim jer pred nama su dani koji nam omogućuju prepuštanje sitnicama, koje život čine ljepšim. No subota s kojom sve započinje nikako ne smije biti monotona i neispunjena. Svjesni su toga i organizatori Hairstyle News Festivala, koji će u subotu 7. travnja proslaviti čak 15 godina djelovanja. Kako bi obilježili taj broj, koji obuhvaća godine predanog rada i kontinuirano predstavljanje najvećih međunarodnih i domaćih trendova, brendova i majstora iz svijeta frizura, petnaesto izdanje učinit će barem jednu subotu ove godine subotom za pamćenje.

Imajući u vidu da je za mnoge subota radna, Festival prvoga dana otvara vrata u 14:00 sati. Dosljedni viziji Festivala, koji shvaća i naglašava vrijednost i kreativnost struke, u 16:00 sati organizatori Veliku pozornicu Festivala prepuštaju mašti Tonija Plančića, koji će za potrebe službenog otvorenja scenu pretvoriti u impresivan svijet postavljajući spektakularni performans naziva Elven Tree of Life.

Program Festivala podijeljen je u tri glavne kategorije. Posjetitelji će se na sajmu moći upoznati s novitetima koje predstavljaju prepoznatljivi svjetski brendovi i njihove profesionalne linije za njegu kose, dok će Velika pozornica biti rezervirana za uvid u najnovije kolekcije iz škara predstavnika frizerskih studija i akademija. U čak dvjema dvoranama održavat će se pak pomno osmišljeni seminari, koji će profesionalcima omogućiti nadogradnju vještina.

Više od trideset izlagača predstavit će se na sajmu, dok će se na Velikoj pozornici izmjenjivati show-prezentacije, među kojima se ističe i gostovanje Andya Smitha za Indolu Professional; čak tri kolekcije koje će predstaviti Keune u suradnji s Ilham Mestour, poznatoj po svojim kolaboracijama s brendovima Gucci, Givenchy, Viktor&Rolf, te majstorica koloristike Marriet Gakes. Posebna se pažnja ove godine pridaje i sve većem interesu muških klijenata, pa će stoga Mala dvorana prvog dana Festivala biti rezervirana za seminar barberinga, u kojem će s vama tajne i iskustvo podijeliti majstori s toga polja rada.
No kakva bi to bila subota bez zabave i malo druženja? All work and no play ne prolazi na Hairstyle News Festivalu. Uostalom, 15 godina razlog je za slavlje, zar ne? Plesna atmosfera dodatan je povod za opušteno druženje, kroz koje će vas glazbenom selekcijom voditi DJ Luca Montecchi, a posebnu čar u party unijet će i violinist Boris Time.

Detaljan program i raspored svih prezentacija i seminara potražite na stranicama Festivala i nikako ne propustite prisustvovati najnovijem izdanju Hairstyle News Festivala 7. i 8. travnja 2018. godine.

Dobro došli na 15. izdanje Hairstyle News festivala!

Informacije o održavanju Festivala možete pratiti na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram te na internetskom portalu www.hairstyle-news.hr. Vidimo se u Zagrebu!

Za vaše poslovne kalendare:

HAIRSTYLE NEWS 2018
7. i 8. 4. 2018. – Plaza Event Centar (nekadašnji Hypo Event Centar), Zagreb 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK