Fotografije: Luka Smuk; Matija Smuk; Ivana Kaurloto


Pred nama je čak 15. izdanje Hairstyle News Festivala, a kako bi se obilježio ovaj značajni broj, organizatori i ove godine donose stručan i inspirativan sadržaj za profesionalce. Uz predstavljanje najvećih frizerskih akademija nastavlja se i program seminara look&learn, koji donose uvid u najnovije tehnike šišanja i koloristike. Sajam Hairstyle News Festivala ugošćuje izlagače renomiranih profesionalnih frizerskih brendova, a osim upoznavanja s novitetima u ponudi posjetitelji će imati priliku iskoristiti brojne pogodnosti.

Ako još niste rezervirali svoje ulaznice za 15. izdanje Hairstyle News Festivala, donosimo vam šest razloga zbog kojih nikako ne biste smjeli dvojiti.


1. Inspirirajte se maštovitim kolekcijama s potpisom 13 akademija

Tijekom dugogodišnjeg djelovanja Hairstyle News Festival postao je mjesto edukacije i razmjene iskustava mnogih frizerskih stručnjaka, pa je stoga jedna od osnovnih ideja Festivala predstavljanje djelovanja akademija kroz koje mladi profesionalci stasaju u vodeća imena poslovanja.

„Današnji edukatori nekadašnji su mladi posjetitelji Festivala, od kojih su neki dolazili još kao učenici, a nekima je Festival bio i prilika za prve nastupe ispred publike. Neki od njih danas su globalno uspjeli i nastupaju diljem svijeta!“ ističe Denis Vidović, direktor Festivala.

Velika pozornica mjesto je na kojima će akademije prezentirati svoje maštovite kolekcije, a ove godine rezervirana je za sljedeće renomirane predstavnike: Schwarzkopf Professional, Keune, Subrina Professional, MIČ Styling, Salon Premium, Montibello, ZGAT Academy, Indola, Fringe, Kanso, Mandala, MI Hair Academy i Polyboy Barbershop.

Uz jaka imena domaće scene na Festivalu će sudjelovati i profesionalci iz inozemstva. Tako će najnoviju kolekciju Indole Professional predstaviti globalni ambasador brenda Andy Smith; brend Keune predstavit će globalni tim – global creative director Ilham Mestour te color director Marriet Gakes.

Frizerski nastupi svojom kreativnošću iz godine u godinu oduševljavaju posjetitelje Festivala, stoga ih nikako ni ovaj put nemojte propustiti.2. Upoznajte se s najnovijim tehnikama šišanja i koloristike

Užurbano izmjenjivanje trendova i potreba klijenata zahtijevaju konstantnu informiranost i profesionalnu nadogradnju. Kako bi svojim posjetiteljima omogućila uvid u aktualne vijesti i izmjenu novostečenih znanja, organizacija Hairstyle News Festivala i ove godine dovodi ponajbolje stručnjake, koji će u sklopu prezentacija i seminara predstaviti najnovije trendove kojima se unapređuje rad na svim razinama poslovanja. Na seminarima look&learn predstavit će se sljedeći profesionalci: Kemon, MIČ Styling Academy, Schwarzkopf Professional, IDEA Academy, Cadiveu, Stevo Hair Academy i Barber Marko Šimunović by Keune.3. Iskoristite sajamske pogodnosti

Predstavljanje profesionalnih usluga i tvrtki jedna je od odrednica Festivala. Kako njihova ponuda obuhvaća raznovrsne segmente frizerskog poslovanja, Festival svojim posjetiteljima omogućuje direktnu usporedbu cijena, uvjeta poslovanja, kvalitete proizvoda i uspjeha. Imate li za cilj kontinuirano razvijati svoje poslovanje, ove će vam pogodnosti osigurati širu ponudu kojom ćete se izdići i osigurati jačanje konkurentnosti.

Kupnja akreditacija i ulaznica za seminare Hairstyle News Festivala osigurava kupone s popustima i drugim pogodnostima koje pripremaju izlagači. Kuponi vrijede za vrijeme održavanja Festivala od 7. do 8. 4. 2018. godine.

Ne zaboravite – ulaz na sajam i ove je godine besplatan!4. Proučite novosti iz svijeta barberinga

Seminarski program ove je godine bogatiji za još jedan segment. U skladu s najnovijim trendovima poslovanja i edukacije posjetiteljima će biti dostupno i konzultiranje i razmjena iskustva s renomiranim barberima iz Hrvatske, koji se fokusiraju na trendove iz svijeta muških frizura i uređivanja brade.

Svoje tehnike i znanje podijelit će sljedeći stručnjaci: Matija Ptić (Gospodin Fulir), Siniša Šunjić (XXL frizer za muškarce), Marko Šimunović (POLYBOY Barbershop), Krešimir Španić (Barbershop ŠPANIĆ), Sandra Zajec (COOKIE The Barber) i Marko Stanzl (SALON).5. Pripremite se na buduće izazove uz dodatnu poslovnu edukaciju

„Kroz cijeli projekt Hairstyle News brojni su vlasnici salona tijekom godina shvatili da uz cjeloživotnu stručnu edukaciju moraju sve više razvijati i svoje poslovne sposobnosti. Na taj se način razvija i cijela  frizerska scena. Velik broj frizera koji posjećuje Festival uspio je sa svojim salonima napraviti uspješne poslovne priče u gradovima diljem Hrvatske i regije“,  navodi Denis Vidović, direktor Festivala.

Ističući vrijednost edukacije, organizatori u Hrvatsku dovode zvučno ime. Legendarni frizerski stručnjak Alan Austin-Smith, čije su knjige prodane u više od 150.000 primjeraka diljem svijeta (od 2016. godine prevedene su i na hrvatski jezik), sudjelovat će na seminaru s temom namijenjenom  onima koji žele ostati konkurentni održavajući kvalitetu i vrijednost svog rada. „U kompetitivnu svijetu frizerske branše uvijek će biti onih koji će nuditi popuste kako bi opstali na tržištu. Kada se to počne događati, potrebne su vam dvije stvari da biste ostali konkurentni. Prva je hrabrost, koja će vam omogućiti da ne slijedite druge na tom nepopularnom putovanju, koje može završiti samo loše. Druga je pobrinuti se da iskustvo koje klijent ima u vašem salonu odgovara cijeni koju plaća“, zaključuje Alan Austin-Smith.

Obožavatelji društvenih mreža i drugih digitalnih platformi nikako ne smiju propustiti poseban seminar Get Social with Keune. U suradnji s Arbonom, specijaliziranom digitalnom agencijom, Keune priprema seminar tijekom kojeg će znatiželjnicima predstaviti najnovije trendove iz digitalnog svijeta i odgovoriti na brojna pitanja vezana uz jačanje individualnih online vidljivosti. Svoja iskustva i poslovne prilike koje digitalne mreže nude podijelit će i regionalni influenceri.6. Hairstyle News Party

Osim sajma i edukacije te inspirativnih seminara i predstavljanja kolekcija Hairstyle News Festival svojim posjetiteljima želi osigurati i ugodnu atmosferu u sklopu koje se napokon mogu opustiti i predstaviti kolegama. Networking je ključan dio ovog događanja, a za što opuštenije druženje pobrinut će se DJ Luca Montecchi. Osim njegove glazbene selekcije, koja će vas natjerati da pokažete svoje plesne pokrete, subotnju večer začinit će Boris Time, violinist, koji će izvesti poseban performans. Kako biste zaboravili na sve suvišne pritiske, organizacija se pobrinula i za jedinstvenu cijenu svih pića.


Hairstyle News Festival 

Subota i nedjelja, 7. – 8. 4. 2018. 

Ulaznice


 


Dobro došli u Zagreb! Dobro nam došli na Hairstyle News!

 

Informacije o održavanju Festivala možete pratiti na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram te na internetskom portalu www.hairstyle-news.hr. Vidimo se u Zagrebu!

Za vaše poslovne kalendare:

HAIRSTYLE NEWS 2018
7. i 8. 4. 2018. – Plaza Event Centar (nekadašnji Hypo Event Centar), Zagreb 

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK