PRODAJA ULAZNICA ZA 17. HAIRSTYLE NEWS

NA VRIJEME KUPITE ULAZNICE I OSIGURAJTE SVOJE MJESTO NA HAIRSTYLE NEWS FESTIVALU!

Kupovinom ulaznica na vrijeme rezervirajte svoje mjesto na Festivalu i zajedno s nama uživajte u vikendu inspiracije, druženja i upoznavanja s proljetnim novitetima!

PRODAJA ULAZNICA

Ulaznice u pretprodaji se mogu kupiti putem online sustava Entrio. Plaćanje je moguće izvršiti karticom ili putem transakcijskog računa (bankovne uplate) po ponudi. Broj mjesta je ograničen.

Ovisno o slobodnim mjestima, određeni broj ulaznica će biti moguće kupiti i na info pultu Festivala na dan održavanja seminara.

Radno vrijeme festivalskog info pulta i blagajne na 1. katu Plaza Event centra je u subotu od 14:00 do 21:00 i u nedjelju od 8:00 do 18:00.

Za dodatne informacije o Festivalu i programu seminara, za rezervaciju grupnih ulaznica (za 10 i više sudionika) te za grupne ulaznice za škole možete nas kontaktirati na telefon 01 5513 274 ili e-mail info@hairstyle-news.hr.

Slijede informacije o cijenama ulaznica i što one uključuju, a u nastavku se nalazi obrazac za kupnju. U obrascu odaberite količinu ulaznica za svaku kategoriju seminara kojima želite prisustvovati.

ULAZNICE ZA PROGRAM
A – STRUČNI I POSLOVNI SEMINARI
28. i 29. 3. 2020 – Velika dvorana

Cijene ulaznica za frizere
Stručni i poslovni seminari za 2 dana – subota i nedjelja
610,00 kn (488,00 kn + PDV 25%)
Stručni i poslovni seminari za 1 dan – subota
370,00 kn (296,00 kn + PDV 25%)
Stručni i poslovni seminari za 1 dan – nedjelja
465,00 kn (372,00 kn + PDV 25%)

Cijene ulaznica za škole
Stručni i poslovni seminari za 2 dana – subota i nedjelja
370,00 kn (296,00 kn + PDV 25%)
Stručni i poslovni seminari za 1 dan – subota
220,00 kn (176,00 kn + PDV 25%)
Stručni i poslovni seminari za 1 dan – nedjelja
295,00 kn (236,00 kn + PDV 25%)

Kod preuzimanja akreditacija za učenike i nastavnike potrebno je obavezno donijeti ovjerenu potvrdu iz škole iz koje dolaze. U cijeni ulaznice za učenike i nastavnike je i diploma o sudjelovanju.

INFORMACIJE O ULAZNICAMA ZA STRUČNE I POSLOVNE SEMINARE

Sudionici programa A – Stručni i poslovni seminari dobivaju akreditacije i narukvice kako bi mogli ulaziti i izlaziti u pauzama seminara. U cijeni akreditacije su svi seminari koji se održavaju na taj dan u Velikoj dvorani i ulaznica za Hairstyle News Party. Na vrijeme preuzmite svoje akreditacije.


Ulaznice za program
B – Barbershop Arena
29. 3. 2020. – Mala dvorana

CIJENA ULAZNICE ZA FRIZERE I BARBERE
Barbershop Arena za 1 dan – nedjelja
750,00 kn (600,00 kn + PDV 25%)
INFORMACIJE O ULAZNICAMA ZA BARBERSHOP ARENU

Sudionici programa B – Barbershop Arena dobivaju akreditacije i narukvice kako bi mogli ulaziti i izlaziti u pauzama seminara. U cijeni ulaznice su svi seminari koji se održavaju u nedjelju u Maloj dvorani, diploma o sudjelovanju na seminarima, prisustvovanje Okruglom stolu i goodiebag s testerima sponzora. Na vrijeme preuzmite svoje akreditacije.


DIPLOME O SUDJELOVANJU NA SEMINARIMA

Uz svaku kupljenu ulaznicu moguće je i dodatno izabrati i izradu diplome na ime i prezime sudionika po cijeni od 20,00 kn (16,00 kn + PDV). U cijenama ulaznica A1, A2 i A3 za škole i Barbershop Arenu je i izrada diplome. Diplome se preuzimaju na festivalskom info pultu (1. kat) oba dana nakon seminara. Diplome ne šaljemo poštom!


Kako kupiti ulaznice?

Po odabiru količine ulaznica za željene programe, kliknite na tipku “Ulaznice” na dnu obrasca. Bit ćete preusmjereni u sustav Entrio, gdje ćete nakon jednostavne registracije i prijave u sustav, unosom imena sudionika te podataka o plaćanju jednostavno i brzo dovršiti kupnju.

Ukoliko uz ulaznicu želite i diplomu o sudjelovanju na seminarima A1, A2 i A3, možete dodatno naručiti i izradu diplome na ime i prezime sudionika. Pažljivo odaberite količinu diploma, a u idućem koraku ćete odabrati seminar na koji idete te upisati ime i prezime sudionika za diplomu.

Omogućeno je plaćanje karticom ili putem transakcijskog računa (bankovne uplate) po ponudi koju ćete dobiti na vaš e-mail.

Trebate pomoć oko kupovine ulaznica?

Za pomoć kod kupovine ulaznica pošaljite upit na info@entrio.hr ili ispunite kontakt obrazac u nastavku.