Fotografije: Luka Smuk; Tomislav Huha


S ponosom najavljujemo jubilarno 15. izdanje Međunarodnog frizerskog festivala Hairstyle News! Festival će se održati 7. i 8. 4. 2018. godine u zagrebačkom Plaza Event Centru.

I na ovogodišnjem Festivalu moći ćete se upoznati s najnovijim frizerskim trendovima i tehnikama, novim i inovativnim profesionalnim proizvodima i opremom za frizerske salone, družiti se s kolegama te vidjeti svoje frizerske uzore na festivalskim pozornicama. Pripremili smo vam vrhunski frizerski program te mnoštvo raznovrsnih frizerskih seminara. U ulozi generalnog pokrovitelja Festivala i ovaj se put potpisuje naš dugogodišnji partner i uvijek inovativan brend Schwarzkopf Professional. S ponosom predstavljamo i naše pokrovitelje Festivala, svima poznate brendove: Subrina Professional, Keune i Paul Mitchell.


I ovogodišnje izdanje Hairstyle News festivala nastavlja iznimno bogatu tradiciju edukacije frizera u Hrvatskoj i regiji, koju je Festival u svojem 15-godišnjem postojanju izgradio. Festival i ove godine podržavaju brojni frizerski timovi i edukatori, koji će nastupati na čak četirima festivalskim pozornicama. U sajamskom dijelu Festivala očekuju vas brojni izlagači s bogatom ponudom profesionalnih proizvoda, usluga i opreme za frizerske salone. Pritom ćete imati mogućnost usporediti njihove proizvode i usluge te se odlučiti za one koji najbolje odgovaraju vašim željama i potrebama.

  „Dragi frizeri, već se 15 godina družimo i zajedno s vama pridonosimo razvoju hrvatske frizerske zajednice. Edukacija u frizerstvu od iznimne je važnosti za sve one koji žele uspješno poslovati – od frizerskih naučnika do iskusnih frizerskih majstora i edukatora. Hairstyle News festival je mjesto za predstavljanje kreativnosti, razvijanje strasti i razmjene znanja u frizerskoj industriji kako bi svi sudionici mogli proaktivno sudjelovati na tržištu profesionalnih frizerskih usluga i proizvoda.
   Prije 15 godina, kada smo započeli s organizacijom Festivala i stručnom edukacijom frizera, imali smo samo nekoliko frizerskih timova koji su nastupali na Festivalu i gotovo svi su nam dolazili iz inozemstva jer je na tržištu bilo malo domaćih edukatora koji bi svoje znanje prenosili frizerskim kolegama na hrvatskom jeziku. Ove godine na pozornicama Festivala nastupa čak 19 frizerskih timova. Dolaze nam inozemni edukatori iz Velike Britanije, Nizozemske, Španjolske, Slovenije i Srbije, a posebno nas vesele nastupi brojnih domaćih edukatora, koji su se zajedno s Hairstyle Newsom razvijali u proteklih 15 godina. Danas je Hairstyle News vodeće regionalno frizersko događanje. Uz frizere iz cijele Hrvatske u Zagreb zbog Festivala u svojstvu posjetitelja dolazi i veliki broj frizera iz svih država u regiji. Uživajte u društvu svojih kolega i poslovnih partnera, a proljetni vikend u Zagrebu neka bude vikend za pamćenje. Bit će to vikend motivacije i inspiracije za sve frizerske profesionalce. 
   Dobro došli na 15. izdanje festivala Hairstyle News”, kazao je Denis Vidović, organizator Festivala.

Tijekom idućih mjeseci informacije o održavanju Festivala možete pratiti na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram te na internetskom portalu www.hairstyle-news.hr. Informirat ćemo vas o seminarima, izlagačima, predavačima i posebnim događanjima na Festivalu, a krajem 2. mjeseca 2018. na adrese hrvatskih salona poslat ćemo i najavni katalog s točnim programom svih festivalskih događanja. Vidimo se u Zagrebu!

Za vaše poslovne kalendare:

HAIRSTYLE NEWS 2018
7. i 8. 4. 2018. – Plaza Event Centar (nekadašnji Hypo Event Centar), Zagreb


HAIRSTYLE NEWS 2017 U BROJKAMA 

• Više od 1800 posjetitelja frizera i drugih frizerskih stručnjaka iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Austrije, Njemačke, Španjolske, Francuske, Italije i Velike Britanije
40 izlagača profesionalnih frizerskih proizvoda i usluga
• Više od 130 profesionalnih frizerskih brendova na sajmu
4 festivalske pozornice
11 stručnih seminara na velikoj pozornici
8 look&learn seminara na malim pozornicama
78 edukatora koji su nastupili na festivalskim pozornicama
289 frizerskih modela

 


Pročitajte i:

HAIRSTYLE NEWS 2017 Više od 1800 frizera i drugih frizerskih stručnjaka na Hairstyle News festivalu u Zagrebu

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK