Hairstyle News s ponosom predstavlja nastup Eleven Australia na Velikoj pozornici Hairstyle Newsa! Premijerni nastup australskog brenda Eleven Australia posvećen je istraživanju modernih načina šišanja i oblikovanja kose. Frizerima koji žele zadovoljiti zahtjeve svojih modno osviještenih klijentica, predstavit će kolekciju pod imenom Modern Love. Očekujte aktualne, moderne i nosive frizure kojima vaše klijentice neće moći odoljeti!

Povodom njihova nastupa predstavljamo kratki intervju s Melvinom Royceom Laneom i Katicom Topčić! Uživajte u njihovoj viziji spoja mode i frizerstva, a u subotu 6.4.2019. upoznajte izbliza frizure s potpisom Eleven Australia, frizure koje nisu samo trendi, već i nosive.


Frizerstvo & moda – kako se po vama ove dvije industrije nadopunjavaju?

Melvin Royce Lane: Za mene je odabir stila frizure onaj završni detalj koji čini dnevni outfit svakog čovjeka. Outfit može biti besprijekoran, no bez prekrasne frizure on jednostavno neće zablistati u svom punom sjaju. Pogledajte samo koliko važnu ulogu frizerstvo igra na modnim revijama – frizure su one preko kojih osjetimo priču koju dizajneri žele prenijeti svojim obožavateljima. Zato ja gledam na kosu kao tkaninu – ona je vaša kratka crna haljina ili omiljena svilena bluza, koja samo čeka na eksperimentiranje te nove kombinacije i stilove.

Katica Topčić:
Frizura je važan dio mode i toga su svjesni i modni dizajneri i organizatori modnih događanja. Bez dobre frizure ne postoji dobar modni styling.
Za mene je frizerstvo moda jer jedno nadopunjava drugo!

Da niste frizer, što biste bili?

Melvin Royce Lane: Često o tome razmišljam jer me kroz rad zapravo puno stvari zanima i inspirira. Obožavam svijet dizajna i arhitekture i zato mislim da bi bio arhitekt ili industrijski dizajner najrazličitijih proizvoda.

Katica Topčić:
Oduvijek sam voljela čitati i pisati te crtati i oslikavati sve čega sam se dotakla. Boje su bile i ostale moja strast. Vidjela sam se u svijetu umjetnosti i dizajna, a sada mogu reći da dizajniram kosu. Da nisam frizer bila bi dizajner!

Što u frizerstvu volite najviše, a što najmanje?

Melvin Royce Lane: Što najviše volim u frizerstvu? Svakog dana kao frizeri imamo jednu nevjerojatnu mogućnost koju drugi nemaju, a to je da raspoloženje klijenata učinimo boljim. Ako klijent dođe kod mene pomalo tužan ili ima loš dan, ja ga mogu razvedriti savršenom frizerskom uslugom i besprijekornom frizurom. Ipak, ima jedna stvar koja me ponekad izluđuje i bit ću veoma iskren jer se o tome nedovoljno govori, a to je da mi frizeri stalno radimo! I svaki dan je zahtijevan te često radimo i nakon zatvaranja salona, a sve zato jer želimo da nam klijenti budu sretni. Zato volim događanja poput Hairstyle Newsa na kojima se možemo družiti, dijeliti iskustva i zajedničku strast prema našoj predivnoj profesiji.

Katica Topčić:
Frizerstvo je moja ljubav, moja strast i srećom posao kojeg obožavam raditi i koji mi dozvoljava da živim život kakav želim. Sve što ima veze s frizerstvom volim. Upoznala sam mnogo divnih i kreativnih ljudi i zaista sam zahvalna na tom zanatu. Ja doista živim frizerstvo i sve što ima veze s frizerstvom iskreno volim!

Koja frizura vam je najdraža ovog proljeća?

Melvin Royce Lane: Proljeće je vrijeme promjena! Van sa starim, unutra s novim – oprostite se od kapa i zimskih šešira i zakoračite u proljeće s novom frizurom! S pomalo valovitom bob frizurom oštrih linija svaka će klijentica osvježiti svoj proljetni stil.  

Katica Topčić: Mislim da ćemo ovog proljeća viđati puno ležerno slojevitih i vizualno privlačnih shaggy frizura. Proljeće je vrijeme optimizma i radosti pa tako očekujem i opuštenije, no ipak besprijekorne frizerske stilove.

Na Hairstyle Newsu se predstavljate s kolekcijom Eleven Modern Love. Koje su glavne okosnice najnovije kolekcije i što je ono što želite prenijeti posjetiteljima Hairstyle Newsa?

Melvin Royce Lane: Eleven Australia uvijek u fokus stavlja jednostavnost – posjetiteljima seminara nudimo svježe informacije i savjete koje je veoma lako primijeniti u svom svakodnevnom radu u salonima. I to je ono što čini našu najnoviju Modern Love kolekciju toliko zavodljivom! Naša misija je posjetiteljima Hairstyle Newsa pokazat načine s kojima će oni moći stvarati jednostavne, no prekrasne frizure!

Katica Topčić:
Kolekcija Modern Love puna je mladenačkih izgleda koji slave prirodnu ljepotu kose. Kao odgovor na veće suštinske promjene u društvu, jedan od važnijih motiva kolekcije je i jednakost spolova. Predstavit ćemo tako i modne kraće stilove koji će oduševiti klijentice koje žele moderne frizure, no koje je i lako održavati. Ukratko, Modern Love je moderna, mladenačka, prirodna kolekcija koja slavi jednakost spolova.

Za detaljni pregled Stručnih seminara i kupovinu ulaznica
molimo da kliknete na Program ili Ulaznice.

Najnovije vijesti o Hairstyle News festivalu pratite na našem web portalu i na našim društvenim mrežama:

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK