Hairstyle News, najveća regionalna manifestacija frizerske struke, 6. i 7. travnja u zagrebačkom Plaza Event Centru okuplja elitu svjetskih stručnjaka, ujedinjenu u stvaranju ljepote, koja će predstaviti top trendove, očaravajuće nove kolekcije i najmodernija rješenja za stiliziranje, šišanje i njegu kose.

Hairstyle News se svake godine potvrđuje kao omiljeno edukacijsko mjesto u proljetnim kalendarima svih ambicioznih frizera koji žele unaprijediti svoj rad i poslovanje. Upravo zato BML Company poziva frizere iz Banje Luke da im se pridruže na Hairstyle Newsu u subotu, 6.4.2019.!

BML Company nudi svim frizerima koji žele u subotu, 6.4.2019. posjetiti Hairstyle News, mogućnost organiziranog prijevoza iz Banja Luke do Zagreba i natrag.

Dodatna pogodnost: svi frizeri koji kupe određeni paket proizvoda na poklon dobivaju besplatan prijevoz i ulaznicu za subotnji program Stručnih seminara Hairstyle Newsa.

Krajnji rok za prijave: 22.3.2019.
Prijave se primaju putem telefona: +387 65 535 933 (g. Goran Bursac)

Senzacionalne frizerske show nastupe te brojne edukacije prati i bogat sajam profesionalnih proizvoda za kosu. Sve informacije mogu se doznati na hairstyle-news.hr/festival. Za detaljan pregled Stručnih seminara molimo kliknite na Program.

Program Stručnih seminara 16. Hairstyle Newsa

Uživajte u video-reportaži sa Hairstyle Newsa 2018!

Dan 1

Dan 2

 

Najnovije vijesti o Hairstyle News festivalu pratite na našem web portalu i na našim društvenim mrežama:

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK