Festival Hairstyle News nastavlja bilježiti velike uspjehe, a i dalje ostaje lojalan svojoj misiji – edukaciji, motivaciji i inspiraciji frizera na različitim poslovnim razinama.

Već drugu godinu zaredom grad Zagreb pokazao se kao dobar domaćin jedne od najvećih frizerskih manifestacija u ovom dijelu Europe – festivala Hairstyle News. Motivacija, inspiracija i edukacija bile su u fokusu i na 14. izdanju Hairstyle Newsa, a službeni slogan festivala „Ja sam frizer!“ pokazao se izvrsnim motom za stvaranje ugodne festivalske atmosfere u dva festivalska dana na tri festivalske pozornice.

Frizerski edukatori iz Hrvatske i inozemstva ispred pune su velike dvorane zagrebačkog Plaza Event Centra publici prezentirali svoje najnovije kolekcije, bogato frizersko znanje te najnovije tehnike šišanja i bojenja kose. Na velikoj pozornici posjetitelji su mogli uživati u nastupima čak 11 akademija – Schwarzkopf Professional, Bundy Bundy, Subrina Professional, Kemon, Salon Premium, Indola Professional, Montibello, Kevin. Murphy, ZGAT Academy, Idea Academy i Mič Styling Academy.

Ove su godine brojni posjetitelji mogli uživati i u velikom broju look&learn seminara! Čak 8 frizerskih akademija prezentiralo je tehnike svojih najnovijih kolekcija – Barber Akademija, Wella Professionals, Oway, MIČ Styling, Schwarzkopf Professional, Indola Professional, Joico i Stevo Hair Academy. Na tim seminarima posjetitelji su se mogli izbliza upoznati s najnovijim trendovima i savjetima za njihovo primjenjivanje u salonu.

“Strast frizera prema svom zanatu ne poznaje granice. Ovogodišnji festival Hairstyle News dokazao je da frizeri vole stručne seminare najviše kvalitete i da se vesele prilikama za druženje sa svojima frizerskim kolegama. Uime organizacijskog tima zahvaljujem svim posjetiteljima i poručujem da jedva čekamo da se opet vidimo. Sljedeće godine čeka nas naime jubilarno 15. izdanje Hairstyle News festivala!”, poručio je Denis Vidović, izvršni direktor Hairstyle Newsa.

HSN 2017 U BROJKAMANa Festivalu se okupilo više od 1800 frizera, koji su se stručno i poslovno educirali, razmjenjivali iskustva o unapređenju poslovanja, uspoređivali cijene i kvalitetu izloženih proizvoda te kupovali proizvode po sajamskim cijenama. No osim toga, što je i najvažnije, inspirirali su se najnovijim frizerskim trendovima i motivirali za daljnji rad.

Tijekom narednih mjeseci informacije o održavanju 15. izdanja festivala Hairstyle News možete pratiti na našoj Facebook stranici te na internetskom portalu hairstyle-news.hr. Informirat ćemo vas o seminarima, izlagačima, predavačima i posebnim događanjima na idućem festivalu, a krajem 2. mjeseca 2018. godine na vaše adrese poslat ćemo i najavni katalog s točnim programom svih festivalskih događanja. Vidimo se u Zagrebu!


SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK