I ove će godine brojni posjetitelji Hairstyle Newsa moći uživati u velikom broju look&learn seminara! Na tim seminarima posjetitelji će se moći izbliza upoznati s najnovijim trendovima i savjetima za njihovo primjenjivanje u salonu.

Hairstyle News s ponosom predstavlja Brasil Cacau & Fashion Hair Milano look&learn seminar! Seminar se održava prvog Festivalskog dana, u subotu, 6.4.2019., od 19:00 do 20:15 sati. 


Brasil Cacau predstavlja najpoznatiji svjetski keratinski tretman

Brasil Cacau predstavlja najpoznatiji svjetski keratinski tretman – novi ekološki Smoothing keratin kojim možete podići ljestvicu usluga u svom salonu. Smoothing Keratin je inovativni keratin bez neugodnih mirisa i bez štetnih sastojaka, nakon čijeg je korištenja kosa mjesecima nevjerojatno glatka, ravna i sjajna.

Fashion Hair Milano SS19 koloristička kolekcija

U suradnji s Farmavita Professional timom, bit će predstavljena i nova koloristička kolekcija Fashion Hair Milano SS19 inspirana modnim trendovima s milanskog modnog tjedna. Josip Križnjak, naš poznati frizer i stilist koji je osvojio mnogobrojne svjetske nagrade i priznanja, predstavit će vam i nekoliko glamuroznih frizura iz svoje kolekcije za 2019. godinu.

Za informacije o ovom seminaru i rezervaciju ulaznica kontaktirajte:

Trend Line, tel: 099 555 9988

Za detaljni pregled Stručnih i look&learn seminara i kupovinu ulaznica molimo da kliknete
na Program ili Ulaznice.

Najnovije vijesti o Hairstyle News festivalu pratite na našem web portalu i na našim društvenim mrežama:

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK