Moderna vremena nose u sebi malo nostalgije. Primjer toga su muški klijenti koji ponovno traže prostore i vješte ruke koje će im omogućiti da prigrle uglađenost i investiranje u vlastiti izgled.

Kako biste svojim muškim klijentima omogućili najbolji tretman, savjetovali ih i osigurali im izgled koji žele i koji će ih prezentirati u najboljem svjetlu, Hairstyle News Festival na sajamskoj pozornici organizira 2 posebna nastupa Marka Stanzla (Salon) i Marka Šimunovića (Polyboy) koji će vam u opuštenom druženju predstaviti svoje trikove, pokazati vam načine rada i proširiti vaše vidike stoga ne propustite iskoristiti ovu priliku.

U nastavku otkrivamo koji će stilovi i tehnike biti prezentirani na sajamskoj pozornici, a ovom prilikom pozivamo vas i na predstavljanje nove Polyboy muške kolekcije na Velikoj pozornici u nedjelju 7.4. u 10:30!


Marko Šimunović, Polyboy
Sajamska pozornica, subota, 6.4, 19:30 – 20:00

Što namjeravate predstaviti barberima na sajamskoj pozornici Hairstyle News Festivala?

Na sajamskoj pozornici predstavljamo kako s klasičnim muškim šišanjem postići gentlemans cut frizuru. Pritom ćemo pažnju posvetiti i prirodnom razdjeljivanju same kose s praćenjem rasta kose. Barberi će moći vidjeti i kako se začešljavanjem u jednu stranu možemo poigrati detaljima te tako stvarati nove stilove, a pokazat ćemo i kako izbrijavanjem bočnih strana dobiti niski fade prijelaz.

Kojim muškarcima je izabrana frizura namijenjena?

Frizura je prilagođena stilu svakog muškarca. Naime, u obzir je uzeta sama struktura kose kako bi se najbolje prilagodila obliku lica i glave. Stoga slobodno možemo reći da je ta frizura univerzalna.

Popis tehnika koje će predstaviti Polyboy

Fade mašinicom, pravljenje mekog prijelaza od najmanje dužine kose bočnih strana glave do najdulje željene.
Škare preko češlja, omekšavanje graduacije bočnih strana glave.
Škare preko prsta, izrada kontra graduacije na gornjem dijelu glave odnosno unutarnjem dijelu potkove tj. krune.


Marko Stanzl (Salon)
Sajamska pozornica, subota, 6.4, 16:00 – 17:00

Što namjeravate predstaviti barberima na sajamskoj pozornici Hairstyle News Festivala?

Predstavit ćemo jednu od najčešćih frizura koju radimo u našoj brijačnici, a koju smo nazvali Urban City Man. Ova frizura namjenjena je mladim poslovnim muškarcima koji vole spoj urednog i elegantnog, ali i sportskog look-a koji se s lakoćom prilagođava raznim prigodama.

To su muškarci koji vole urednu frizuru, onu koju je lako formirati i transformirati ovisno o prigodi i volji klijenta. To je iznimno važno jer klijenti vole stil kojeg mogu primijeniti određenoj prigodi te tako izbjeći moguću monotoniju.

Frizura i brada su svevremenskog stila, stila koji se na neki način uvijek vrti u krug pa tako vrlo često ima nekih novih detalja vezanih uz osvježenje rada i novitete. Stil je to koji prati oblik lica, dok su linije u prijelazima dužina jasne i mekane.

Brada je oblikovana u stilu trenutne inspiracije te nastaje u suradnji s klijentom i njegovim načinom budućeg održavanja brade. Konture i linije jasne su i uredne pa tako neovisno o dužini, brada klijenta uvijek izgleda uredno i održavano.

Marko Stanzl, Salon

Kojim muškarcima je izabrana frizura namijenjena?

Frizura je namijenjena svim klijentima koji cijene personaliziranu uslugu šišanja i stiliziranja. Pokazat ćemo brojne načine za prilagođavanje frizure obliku lica i glave različitih klijenata. Trikovi su to koji vam mogu pomoći da se u njihovim očima istaknete kao pravi majstori svog zanata koji istinski žele da iz vaše brijačnice zakorače puni samopouzdanja i u svojem najboljem izdanju.

Popis tehnika koje će predstaviti Marko Stanzl / Salon

Kratko šišanje sa strane mašinicom.
Graduacija koristeći nastavke za što ljepše prijelaze, usklađene sa oblikom glave.

Tehnika ovog šišanja može se mijenjati ovisno o duljini izrade željenog šišanja. Može se šišati mašinicom preko nastavka,mašinicom preko češlja,napraviti formu i skinuti dužinu škarama. Efilirke se koriste eventualno za skidanje težine ošišane kose, na samom vrhu vlasi, odnosno zadnjih 0.5 cm.

Za detaljni pregled Stručnih i look&learn seminara i kupovinu ulaznica molimo da kliknete
na Program ili Ulaznice.

Najnovije vijesti o Hairstyle News festivalu pratite na našem web portalu i na našim društvenim mrežama:

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK