Fotografije: Schwarzkopf Professional; Tomislav Huha


I Schwarzkopf Professional, dugogodišnji generalni pokrovitelj događanja Hairstyle News Festival, ove godine slavi važnu obljetnicu.

Pioniri na frizerskom tržištu ove godine obilježavaju 120. godišnjicu postojanja! Ta uspješna tvrtka izvorno je nastala u maloj berlinskoj drogeriji koju je vodio kemičar Hans Schwarzkopf. Preparati za kosu vrlo su brzo postali omiljeni kod klijenata i zahvaljujući svojim inovativnim tehnologijama, doslovno su izazvali revoluciju na tržištu na području njege za kosu. Danas je Schwarzkopf Professional jedna od najutjecajnijih tvrtki na frizerskom tržištu, a kozmetiku za kosu Schwarzkopf Professional možete pronaći u salonima i trgovinama na svim kontinentima.

Kako bolje proslaviti to važno dostignuće, nego kolekcijom odvažnih frizura? Njihova najnovija kolekcija, REinventing Hair, kreirana je u suradnji s vodećim svjetskim koloristima, a rezultirala je stvaranjem 4 jedinstvena trenda: random rebel, real me, beyond borders i #royaltakeover. Revolucionarne inovacije, pametne formule i nove tehnike duboko su integrirane u svaki look, a sve s jednim ciljem – stvaranjem predivne kose. Autentičnost, buntovništvo i osobnost koja hrabro ruši sva pravila samo su neki od pokretača zaslužnih za kreiranje kolekcije koja pomiče granice. Ponosni smo na prošlost, no budućnost je ono što nas inspirira. Stoga su naše misli uvijek usmjerene na nadolazeće trendove. Osim samog predstavljanja najnovije kolekcije Essential Looks dio showa rezerviran je za Inspiration show, o kojem ćete još dugo nakon završetka pričati i razmišljati. Upustite se u 90-minutnu avanturu na koju će vas povesti edukatori Schwarzkopf Professionala, oplemenite svoja znanja i oduševite klijente rekreiranjem najnovijih trendova.


U sklopu Stručnih i poslovnih seminara | 2. dan

Nedjelja, 8. 4. 2018. 12:00 – 13:30  

Ulaznice


SCHWARZKOPF PROFESSIONAL tim:

Schwarzkopf Professional @workteam CEE: 
Ivana Oletić, Kristijan Petek

Schwarzkopf Professional @workteam Hrvatska: 
Joško Tafra, Saša Pušenjak, Ivica Putar, Marko Zirdum, Lidija Štokić, Drago IvačkoDobro došli u Zagreb! Dobro nam došli na Hairstyle News!

 

Informacije o održavanju Festivala možete pratiti na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram te na internetskom portalu www.hairstyle-news.hr. Vidimo se u Zagrebu!

Za vaše poslovne kalendare:

HAIRSTYLE NEWS 2018
7. i 8. 4. 2018. – Plaza Event Centar (nekadašnji Hypo Event Centar), Zagreb 

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK