ALFAPARF-3

Fotografije: One Frame Media
Tekst: Nadica Hartmann
Promo


U ponedjeljak navečer dubrovačku povijest i ljepotu obogatilo je nesvakidašnje događanje, Internacionalni frizerski show za petstotinjak gostiju, frizera iz cijele Europe; Irske, Engleske, Španjolske, Italije, Hrvatske i regije. Koristeći najnovije linije boja i AlfaParf tretmana, slavna imena, frizerski majstori današnjice; ekstravagantni Paul Stafford iz Irske, spektakularni Mimmo Laserra iz Italije, zadivljujući Ramiro Mata iz Španjolske i neponovljiva Mila Višnjić i Ana Čala iz Zagreba pokazali su svoje najnovije kolekcije dnevnih i frizura visoke mode. Show započinje hrvatskom pričom Mile Višnjić i kolekcijom ‘Otvaranje’. Studio Mila ovom prilikom lansira AlfaParf  ‘NEON’ boje na hrvatsko tržište i ujedno obilježava 40 godina nadasve uspješnog modno stvaralačkog rada. Šarenilo AlfaParf Neon boja koje svijetle u mraku, frizure i rezovi pramenova kose koje je direktno na pozornici izvodila Ana Čala, da bi se otkrila boja i otvorio cijeli spektar nijansi u svakom pokretu kose, ushitili su sve prisutne. A izvanredna koreografija u režiji Nore Krstulović, glazba Vedrana Peternela i Sare Reinar te ‘Charlie design’ odjevne kreacije Loredane Bahorić na modelima Studija Mila koje su plesačice ZPA (zagrebačkog plesnog ansambla) učinili su otvorenje AlfaParf showa doista neponovljivom hrvatskom pričom.

ALFAPARF-2

Paul Stafford, Mimmo Laserra i Ramiro Mata odabrali su svoje dubrovačke muze pa su raskošnom povijesnom scenom tvrđave Revelin prošetale doista prekrasne djevojke iz Dubrovnika.

Paul Stafford je za prikaz svoje proljetno/ljetne kolekcije frizura, načina šišanja i kombinacije boja koristio AlfaParf liniju ‘HARMONIZER’ i čuvene, nagrađivane AlfaParf ‘PIGMENTE’, Ramiro Mata se odlučio za AlfaParf ‘METALLICS’ roza i sive nijanse, a izvanredan Mimmo Laserra u svojoj razigranoj kolekciji predstavio je šarenilo događanja, osjećaja i boja iz svakodvnog života i na taj način savršeno predstavio najnovije AlfaParf boje bez amonijaka ‘PRECIOUS NATURE’.


Pročitajte i:

PAUL STAFFORD – Kolekcija Nouvelle


Raskošan ALFAPARF show, izvaredan party, dubrovački specijaliteti, domaćin Culture Club Revelin, savršena povijesna pozornica i predivan pogled s terase Revelina na krovove Dubrovnika, crkve i katedralu, na staru lučicu i Lokrum, gostima iz cijele Europe oduzimali su dah i izazivali opći ushit.

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK