SUBRINA PROFESSIONALLjubljana | 23. 10. 2016.
Fotografije: Slovenski frizerski festival


Ove se godine u Ljubljani po 17. put održao Slovenski frizerski festival, najveće frizersko događanje u Sloveniji. Organizator festivala Uroš Popović predstavio je festival u velikom prostoru ljubljanskog Gospodarskog razstavišča. Ta se odluka pokazala dobrom jer je festival ugostio rekordan broj frizera. Brojni stručni posjetitelji, među kojima i brojni hrvatski frizeri, uživali su u festivalskim izložbenima prostorima, show prezentacijama na velikoj pozornici te look&learn seminarima.

SLOVENSKI FRIZERSKI FESTIVAL

Na velikoj je pozornici pet timova na svojim frizerskim kolekcijama predstavilo najnovije tehnike šišanja, bojenja i oblikovanja kose. Tijekom nastupa osjetila se dobra frizerska energija, kolekcije su bile izvrsne, a nastupili su: Joico tim, Kemon tim, Schwarzkopf Professional/ OSiS+ i Kristijan Petek, Subrina Professional tim i Metod Tasič. Na maloj su pozornici nastupila tri tima s look&learn frizerskim seminarima: Lisap, Mič Styling Academy i Stevo Hair Academy. Posjetitelje je obradovao i poslovni seminar SVIM tima kojeg su vodile hrvatske poslovne edukatorice Sanja Varlaj i Ivana Mišić Lokar. Posjetitelji su i ove godine mogli razgledati sajamski dio festivala na kojem se predstavilo 22 izlagača s bogatom ponudom najnovijih frizerskih proizvoda.

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL / OSiS+ I KRISTIJAN PETEK

Ovo najstarije slovensko frizersko događanje i ove je godine kvalitetom organizacije potvrdio zasluženo mjesto na karti najvažnijih regionalnih frizerskih događanja. Gospodarsko razstavišče se pokazalo izvrsnim mjestom za upoznavanje s najnovijim frizerskim trendovima i proizvodima, a direktor i organizator festivala Uroš Popović je istakao:

»Ovogodišnji je festival bio izvanredan što potvrđuje veliki broj posjetitelja, izlagača i sponzora. Njihovo me zadovoljstvo veseli i daje mi kreativnu energiju. Već sam počeo razmišljati o sljedećem, osamnaestom po redu, izdanju Slovenskog frizerskog festivala.«

REVIJA SALON

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK