Modeli nakon tretmmana s Metal Detoxom

Jeste li ikada proveli sate stvarajući prekrasnu boju za klijenticu, da bi se na kraju rezultat pokazao … pa i ne baš onako kako ste zamislili? Ili ste slušali klijentice kako se žale o učincima vode na kosu?

Svi znamo kako se metali iz vode mogu taložiti na kosi. Nakon godina prikupljanja informacija od kolorista i stilista te rasprava o rezultatima bojenja koji se ne podudaraju s očekivanjima, L’Oréal Professionnel Paris odlučio je ovu temu istražiti dalje. Nastojali su saznati koliko je rasprostranjen i za kosu štetan učinak vode koju koristimo? Događa li se još nešto što utječe na kolorističke usluge?

I istina je otkrivena… NEŠTO se događa!

Prekomjerne količine bakra u našim cjevovodima rezultiraju njegovim naslagama na vanjskoj strani vlasi kose, ali i unutar njih. Te naslage metala tada stupaju u interakciju s oksidansima u bojama i uzrokuju mini reakcije, oštećujući kosu i čineći rezultate bojenja nepredvidljivim.

LPP Metal Detox - grafika

Oksidant (H2O2) + Višak metala bakra unutar vlakna = Nepredvidivi rezultati + Rizik od lomljenja

Nakon sedam godina istraživanja s vodećim sveučilištem, L’Oréal Professionnel Paris otkrio je učinkovito rješenje kako bi pomogao frizerima i zaštitio klijentice od razočaravajućih rezultata u boji i od oštećenja njihove kose.

Ova mapa svijeta prikazuje postotak ljudi koji imaju prekomjernu koncentraciju metala bakra u kosi po državama. Više od 30 ppm metala u kosi čini usluge bojanja, balayagea i izbjeljivanja riskantnima.

Otkrijte METAL DETOX

Potpuno novi sustav u tri koraka koji koristi ovaj čarobni sastojak, Glicoamine, za uklanjanje metalnih čestica iz kose. Korištenjem Metal Detoxa uz svaku uslugu očekujte do 87 posto manje loma prilikom bojanja*. Asortiman se lijepo uklapa u vaš arsenal alata i vaši klijenti neće vjerovati razlici.

Proizvodi Meatal Detox

Metal Detox linija profesionalnih proizvoda za salonsku i kućnu upotrebu: predtretman za neutralizaciju metala bakra, kremasti šampon za čišćenje protiv metala bakra, zaštitni tretman protiv nakupljanja novih čestica metala te šampon i maska za kosu koji služe za održavanje boje i zdravlja kose kod kuće.

Najbolja karakteristika Metal Detox proizvoda

Metal Detox se učinkovito kombinira s drugim proizvodima – asortiman se bez problema i smetnji može koristiti s drugim brendovima za bojanje i posvjetljivanje kose. Morate to doživjeti da biste u to povjerovali, jer su rezultati neporecivi. Očekujte do 87 posto manje loma* s Metal Detoxom prilikom bojenja kose.

* Test češljanjem. Korištenje MetalDetox pred-tretmana, šampona i maske u odnosu na klasični šampon na izbijeljenoj kosi.

Model prije tretmana s Metal DetoxomModel nakon tretmana s Metal Detoxom

Model prije i poslije tretmana s Metal Detoxom.

Umirite zabrinute klijentice zbog mogućeg oštećenja kose u radu s bojama i oduševite ih svojim savršenim rezultatima s Metal Detoxom. Kad su brojni vrhunski profesionalci L’Oréal Professionnel Paris isprobali Metal Detox, bili su oduševljeni uviđanjem potencijala za svoje poslovanje.

Isprobajte Metal Detox i otkrijte kako njegovo jednostavno korištenje može revolucionirati vaše poslovanje s bojama.

Model prije tretmana s Metal DetoxomModel nakon tretmana s Metal Detoxom

Dodavanje Metal Detoxa u vaše kolorističke usluge znači veću zaradu po klijentu, što znači rast i povećanu dobit za vaš salon. Možete uključiti dodatnu naknadu za tretman prije bojenja koji ne oduzima dodatno vrijeme, ali ima veliki utjecaj na vašu završnu boju i zadovoljstvo vaših klijentica! O tome vrijedi razmisliti, zar ne? Bez obzira koji brend boja koristite, Metal Detox djeluje bez problema**.

** Za maksimalne rezultate koristite uz L’Oreal Professionnel proizvode za bojenje kose.

U ovom videu pogledajte što o Metal Detoxu kažu hrvatski i slovenski frizeri.

A što kažu frizeri koji su pomogli u razvijanju i testirali Metal Detox proizvode?

Ovo troje internacionalnih frizera pomogli su u razvoju proizvoda i testirali Metal Detox protokol: Francuskinja Charlotte Catherin iz Pariza, Amerikanac Sebastian Langman-Kirtley iz Massachusettsa i Brazilac Washington Nunnes iz Sao Paula. Oni su međunarodni stručnjaci za bojenje, balayage i izbjeljivanje kose.

CHARLOTTE CATHERIN – @charlotte_catherin

Što najviše volite kod protokola Metal Detox?

Protokol korištenja Metal Detox proizvoda daje mi čiste balayage rezultate, kao da se njihovim korištenjem čisti žuti podton iz kose. I meni najvažnije, uvelike mi olakšava dobivanje čiste baby blonde nijanse koju sve žene žele.

Kako izgleda korištenje Metal Detoxa?

Kosa je dobro pokrivena, boja je ravnomjerna. Prijanjanje kista kosi je odlično. Plus, lako ga je nanijeti i bolje se drži na krhkim refleksima, kao što su bakreni i strawberry blonde. Nijanse su hladnije, a blistavost ekstremna.

SEBASTIAN LANGMAN-KIRTLEY – @sebastiancolorist

Kako je Metal Detox utjecao na vaš način bojanja, balayage i izbjeljivanje kose?

Prvi put vidim nešto nalik ovim proizvodima. Već kod prvog nanošenja vidio sam veliku razliku u završnom rezultatu svakog bojanja koje sam obavio. Čistoća tona drastično se popravila, kao i općenito stanje kose.

Kako je metal u kosi utjecao na vas?

Kao koloristi, metal u vodi mi je bio veliki problem i stvarao frustraciju. U Massachusettsu mi je to pogađalo više od 75% klijentele.

WASHINGTON NUNNES – @wnunnes

Čime vas je najviše impresionirao?

Veoma sam impresioniran učinkom ove linije. Metal Detox uistinu nudi zaštitu kose i impresivan učinak u bojanju. Kao profesionalca, također me iznenadila profitabilnost proizvoda. Samo mala količina proizvoda nudi rezultat s ekstremnom zaštitom, čak i pri visokoj razini posvjetljivanja.

Kako to utječe na uslugu u salonu?

Njegovo korištenje od velike je važnosti za nas profesionalce jer nam olakšava rad i daje savršene rezultate, a to znači i zadovoljne klijentice. Istovremeno ne utječe na vrijeme usluge ili na teksturu izbjeljivača.

I za kraj jedna poslastica za sve frizerske profesionalce!

U ovom videu zavirite u svijet svojih kolega frizera iz cijelog svijeta. Saznajte puno zanimljivih i korisnih informacija za frizere, kao i kako je tekao proces stvaranja Metal Detoxa. Video ima titlove s hrvatskim prijevodom – u donjem desnom kutu kliknite na ⚙ i pod Subtitles odaberite Croatian i uživajte!

Za više informacija i najnovije objave pratite na:

 • 20
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

 • 20
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK