Izazovi proteklog razdoblja pokazali su važnost frizera u životima ljudi te koliko su nam zapravo svima važni posjeti frizerskim salonima. Osim toga, mogli smo vidjeti i kako izgleda prirodna ljepota – ljepota koja nije njegovana od strane profesionalnih stručnjaka.

Svi znamo moć uređenog izgleda. On nam daje samopouzdanje, mirnoću, zadovoljstvo, a u vremenima kada je to zaista potrebno, a pogotovo u današnje vrijeme, uređen izgled nam pruža i osjećaj normalnosti.

Frizeri svojim stručnim radom i vještinama svojih ruku klijentima donose zadovoljstvo i veselje pa stoga i ne čudi kako smo se u korona-krizi izjasnili kako nam u svoj toj nesreći najviše nedostaju upravo frizeri. I zato je važno cijeniti i njegovati njihov doprinos društvu kako bi nam mogli nastaviti davati ljepotu s njihovim profesionalnim potpisom.

Zahvaljujući frizerima u Facebook grupi Vlasnici frizerskih salona u Hrvatskoj, pripremili smo niz citata, nazvan jednostavno – „MI FRIZERI…“. U njima kao zajednica, frizeri ističu sve svoje uloge, misije i vrijednosti kojima oni doprinose našem društvu! Neka se daleko čuje dobar glas o važnosti frizera i frizerske struke!

#jasamfrizer i #volimsvojustruku jer #ljubavjeukosi!

Citati vlasnika frizerskih salona na Instagramu

Zapratite nas na Instagram profilu Hairstyle Newsa i podržite nas u zajednici hrvatskih i regionalnih frizera!

Frizerski saloni diljem Hrvatske i regije puni su frizera-superheroja koji svakodnevno u svijet šalju ljepotu sa svojim profesionalnim potpisom! Hvala Ivani Bajsić Vejzagić na ovom dojmljivom i inspirativnom citatu!

Svaki je dan nova prilika za izmamiti nekome osmijeh na lice, pružiti potporu i riječ ohrabrenja. Frizeri svijet čine jednostavno ljepšim! Hvala Ireni Jeličić na ovom predivnom citatu!

Dragi frizeri, prepoznajte svoju snagu jer se time razvijate i vi i frizerska struka u cijelosti! Hvala Patricia Kasovski na ovom predivno motivirajućem citatu!

Priča svakog frizera je priča o viziji, borbi, ne odustajanju, pokušajima, usponima i padovima. Zato je potrebno iskoristiti svaku priliku za njegovanje naše ljubavi prema ovom divnom, ali i zahtjevnom poslu! Hvala Jadranki Tukić Šegvić na ovom inspirativnom citatu!

Uvijek razmišljamo kako podignuti samopouzdanje frizera te kako istaknuti njihovu važnu ulogu u životima svih nas. Zato trebamo više nego ikada, moramo iskoristiti svaku priliku za predstavljanje važnosti frizera i zahtjevnosti njihovog posla! Hvala Ivani Špicer na ovom predivno živopisnom i poučnom citatu!

Užurbani tempo života i brojni klijenti u salonima frizere krajem svakog radnog tjedna ostavljaju izmorenima. Zato iskoristite svaku priliku da se prisjetite jednostavne, no važne misije frizera – svakom frizurom kreira se ljepota te budi unutarnje zadovoljstvo, kako klijenta tako i frizera! Hvala Ivici Pavlačiću na ovom divnom citatu!

Frizeri svijet čine jednostavno ljepšim! No, iza ove divne misije skriva se mnogo truda, rada i predanosti klijentima, pa i struci! Hvala Amiru Bečireviću na ovom savršeno slikovitom citatu!

P.S. Pratite nas i sljedeći tjedan! Očekuje vas sljedećih 7 maštovitih i inspirativnih citata s pogledom frizera na frizersko zanimanje!


Nekoliko informacija o Grupi vlasnika frizerskih salona u Hrvatskoj

Naša grupa namijenjena je vlasnicima frizerskih salona u Hrvatskoj kako bismo kao zajednica mogli raditi na poboljšanju uvjeta u frizerskoj struci te promociji frizerskog zanimanja u javnosti. U grupi je trenutno više od 450 vlasnika hrvatskih salona. U grupi želimo razvijati konstruktivni dijalog s ciljem razvoja salonskog poslovanja Hrvatskoj.

Ukoliko ste vlasnik frizerskog salona u Hrvatskoj te želite sudjelovati u stvaranju boljih uvjeta u poslovanju frizerskih salona za dugotrajan i održiv razvoj frizerske struke, pridružite nam se u Facebook grupi Hairstyle News – vlasnici frizerskih salona u Hrvatskoj. Grupa je namijenjena prvenstveno vlasnicima frizerskih salona u Hrvatskoj, a za prijem u grupu potrebno je odgovoriti na 3 jednostavna pitanja. Dobro nam došli!
Ujedinjeni u stvaranju ljepote!

 • 339
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

 • 339
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK