Mi frizeri - Citati vlasnika frizerskih salona na Instagramu 2

Izazovi proteklog razdoblja pokazali su važnost frizera u životima ljudi te koliko su nam zapravo svima važni posjeti frizerskim salonima. Osim toga, mogli smo vidjeti i kako izgleda prirodna ljepota – ljepota koja nije njegovana od strane profesionalnih stručnjaka. U našem prošlom članku smo vam predstavili prvih 7 citata “Mi frizeri…”, a sada vam predstavljamo još 7 novih. Uživajte!

Svi znamo moć uređenog izgleda. On nam daje samopouzdanje, mirnoću, zadovoljstvo, a u vremenima kada je to zaista potrebno, a pogotovo u današnje vrijeme, uređen izgled nam pruža i osjećaj normalnosti.

Frizeri svojim stručnim radom i vještinama svojih ruku klijentima donose zadovoljstvo i veselje pa stoga i ne čudi kako smo se u korona-krizi izjasnili kako nam u svoj toj nesreći najviše nedostaju upravo frizeri. I zato je važno cijeniti i njegovati njihov doprinos društvu kako bi nam mogli nastaviti davati ljepotu s njihovim profesionalnim potpisom.

Zahvaljujući frizerima u Facebook grupi Vlasnici frizerskih salona u Hrvatskoj, pripremili smo niz citata, nazvan jednostavno – „MI FRIZERI…“. U njima kao zajednica, frizeri ističu sve svoje uloge, misije i vrijednosti kojima oni doprinose našem društvu! Neka se daleko čuje dobar glas o važnosti frizera i frizerske struke!

#jasamfrizer i #volimsvojustruku jer #ljubavjeukosi!

Mi frizeri - Citati vlasnika frizerskih salona na Instagramu 2

Zapratite nas na Instagram profilu Hairstyle Newsa i podržite nas u zajednici hrvatskih i regionalnih frizera!

Kako frizeri definiraju sreću? Sreća je neopisiv sjaj u očima klijenata iza kojeg stoji mnogo truda, rada i predanosti njima i svojoj struci! Hvala Mariji Ašenbrener Gelenčir na ovom predivnom citatu!

Usrećivanje klijenata vodi i do vlastite sreće frizera, priznanja njihovog marljivog rada i majstorstva njihovih vještina! Hvala Vesni Rumin na ovom inspirativnom citatu!

Mnogi klijenti svoj posjet salonu iskoriste i za uživanje u opuštenom razgovoru sa svojim frizerom. Iako se ponekad i suze brišu, frizeri se ipak uvijek trude probuditi pozitivnu energiju kod svojih klijenata. Kreirajući ljepotu njihove kose ujedno njeguju i njihovu unutarnju ljepotu. Hvala Dariju Muratović na ovom prekrasnom citatu!

Osim što mora poznavati sve tajne zanata, pratiti trendove i tehnološka rješenja, konstantno se educirati, frizer mora biti spreman i na, zapravo, težak fizički rad. A osim toga, frizer treba imati i smisao za poslovanje. Hvala Marini Ivanković na ovom divnom citatu!

Frizerski saloni su nepresušni izvor pozitivne i vesele energije! Hvala Danijeli Ravnić na ovom motivirajućem citatu!

Žena s dobrom frizurom zrači samopouzdanjem! Hvala Ivani Vanjhal na ovom inspirativnom citatu!

Frizerski saloni su puni frizera-superheroja koji svakodnevno u svijet šalju ljepotu s profesionalnim potpisom! Hvala Danieli Žderić na ovom nadahnutom citatu!

P.S. Pratite nas i sljedeći tjedan! Očekuje vas sljedećih 7 maštovitih i inspirativnih citata s pogledom frizera na frizersko zanimanje!


Nekoliko informacija o Grupi vlasnika frizerskih salona u Hrvatskoj

Naša grupa namijenjena je vlasnicima frizerskih salona u Hrvatskoj kako bismo kao zajednica mogli raditi na poboljšanju uvjeta u frizerskoj struci te promociji frizerskog zanimanja u javnosti. U grupi je trenutno više od 450 vlasnika hrvatskih salona. U grupi želimo razvijati konstruktivni dijalog s ciljem razvoja salonskog poslovanja Hrvatskoj.

Ukoliko ste vlasnik frizerskog salona u Hrvatskoj te želite sudjelovati u stvaranju boljih uvjeta u poslovanju frizerskih salona za dugotrajan i održiv razvoj frizerske struke, pridružite nam se u Facebook grupi Hairstyle News – vlasnici frizerskih salona u Hrvatskoj. Grupa je namijenjena prvenstveno vlasnicima frizerskih salona u Hrvatskoj, a za prijem u grupu potrebno je odgovoriti na 3 jednostavna pitanja. Dobro nam došli!
Ujedinjeni u stvaranju ljepote!

 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK