Matrix Blonding linija - Lea Dolezil i Tonka Butorac

Matrix Blonding linija je na putu da postane omiljeni proizvod plavuša i njihovih frizera. Pitate se zašto? Pridružite nam se na besplatnoj STRONG BLOND edukaciji i saznat ćete. Podignite svoje blond radove na višu razinu! Tonka Butorac i Lea Dolezil predstavit će vam novitete na tržištu, ali i savjete i trikove kako uslugu bojenja na siguran način ubrzati, dobiti predivne blond nijanse na vašim klijenticama. Uz to naučiti ćete kako u svom radu primijeniti tehniku Pony Lights koju koriste poznati svjetski koloristi. Saznajte više u ovom članku!

Dolaskom ljepšeg vremena klijentice u salonima sve više počinju tražiti posvjetljivanje svojih pramenova i općenito svjetlije tonove u kosi. Frizeri dobro znaju kako je kod takvih radova potrebna dobra zaštita kose od oštećenja, različitih izvora topline, ali i uvijek dodatna hidratacija vlasi. Sve plavuše žele savršen ton i sjaj u svojoj kosi, a frizeri žele proizvode i tehnike kako bi imali kontrolu kod posvjetljivanja kose i dobivanja željenih blond nijansi. Jednom kada klijentici posvijetlite kosu i dobijete zadovoljnu plavušu, krajnji cilj je zadržati tu boju što je moguće svjetlijom, reflektirajućom i što duže s neophodnom vlagom koja joj je potrebna.

Pitanje je mogu li plavuše i njihovi frizeri imati sve to? S novom Matrixovom Blonding linijom odgovor je apsolutno da!

Matrix je lansirao nove OPALS nijanse u ton na ton Socolor Sync koloraciji. Toneri su acidni kako bi osjetljive plave kose ostale u zdravom duhu. Također tu je i linija za održavanje kemijski tretirane kose u salonu, ali i kod kuće Unbreake My Blonde kojoj je glavni sastojak limunska kiselina koja ojačava oslabljene veze unutar vlasi te oživljava osjetljivu i oštećenu kosu prilikom posvjetljivanja. Bez obzira na vrstu kose ili teksturu, ona će uvijek biti meka, sjajna i jaka! A tu je i veliki tehnički pomagač frizerima u njihovom radu Bleach Finder koji im omogućava detektiranje da li se dobro i dovoljno isprao dekolorant iz kose.

Uzbuđeni ste kod stvaranja savršenih plavuša?

Uspjeti u tome je uvijek pobjeda i za frizere i za salonske klijentice! Bilo koja plavuša reći će kako je predivan osjećaj napuštanja salona sa svježe obojanom blond kosom savršene nijanse i jarkog sjaja ili glave pune platinaste boje kose. Kad je riječ o posvjetljivanju kose, lagali bismo kad bismo rekli da se ne brinemo zbog štetnih učinaka izbjeljivača. Zbog toga se moramo oslanjati na kvalitetne proizvode u salonu kako bismo mogli oživjeti kosu i njezinu boju tijekom, ali i nakon rada u salonu.

Bilo koja vrsta posvjetljivanja boje kose zahtijeva njezino prethodno izbjeljivanje, a to naravno može nanijeti i određenu štetu kosi. Ovisno o tome koliko želite da kosa bude posvijetljena, postupak posvjetljivanja može potrajati i nekoliko tretmana. Iako izbjeljivač može uzrokovati štetu na vlasima, na frizeru koloristi je da se pobrine kako bi to u svom radu minimalizirao. Ali isto tako i da nakon salonskog rada savjetuje i preporuči njegu za održavanje boje kod kuće.

Strong Blond webinar - Predivni blond balayage modeli

Predivni blond radovi Matrixovih artista!

Matrix Unbreak My Blonde

Ako tražite proizvode koji pomažu u održavanju kose vaših klijentica zdravom u svakom koraku postupka posvjetljivanja, svidjet će vam se Unbreak My Blonde. Oživiti i ojačati kemijski oštećenu izbijeljenu kosu nikad nije bilo lakše zahvaljujući Unbreak My Blonde. Ovaj proizvod je formuliran da vrati zdravlje suhoj i kemijski tretiranoj kosi, ojačava oslabljene veze vlasi, čineći kosu mekom, sjajnom, snažnom i punom života! Limunska kiselina u njemu služi za nježno čišćenje osjetljive kose. Iako je Unbreak My Blonde must-have proizvod za salonske plavuše, ovaj sustav jačanja sjajan je za sve klijentice, koje žele posvijetliti svoju kosu, bez obzira na boju.

Strong Blond webinar - Matrix Unbreak My Blonde

Matrix Bleach Finder

Uz pomoć Bleach Findera pripremite kosu za savršeno toniranje. Ovaj proizvod dizajniran je s namjerom da pronađe i ukloni ostatke izbjeljivača kako bi se izbjegle pritajene porozne točke i neujednačeni tonovi. Ovaj sustav za promjenu boje učinit će posao umjesto vas što znači da ćete uštedjeti vrijeme te tako biti u mogućnosti potpuno se usredotočiti na stvaranje savršenih blond nijansi. I tako svaki put.

Strong Blond webinar - Matrix Bleach Finder bočica

Pony Lights tehnika idealna za dodavanje suptilnog daška svjetline

I kako sve ne bi bilo samo u duhu novih proizvoda, na ovom webinaru edukatorice će vam predstaviti novu brzu tehniku posvjetljivanja za sve kolege frizere koji u svojim salonima rade blond tehnike. Vrlo jednostavna tehnika posvjetljivanja kose + toniranje u samo 2 sata. Tehnika se zove Pony Lights, mnogi frizeri će je se sjetiti iz prijašnjih vremena frizerske struke, ali sada je radimo s modernim zaokretom.

Tehnika bojenja kose Pony Lights dovodi postizanje nježno plavih tonova na novu razinu. Neki od najboljih svjetskih kolorista koriste ovu tehniku kako bi svojim klijenticama dali meku, multidimenzionalnu boju. Boja nježno prelazi iz tamnije u svjetliju na krajevima i nema vidljivih prijelaza. Nekada se moramo povesti za mantrom „manje je više“ te tako postići fantastičan i svjež izgled naših blondina.

Pridružite nam se na besplatnom STRONG BLOND webinaru!

Ako ste zabrinuti zbog mogućeg lomljenja kose i kemijskog oštećenja prilikom posvjetljivanja kose, poželjet ćete u svom salonu novi Matrix Unbreak My Blonde i Bleach Finder. Kako biste saznali više o ovim proizvodima, dobili savjete i trikove za svoj salonski rad te naučili primjenjivati hit tehniku Pony Lights, pridružite nam se na besplatnom STRONG BLOND webinaru na kojem će vas ugostiti naš balayage guru Tonka Butorac i edukatorica američkih brandova Lea Dolezil.

STRONG BLOND webinar se održava u nedjelju 9. svibnja 2021. od 11:00 do 12:30.

Opis webinara:
Otkrivamo učinkovitu i brzu tehniku posvjetljivanja kose uz objašnjenje nove Matrix BLONDING linije obogaćene citrusnom kiselinom koja pomaže zaštiti kosu od kemijskog oštećenja. Od posvjetljivača, tonera do njege kose! A tu je i Pony Lights tehnika za jednostavnu i brzu uslugu posvjetljivanja pramenova.

Kako prisustvovati webinaru:
Webinar je besplatan i namijenjen je vlasnicima i djelatnicima salona. Webinar će biti održan putem aplikacije Microsoft Teams. Već sada to možete isprobati kako biste bili sigurni da sve radi.

 • Za gledanje na mobilnom uređaju, obavezno je prethodno instaliranje aplikacije za mobilne uređaje. Za Apple mobitele ovdje, a za Android mobitele ovdje. Nakon što preuzmete aplikaciju, vratite se na ovaj članak i kliknite na ovaj link STRONG BLOND webinar.
 • Za gledanje na laptopu ili stolnom računalu, možete to i bez instaliranja aplikacije. Nakon što kliknete na ovaj link STRONG BLOND webinar, kliknite dalje na „Continue on this browser“. Nakon toga upišite vaše ime i kliknite na „Join now“.

Za dodatne informacije možete se javiti Matrixovim prodajnim predstavnicima ili na Instagram profilu Matrix Pro Education HR.

Za više informacija i najnovije objave pratite na:

 • 193
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

 • 193
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK