Fotografije: Redken Brews

PROMO


Znate li o čemu razmišljaju muškarci dok stoje ispred ogledala? Kako se beauty trendovi mijenjaju, tako i muškarci postaju sve više osviješteni o potrebi vlastitog uređivanja. Ovu promjenu prepoznale su i vodeće frizerske tvrtke koje svake sezonepovećavaju ponudu muških proizvoda. Uz njihovu pomoć muškarci mogu sve više njegovati svoj istančani ukus i stil svojih frizura i brada.

U moru raznih proizvoda, neke može iznenaditi informacija da je američki profesionalni brand REDKEN još davne 1967. godine predstavio jednu od prvih profesionalnih linija proizvoda za njegu muškaraca.

Ostajući vjerni svojoj tradiciji, nova generacija muških proizvoda bez kojih moderni muškarci kao ni barberi ne mogu, je tu. Predstavljamo Redken Brews, potpunu rutinu za styling, njegu kose, kože, brade i koloracijskih rješenja koja je osvojila muški svijet, a napokon je dostupna i u hrvatskim salonima.

Redken Brews nudi potpunu grooming & styling liniju proizvoda za njegu kose,koloraciju za muškarce bez folije, uslugu koloracije u 5 minuta, a uz to nudi iproizvode za kućnu njegu lica, brade i tijela. Svi proizvodi za njegu formuliranisu s craft sladom i osiguravaju samo najbolje za kosu, kožu i vlasište. Sama pakiranja inspirirana su bočicama piva te su napravljena od 100% PCR plastike.

REDKEN BREWS – MILJENIK MUŠKARCA U SALONIMA I BRIJAČNICAMA

Redken Brews danas koriste mnogi svjetski poznati frizeri, a povodom hrvatskog lansiranja zainteresirali smo se za trendove u muškoj njezi kose i brade. Brijačnice svakom godinom dobivaju na svojoj važnosti u našoj regiji te kroz njih vidimo kako su i muškarci spremni izdvojiti dosta novca i strpljivo čekati čak i tjednima na svoj termin. No, samo ako su zadovoljni svojim završnim izgledom!

Kako u različitim salonima unaprijediti frizersku uslugu za muškarce te samim time isvoj rad naplatiti više? Zamolili smo Redken ekipu da s nama podijele svoja iskustva suradnje sa svjetski poznatim artistima, lojalnim Redkenovom odvažnom motu – “Learn better, Earn better, Live best.”

Muškarci postaju sve komotniji i slobodniji u svom uređivanju. U današnje vrijeme oni traže različite usluge koje im saloni i barbershopovi mogu ponuditi kako bi izgledali uređenije, bolje i mlađe, i nemaju problem s odlaskom u salone kako bi to i dobili. Obzirom da ovaj trend samo raste, kako bi bili financijski uspješniji brijači i frizeri s muškom klijentelom moraju stalno usavršavati svoje znanje i biti u toku s novim trendovima ako žele zadržati svoje klijente, a pritom naravno na preporuku steći i nove.

SAZNAJTE KAKO MODERAN MUŠKARAC VIDI SVOJU FRIZURU I BRADU TE POSTANITE NJEGOV OMILJENI FRIZER ILI BARBER

Pridružite nam se 11. 11. u 11 sati na inspirativnoj edukaciji koju će specijalno za Hairstyle News organizirati Redken tim. Kroz ovu online radionicu želimo dotaknuti upravo pitanja muške njege u salonima te kako je dobro napraviti, dobro naplatiti i osigurati zadovoljstvo klijenta.

Uz snažan domaći Redken tim, nastupit će i posebni gosti koji će s vama podijeliti svoje najdraže tehnike šišanja: Marko Dubovečak iz zagrebačkog salona Toni&Guy, a njemu će se iz svoje brijačnice Marco’s Barbershop pridružiti i Marko Matijević iz Dugog Sela. A pridružite nam se i vi i posvetite vrijeme usavršavanju znanja o muškim trendovima.

OSIGURAJTE SVOJE MJESTO NA BESPLATNOM E-SEMINARU

Vidimo se u srijedu, 11.11., u 11. sati! Zajedno ćemo se u posebnom virtualnom druženju upoznati s Redken Brews trendovima i izabranim must have proizvodima kojima ćete se vrlo brzo istaknuti u očima klijenata (a i povećati svoje prosječne iznose računa)!

Prijaviti se možete do sljedećeg utorka, 10. 11. 2020. u 16 sati.

Webinar je besplatan i namijenjen je vlasnicima i djelatnicima salona. Ispunite svoje podatke i na vaš e-mail poslat ćemo kratki podsjetnik te link s informacijama kako pristupiti edukaciji. Webinar će biti održan putem aplikacije Microsoft Teams (ovisno gdje ćete gledati, preuzmite aplikaciju za računalo ili mobilni uređaj na ovoj poveznici: https://bit.ly/34YKcGl)

OBRAZAC ZA PRIJAVU

  Nakon što ste se prijavili, za više informacija pratite nas i na Facebook eventu „Usavršite vaše znanje o njezi kose muškaraca i istaknite se u očima vaših klijenata“!

   
  Najnovije objave pratite na:

   

  • 215
  •  
  •  
  •  
  •  
  •