Salon Premium oprema za frizerske salone

U našem prošlom članku predstavili smo profesionalni frizerski brend Cotril, a sada vam donosimo nove informacije o mogućnostima preuređenja postojećih i opremanja novih salona u suradnji s tvrtkom Salon Premium.

Salon Premium je poznat kao pouzdan partner kada je u pitanju opremanje salona što su prepoznali mnogi vlasnici salona, zahvaljujući profesionalnom pristupu te originalnim proizvodima modernog i funkcionalnog dizajna. U svojoj ponudi nude proizvode bazirane na provjerenim modelima, ali ipak su strastveno posvećeni i orijentirani suvremenom dizajnu, vjerujući u originalnost u vremenima kada se čini da je gotovo nemoguće osmisliti inovativne koncepte.

Salon Premium opremljen salon

Dugogodišnje iskustvo Salon Premiuma u opremanju salona vam ovaj zahtjevni proces pojednostavljuje i olakšava.

Konzalting s dugogodišnjim iskustvom

Njihov rad se oslanja na bogato iskustvo u odgovaranju na sve potrebe kupaca kroz savjete, od financiranja projekta do njegove implementacije. Zastupaju najveće svjetske brandove opreme i namještaja kao što su Gamma&Bross, Pietranera, Karisma Beauty, Pahi, Takumi, Takara Belomont i AGV Group. Uz to, zastupaju i svjetski poznate brandove pribora: Parlux, Babyliss PRO, Denman i Tondeo Solingen.

Opremljen frizerski salon

Tvrtka je nedavno objavila nove web stranice za opremu gdje možete saznati sve što imaju u ponudi ali možete dobiti i zanimljive savjete kao npr. Salon Planer koji vas vodi kroz cijeli proces opremanja salona. Također možete saznati kako financirati opremu te dobiti savjete oko najbolje rasvjete u salonu. Pomoću pametnog upitnika koji se nalazi na njihovim stranicama, možete odabrati sve što trebate za svoj projekt te sa zadanim financijskim budžetom dobiti savjete koju opremu možete dobiti za maksimalnu vrijednost.

Planer za otvaranje frizerskog salona

Preuređenje salona može biti jednostavno ako imate plan. Da otvorenje bude na vrijeme isplanirano, odlučili smo vam pomoći. Za vas smo napravili Salon Planer. U nastavku slijedite upute, pratite datume te vodite odrađene zadatke i Salon Planer će biti najbolji vodič koji će jamčiti glatkoću izvedbe projekta jer će vas uvijek podsjećati na one stvari koje uglavnom promaknu. Saznajte više i isprobajte Salon Planer ovdje!

Financiranje putem leasinga

Više nije potrebno sav vaš ušteđeni novac potrošiti za kupnju nove frizerske, kozmetičke ili wellness opreme, ali i pribora! Od sada možete jednostavno unajmiti frizersku, kozmetičku ili wellness opremu; frizerske stolice, pedikerske stolice, glavopere, klimazone, sterilizatore, sušila za kosu, sušila za ruke, pegle, škare za šišanje, uvijače… na 12 do 60 mjeseci. Pročitajte više ovdje!

Rasvjeta u salonu

Kada govorimo o rasvjeti ona uvelike može utjecati na raspoloženje vaših klijenata, njihov prvi dojam o vašem salonu i efikasnost vaših zaposlenika. Rasvjeta u salonu ima vrlo praktičnu upotrebu. Omogućuje vašim zaposlenicima da rade, jasno vide klijente i osiguravaju da rade sve dobro. Ljudi odlaze u salon kako bi se osjećali i izgledali dobro. Jeste li znali da i dobra rasvjeta može pomoći u tom pogledu? Pravilno postavljena rasvjeta čini se da se bolje gledate u ogledalo i daje boje što bliže onome što su moguće. Više informacija saznajte ovdje!

Tvrtka Salon Premium opremila je brojne salone u Hrvatskoj. Pogledajte galeriju fotografija nekih od njih.

U ovom videu možete pogledati kolekciju Lady Jane tvrtke Gamma&Bross

Za više informacija obratite se na:

SALON PREMIUM

salonpremium.com

 
Najnovije objave pratite na:

 • 155
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

 • 155
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK