Cotril Blue Diamond - model i vrečica s izbjelijvačem

Dekoloriranje je uvijek bilo jedna od najtraženijih i najisplativijih usluga u salonima: od platinasto plave kose 60-ih, sa svojom ujednačenom i ambicioznom karakteristikom, do najsuvremenijih tehnika, posvjetljivanje je evoluiralo tako da obuhvaća beskonačnost usluga koje omogućuju stvaranje izvanrednih efekata različitih boja i stilova, da uistinu udovolje svakoj potrebi.

Uz to, s vremenom su se razvile mnoge tehnike posvjetljivanja, od onih tradicionalnih na foliji do najkreativnijih i najprirodnijih pokretom ruku, čineći profesionalca istinskim umjetnikom koji može koristiti pudere i tehnike na način da udovolji svakom pojedinom slučaju.

ZA VISOKE PERFORMANSE DEKOLORIRANJA

Zahvaljujući novoj Cotril liniji pudera za dekoloriranje, moguće je odgovoriti na sve potrebe za posvjetljivanjem. Inovativne tehnike apliciranja te njega i hidratacija strukture vlasi štite i čuvaju zdravlje kose.

 • Ostvarite željeni izgled kreativnim nijansama sa sofisticiranim modnim efektima, a istovremeno osiguravajući zaštićenu i zdravu kosu.
 • Koristite posebne formule i teksture, ovisno o različitim vrstama kose i tehnikama dekoloriranja.
 • Napravite učinkovite usluge posvjetljivanja i na tankoj i osjetljivoj kosi, poštujući njezinu strukturu.
 • Imajte jamstvo pouzdanih i svestranih proizvoda koji udovoljavaju svim potrebama tržišta.
 • Ponudite cjelovite i personalizirane usluge zahvaljujući sinergiji između pudera za dekoloriranje i Glow Color sustava.
 • Uživajte u ugodnom osjetilnom iskustvu tijekom usluge, zahvaljujući nježnom voćnom mirisu.
 • Koristite proizvode visokih performansi, pažljive prema veganskoj filozofiji.

Predstavljamo vam Cotril BLUE DIAMOND – plavi puder visokih performansi

Cotril Blue Diamond

Cotril Blue Diamond – Vrečica s izbjelijvačem [500 g]

1. Pouzdan proces dekoloracije

Revolucionarni puder za dekoloriranje koji karakterizira plava boja i ugodan voćni miris, idealan je za ostvarenje svih najnovijih tehnika posvjetljivanja koji jamče svijetle i jednolike rezultate. Njegova ekskluzivna formula osigurava izuzetno učinkovitu snagu posvjetljivanja do 9 razina, idealno za srednje-debele strukture vlasi i za stvaranje izvanrednog dekoloriranja, počevši od najtamnijih baza.

2. Visoko njegujuća formula

Srce formule je K-Plex Complex koji se temelji na Ulvi Lactuci, prirodnoj morskoj algi bogatoj glicinom, argininom, cisteinom i lizinom, koji štite cjelovitost strukture tijekom procesa posvjetljivanja, njegujući i štiteći zdravlje kose. Ovaj ekskluzivni kompleks pruža iznimnu elastičnost, sjaj i mekoću sprječavajući lomljenje vlakana.

3. Maksimalna pouzdanost i kontrola

Blue Diamond, zahvaljujući posebnom plavo-ljubičastom pigmentu, omogućava da u bilo kojem trenutku tijekom usluge se lakše procijeni postupak dekoloriranja, kontrolirajući neželjeni topli efekt. Tekstura – mekana i nehlapljiva, osigurava jednostavno nanošenje i maksimalnu pouzdanost.

4. Inovativno pakiranje

Potpuno nova “pametna” vrećica jednostavna je za upotrebu, smanjuje isparavanja amonijaka i osigurava izvrsno očuvanje proizvoda, bez rizika od onečišćenja.

POSTAVLJANJE NOVIH STANDARDA U KOLORISTICI

Balayage modeli

K-PLEX COMPLEX – Inovativni kompleks za njegu, koji se nalazi u puderu za dekoloriranje, omogućuje zaštitu strukture kose tijekom postupka posvjetljivanja i daje visoku razinu učinka. Aktivni sastojci zapravo štite kosu tijekom kemijskog procesa i daju joj svjetlinu, svilenkastost i fleksibilnost, sprječavajući lomljenje vlakana.

VOĆNI MIRIS – Svjež i nježan miris zelene jabuke kako bi osigurao ugodno mirisno iskustvo u salonima kako profesionalcima tako i klijentima.

NOVI DIZAJN – Pomoću nove, elegantne i minimalne grafike moguće je jasno i jednostavno prepoznati prednosti dekoloranata.

VEGAN-FRIENDLY – Zahvaljujući izboru veganskih sastojaka, ovi puderi poštuju vegansku filozofiju, ne odustajući od iznimno učinkovitih rezultata.

Balayage modeli

UPUTE ZA APLIKACIJU – BLUE DIAMOND

Omjer: varira od najmanje 1 : 1.5 do maksimalno 1 : 2, ovisno o konzistenciji i željenom rezultatu.

Upute: pomiješajte puder u posudi zajedno s odgovarajućim razvijačem, ovisno o potrebi, sve dok se ne dobije homogena smjesa. Nanesite na suhu kosu.

Vrijeme djelovanja: od 10 do 50 minuta, ovisno o tipu i stanju kose i o željenom rezultatu. Tijekom postupka pažljivo provjeravajte kosu svakih 5-10 minuta. Na kraju usluge temeljito isperite, operite kosu pomoću Preparing šampona.


Izdavajamo i Cotril SOMBRAS – kompaktni bijeli freehand puder

Cotril Blue Diamond

Cotril Sombras – Vrečica s izbjelijvačem [400 g]

Freehand kreativnostSombras je nehlapljivi bijeli puder za dekoloriranje, ugodnog voćnog mirisa, idealan za posvjetljivanje do 7 razina, poštujući srednju i srednje-tanku strukturu vlasi. Njegova je formula specifična za realizaciju svih tehnika koloracije, dajući bolju potporu profesionalcima u najkreativnijim uslugama.

Visoko njegujuća formula – Srce formule je K-Plex Complex koji se temelji na Ulvi Lactuci, prirodnoj morskoj algi bogatoj glicinom, argininom, cisteinom i lizinom, koji štite cjelovitost strukture tijekom procesa posvjetljivanja, njegujući i štiteći zdravlje kose. Ovaj ekskluzivni kompleks pruža iznimnu elastičnost, sjaj i mekoću sprječavajući lomljenje vlakana.

Sombras, ekskluzivna tehnika – Ovaj novi puder stvoren je kao maksimalan izraz metode »Sombras«: inovativne tehnike dekoloriranja koju potpisuje Cotril, koja preispituje postupak posvjetljivanja i kontrastiranja svjetlijih i tamnijih vlasi na još prirodniji način, reproducirajući posvjetljivanje koje daje sunce. Ova skladna igra svjetla, sjena i kreativnih nijansi ostvariva je zahvaljujući ultrakompaktnoj teksturi i izvrsnom prijanjanju na kosu, za personalizirane rezultate koji poboljšavaju prirodno kretanje strukture.

Inovativno pakiranje – Potpuno nova “pametna” vrećica jednostavna je za upotrebu, smanjuje isparavanja amonijaka i osigurava izvrsno očuvanje proizvoda, bez rizika od onečišćenja

UPUTE ZA APLIKACIJU – SOMBRAS

Omjer: varira od najmanje 1: 1 do maksimalno 1 : 2, ovisno o konzistenciji i željenom rezultatu.

Upute: pomiješajte puder u posudi zajedno s odgovarajućim razvijačem, ovisno o potrebi, sve dok se ne dobije homogena smjesa. Nanesite na suhu kosu.

Vrijeme djelovanja: od 10 do 50 minuta, ovisno o tipu i stanju kose i o željenom rezultatu. Tijekom postupka pažljivo provjeravajte kosu svakih 5-10 minuta. Na kraju usluge temeljito isperite, operite kosu pomoću Preparing šampona.


COTRIL dopušta frizerima da sanjaju i ostvaruju svoje najsmjelije vizije. Vođeni iskustvom s filmskih setova, modnih pista i snimanja sa svjetskim celebrityima, naučili su da je svaka frizura odraz jedinstvene osobnosti. Vjeruju da ne postoje dva identična rješenja jer svaka žena koja koristi COTRIL zaslužuje jedinstveni, zvjezdani tretman.

U Salon Premiumu sve profesionalne boje i ostale tehničke proizvode kroz veleprodaju prodajemo isključivo registriranim salonima.

Za više informacija obratite se na:

SALON PREMIUM

salonpremium.com

 
Najnovije objave pratite na:

 • 481
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

 • 481
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK