Matrix - Tonal Control - Hairstyle News 2024
Fotografije | Matrix

Postignite savršene bakrene i plave nijanse s novim Tonal Control nijansama!

Posjetite nas 16. i 17. 3. 2024. na Matrixovom štandu na Hairstyle News festivalu u Opatiji i saznajte sve o koloraciji Tonal Control i liniji Food For Soft koja slavi svoju prvu godinu! Očekuju vas brojne nagrade na Matrixovom „Kolu sreće“! Zaigrajte i okušajte svoju sreću! Vidimo se u Opatiji!

Matrix_trendovi

Trenutni trendovi nalažu toplije bakrene i blond nijanse, a Matrix se pobrinuo da frizerima ponudi nove Tonal Control nijanse koje će njihovim klijenticama osigurati boju kakvu baš žele!

Matrix_nove nijanse

S novih 9 nijansi Matrix proširuje postojeću Tonal Control paletu boja te tako uvijek ide ispred vremena te tako zadovoljava sve potrebe frizera i njihovih klijentica.

Matrix_nijanse

Tonal Control odnosno gel toneri su toneri na koje se možete u potpunosti osloniti za vrhunsku kontrolu nakon posvjetljivanja jer je oksidacija vidljiva u stvarnom vremenu. Boja formule postupno tamni kako oksidira tako da točno znate kada je vrijeme za ispiranje.

Matrix_rezultati

Boja svake formule predstavlja dominantan odraz obitelji nijansi za vrhunsku predvidljivost. Tonal Control pruža multidimenzionalne boje visoke postojanosti za dugotrajni rezultat.

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK