L'Oréal Professionnel Paris - Dia color
Fotografije | L’Oréal Professionnel Paris

L’Oreal Professionnel Paris s ponosom predstavlja inovativnu formulaciju u svijetu bojanja kose – Dia Color. Kroz spoj napredne tehnologije i stručnosti branda, Dia Color pruža brigu o kosi, vraćajući joj boju i sjaj.

L’Oréal Professionnel na Hairstyle Newsu 2024 u Opatiji!

Za više informacija o ovoj koloraciji 16. i 17. ožujka posjetite izložbeni prostor L’Oréal Professionnela na Hairstyle News sajmu gdje ćete uz malo sreće imati priliku osvojiti kompletan portfolio od 40 nijansi nove Dia Color, a sve posjetitelje očekuju i vrećice s poklonima!

Što su nam novo pripremili?

Kroz godine istraživanja i inovacija, L’Oreal Professionnel Paris razvio je ovu jedinstvenu semi permanentnu koloraciju, posebno dizajniranu za prekrivanje prvih sijedih i dodavanje sjaja.

L'Oréal Professionnel Paris - Dia color

Što Dia Color čini tako posebnom?

Istraživanje je pokazalo kako se s godinama melanin koji kosi daje sjaj i boju progresivno gubi. U početnim fazama gubitka melanina kosa postepeno gubi sjaj a s vremenom postaje i sijeda. Formula nove Dia color je bazirana na inovativnoj tehnologiji punjenja nedostatka melanina koja omogućuje popunjavanje praznina melanina u kutikuli, vraćajući kosi sjaj i reflekse prirodnog izgleda, za do 6 tjedana sjajne boje*.

Obogaćena njegujućim sastojcima poput karite maslaca i hijaluronske kiseline koji prodiru duboko u vlas, Dia color istovremeno omogućuje i dubinsku njegu i hidrataciju a formula sadrži ovisno o nijansi i do 92 % prirodnih sastojaka** te ne sadrži amonijak za ugodan miris. Samo pakiranje je ekološki dizajnirano te je u njega utrošeno 36 % manje sirovine, čak 27 tona papira manje a tuba je napravljena od 95 % recikliranog aluminija što pridonosi dugoročnim ciljevima održivosti branda.

Uz čak 40 predivnih nijansi koje odražavaju različite tonove i osobnosti, Dia Color je prava opcija za svakoga tko želi eksperimentirati s bojom svoje kose i vratiti kosi sjaj, bez straha od obaveze koju nosi permanentna koloracija.

* Instrumentalni test.
** Makismalan % prirodnih sastojaka kroz sve nijanse najmanje 84 %.

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK