L'Oréal Professionnel Paris
Fotografije | L’Oréal Professionnel Paris

L’Oréal Professionnel Paris kao generalni pokrovitelj i ovogodišnjeg Hairstyle News festivala priprema pravu poslasticu za sve ljubitelje koloristike. Početkom mjeseca je lansirana nova Dia Color a oni koji su je imali priliku prvi isprobati su upravo ambasadori i edukatori brenda.

Zavirili smo na trenutak u L’Oréal akademiju i donosimo vam prve komentare brand ambasadora!

Još će vam zanimljivija biti činjenica da edukatori branda Duško Masnić, Antonija Zefkić, Stephanie Kralj i Ana Barić otkrivaju svoju prêt-à-porter color kolekciju kroz inspirativni show na Hairstyle News pozornici, u subotu 16. 3. 2024. u 18 sati gdje će pokazati svoje najdraže lookove s novom Dia color koloracijom, kao i svoje viđenje trendova za nadolazeću sezonu.

L’Oréal Professionnel na Hairstyle Newsu 2024 u Opatiji!

Sadržaja neće nedostajati ni na izložbenom prostoru branda gdje vas očekuje nagradna igra u kojoj ćete imati priliku osvojiti novi SteamPod Moon Capsule Limited Edition, 40 tubi nove Dia Color ili Absolut Repair Molecular kućnu rutinu, a sve sudionike očekuju i goodie bags. Pobjednici nagradne igre bit će objavljeni 17. 3. 2024. u 13:00 sati na L’Oréal Professionnel izložbenom prostoru.

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK