L'Oreal Professionnel - iNOA
Fotografije – L’Oreal Professionnel

Želite 48% više sjaja*, 100 % prekrivanje sijede kose i vidljivo poboljšanje kvalitete kose? U tom slučaju, nova iNOA boja za kosu pravi je izbor za vas.

Ubrzan način života, brojne obaveze, bile one privatne ili poslovne, mnogima danas ne ostavljaju previše slobodnog vremena. Upravo to isto slobodno vrijeme želimo provesti kvalitetno i u okruženju koje je ugodno, a još kada i napravimo nešto za sebe, onda je zadovoljstvo neizbježno. Upravo jedan takav idealan bijeg od stvarnosti za svaku ženu jest odlazak u omiljeni salon, a vlasnici istih, iz godine u godine podižu ljestvicu svojom ponudom, uslugom i na kraju krajeva – proizvodima koji se nalaze u njihovim salonima.

L'Oreal Professionnel - iNOA iD

Kada je riječ o boji kose, postoje osobe koje vole eksperimentirati, a postoje i oni koji vole igrati na sigurno. U oba slučaja, ono što je izuzetno bitno je kvaliteta proizvoda te stručna ruka kojoj dajemo svoje povjerenje.

iNOA boja, kojoj već godinama vjeruju žene diljem svijeta, nastala je pod okriljem svjetski poznatog brenda L’Oréal Professionnel. Još 2009. godine, inovativna formula napravila je revoluciju na tržištu, a sve više stručnjaka za kosu lako joj se priklonilo te danas ne mogu zamisliti svoju svakodnevicu u svojim salonima bez nje.

Riječ je o boji za kosu koja ne sadrži amonijak, a sadrži čak 60% posto ulja. Fenomenalno prekriva 100% sijedu kosu, a boja je prekrasna i izražajna. Samim time, kosa ostaje kvalitetna i njegovana. Upravo zato jer ne sadrži amonijak, ne postoji neugodan miris koji većini ljudi smeta.

Brojni saloni diljem Hrvatske, također u svom radu koriste iNOA boje za kosu, a najnovija verzija oduševila ih je već pri prvom korištenju.

iNOA boje su nešto o čemu sam kao kolorist samo sanjao, a sada su dio naše svakodnevice u salonu bez koje ni ne možemo zamisliti istu“ – dodaje Marino Muzica iz frizerskog salona Circolo u Rijeci.

iNOA ambasador Marino Muzica – Frizerski salon Circolo – Uljarska ulica 2B, Rijeka
iNOA ambasador Marino Muzica – Frizerski salon Circolo, Rijeka

iNOA nudi luksuzno iskustvo bojenja u salonima, a nova formula, oduševljava i profesionalce i klijente. Ugodan osjećaj na vlasištu, veganska formula, 48% sjajnija kosa*, ODS tehnologija (60% ulja), bez dodanog voska – za jednostavnije nanošenje, samo su neke od prednosti koje ovu boju čine toliko poželjnom.

Tekstura, jednostavnost nanošenja i na kraju rezultat nakon korištenja iNOA boja za kosu su nadmašila sva moja očekivanja“ – priznaje Stanko Škarupka iz frizerskog salona Stanko iz Zagreba.

iNOA ambasador Stanko Škarupka – Frizerski salon Stanko – Ulica Baruna Trenka 7, Zagreb
iNOA ambasador Stanko Škarupka – Frizerski salon Stanko, Zagreb

Ono što će uvelike olakšati komunikaciju između frizera i klijenata je iNOA ID – novi alat za dijagnostiku uz pomoć kojeg je moguće i virtualno isprobati boju.

Moje klijentice često komentiraju kako ne mogu zamisliti kako bi im određena boja stajala. Veselim se koristiti ovu aplikaciju kako bi olakšale viziju sebe s novom bojom. Na taj način i one postaju dio procesa što je još uzbudljivije” – ističe Antonija Mužar iz Studija Antonija u Zagrebu.

iNOA ambasadorica Antonija Mužar – Studio Antonija - Preradovićeva ulica 24, Zagreb
iNOA ambasadorica Antonija Mužar – Studio Antonija, Zagreb

“iNOA mi omogućuje da pružim klijentima pravo luksuzno iskustvo bojenja. Još sada s veganskom formulom, što sve više klijentica cijeni i traži. Zadovoljna sam što sada i za klijentice s ovim zahtjevima imam rješenje” – dodaje Janja Lesjak Štumpfl iz Frizerskog salona Kreator u Slovenj Gradecu.

iNOA ambasadorica Janja Lesjak Štumpfl – Frizerski salon Kreator - Ronkova ulica 4, Slovenj Gradec
iNOA ambasadorica Janja Lesjak Štumpfl – Frizerski salon Kreator, Slovenj Gradec

“Sigurno ću iskoristiti iNOA [iD] dijagnostički alat kako bih diferencirao uslugu u salonu i omogućio personalizirano digitalno iskustvo u salonu” – priznaje Emin Salamović, iNOA ambasador.

iNOA ambasador Emin Salamović
iNOA ambasador Emin Salamović

“Kao kolorist obožavam iNOAu, klijentice će biti oduševljene rezultatom” – ističe Stanka Šimić iz Frizerskog salona Frizer u Velenju.

iNOA ambasadorica Stanka Šimić – Frizerski salon Frizer – Kardeljev trg 11, Velenje
iNOA ambasadorica Stanka Šimić – Frizerski salon Frizer, Velenje

Ono što također nije zanemarivo je novo ekološko (održivo) pakiranje, koje je izrađeno od kartonske kutije (FSC materijal), aluminijske tube od 95% recikliranog materijala i čepa od reciklirane plastike.

* Bez sastojaka i drugih proizvoda životinjskog porijekla.
** Instrumentalni test vs. prije bojenja.

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK