Frizerski trendovi bojanja i šišanja kose – jesen-zima - Suzie McGill

Suzie McGill, umjetnička direktorica Rainbow Room International

BOB FRIZURE

Bob frizure su klasične frizure koje zapravo nikad u punom smislu ne izlaze iz mode. Ove jeseni i zime možemo očekivati punije bob frizure s čvršćom vanjskom linijom i u potpunosti zaglađene kako bi se dodatno naglasio sjaj kose te u kombinaciji sa šiškama koje prekrivaju obrve kako bi zaglađeni izgled u potpunosti došao do izražaja.

MULLETS – MODERNE FUDBALERKE

Za one koje žele odisati vibrom cool djevojke, jedna od trenutno najtraženijih frizura popularna je fudbalerka, a taj trend nastavit će se i tijekom ove jeseni i zime. Riječ je o frizuri koja je pri vrhu glave kraća, dok su krajevi kose ostavljeni dužima te koja najbolje izgleda uz tek malo stiliziranja kako bi se postigao takozvani razbarušeni izgled. Za potpuno moderan izgled apsolutno je važno ovu frizuru upotpuniti kratkim, gotovo mikro šiškama čime će cjelokupni dojam biti još upečatljiviji.

TWEED BLONDE

Hladno plave i zlatno plave nijanse koje su posljednjih godina najčešće korištene tijekom jeseni i zime, ove će godine zamijeniti takozvana tweed blond nijansa. Riječ je o boji koja zapravo obuhvaća razne nijanse plave, a sve kako bi kosa dodatno dobila na svojoj punini i multidimenzionalnosti te djelovala što prirodnije, njegovano i sjajno. Tweed blond tako uključuju tople, zlatne nijanse u kombinaciji s hladnijim, pepeljastim nijansama te se upravo time postiže prirodni, neutralni blond izgled.

SJAJNA BAKRENA BOJA

Sjajna, luksuzna bakrena boja definitivno je jedna od glavnih boja ove jeseni i zime, a idealna nijansa za ovu sezonu najbolje se može opisati kao svojevrstan spoj bakrene i smeđe boje. Riječ je o boji koja je nježnija i suptilnija od klasične bakrene narančasto/crvene boje te se čini kao da u završnom tonu sadrži i smeđu boju, a ipak i dalje ostaje odvažna i neustrašiva. Ovo je boja koja je toliko divna da automatski daje dodatni sjaj cjelokupnoj frizuri, a najbolje dolazi do izražaja kada je kosa iznimno sjajna i njegovana pa su iz tog razloga redoviti tretmani, odlasci frizeru i korištenje šampona za očuvanje boje apsolutno neophodni.

OIL SLICK PETROL NIJANSE

Za one koje ove sezone žele nešto svijetlije i odvažnije tu je oil slick petrol boja, odnosno takozvana tehnika „naftne mrlje“. Riječ je o tri boje koje se mogu koristiti zasebno, ali i u kombinaciji, a upravo tada doista i podsjećaju na sjaj naftne mrlje. To su redom: tamna, ametist ljubičasta, mornarsko plava i šumska zelena. Svaka od ove tri nijanse najbolje dolazi do izražaja na smeđoj podlozi te tada kosi daje dodatni sjaj, no ukoliko želite doista očaravajući izgled, kombinirajte ih sve tri zajedno.

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK