Fotografije – L’Oréal Professionnel Paris

L’Oréal Professionnel Paris, generalni pokrovitelj ovogodišnjeg Hairstyle News festivala u Opatiji, za sve frizerske profesionalce, koji posjete njihov izložbeni prostor, priprema brojne poklone i nagradnu igru s glavnom nagradom u vrijednosti od 600 €. Više informacija o tome kako doći do poklona i sudjelovati u nagradnoj igri pronađite u ovom članku.

Predstavljamo L’Oréal Access, online edukacijsku platformu koja frizerima nudi osnovne upute o korištenju proizvoda, edukaciju o inspirativnim tehnikama te module za e-učenja. Pridružite se Accessu i budite u toku sa novostima, educirajte se iz udobnosti svoga doma ili salona 24/7 na hrvatskom ili slovenskom jeziku.

L’Oréal Access mjesto je gdje možete pronaći inspirativne i edukacijske sadržaje profesionalnih brendova L’Oréal grupacije: L’Oréal Professionnel Paris, Redken, Kerastase i Matrix.

Edukacija na dlanu 24/7 nudi korisnicima mnoštvo materijala za učenje: dostupni vodiči o upotrebi proizvoda koje možete preuzeti na svoj mobilni telefon, e-učenja, moduli, detaljne tehničke tečajeve korak po korak, kvizovi za provjeravanje znanja…

BOJA: Shvatite kako boja za kosu funkcionira i principe koji utječu na vaše rezultate.
ŠIŠANJE: Izgradite čvrst temelj u vještinama šišanja i steknite razumijevanje metoda i alata koji se koriste.
STILIZIRANJE: Usavršite se u oblikovanju i naučite najbolje alate i proizvode koje možete preporučiti svojim klijentima.
POZNAVANJE PROIZVODA I POSLOVANJA: Naučite kako koristiti naše proizvode uz potrebne ključne informacije od naših stručnjaka o temeljnim vještinama.

Prijavite se za povezivanje i učenje uz #lorealaccess i osvojite nagradu

Pozivamo vas da na Hairstyle Newsu u Opatiji 25. i 26. ožujka 2023. posjetite izložbeni prostor L’Oréal Professionnel brenda gdje ćemo vas upoznati detaljnije s L’Oreal Access edukacijskom platformom i njenim pogodnostima. Svi frizeri koji se uspješno registriraju na Access, na našem štandu dobiti će poklon paket te sudjelovati u velikoj nagradnoj tomboli sa glavnom nagradom u vrijednosti većoj od 600€.

Sretnog dobitnika vrijednog poklon paketa proglasit ćemo na L’Oréal Professionnel štandu 25. 3. u 17:30h.

Vidimo se na Hairstyle News festivalu u Opatiji. Dođite po svoj goodie bag poklon i priliku da osvojite glavnu nagradu u vrijednosti većoj od 600€! Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je da se prijavite u subotu 25. 3. 2023. najkasnije do 17:30 sati. A za goodie bag poklone to možete napraviti i tijekom nedjelje 26. 3. 2023. Vidimo se!

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK