Davines - Romance in Parma
Fotografije | Davines

ROMANCE IN PARMA | 19. – 22. 4. 2023.
FRIZERSTVO, UMJETNOST, KULTURA, EDUKACIJA & GASTRONOMIJA

Želite li upoznati i kušati glavni grad parmezana i vrhunske gastronomije? Želite iskusiti vrhunce umjetnosti i visokotehnoloških naprednih materijala i tehnike s kojima možete uz ljepotu poboljšati svoj život i svijet oko vas? Želite steći korisna znanja od ljudi i kompanije koji rade na novim konceptima uspješnosti u poslovanju?

Davinesovo četverodnevno romantično-edukativno all inclusive putovanje pruža vam jedinstvenu priliku da sve to doživite sa svim svojim osjetilima.

Parma – grad arhitekture, gastronomije, umjetnosti

Po prvi put u povijesti slovenski i hrvatski frizeri zajedno otići će na iskustveni doživljaj u Parmu! Grad poznat po svojoj arhitekturi, glazbi, umjetnosti, pršutu, siru. Dom jednog od najstarijih sveučilišta na svijetu i Davines tvrtke. Posjet Parmi i hands on edukacija novo je iskustvo za dobivanje svježih umjetničkih inspiracija za kreativnost u vašem salonu. Zajedno ćemo doživjeti pravu, autentičnu Parmu i imati priliku doživjeti izvrsnu domaću hranu i vino u UNESCO-voj gastronomskoj prijestolnici.

Davines - Romance in Parma - putovanje

Workshop edukacija s Brianom Suhrom

Uz gastronomsko i kulturno iskustvo Parme, Davines Academy je pripremila i hands on edukaciju. U paket je uključen color workshop s Brianom Suhrom, Davinesovim International Master Trainer Managerom, koji je dio Davinesa već 12 godina. Pod svojim okriljem ima cijeli stilistički i umjetnički tim Davines International. U Davines Villageu, u prostorima Akademije sudjelovat ćete u cjelodnevnom workshopu, kojeg je Brian pripremio za vas.

Workshop uključuje:
• Tehničku demonstraciju
• Radionica na lutkama. Fokus: blonde inspiracija. Bit će dostupna dva različita modela lutki, po osobnom izboru
• Edukacije će imat prijevod na slovenski i hrvatski jezik
• PS. Ne zaboravite spakirati svoj osobni frizerski pribor za put!

Davines Village

Povijest Davinesa

Upoznat ćete i esenciju Davinesa. Brenda koji je 1983. godine nastao u Parmi u Italiji od strane obitelji Bollati. Počeli su kao istraživački laboratorij, proizvodeći vrhunske proizvode za njegu i bojanje kose za renomirane kozmetičke tvrtke širom svijeta. Nakon desetljeća razvijanja njihove stručnosti počeli su stvarat vlastit brand Davines, koji ima profesionalne proizvode za bojanje i njegu kose isključivo za salone. Postali su prisutni u više od 90 zemalja s multikulturnim osobljem. Osim glavnog ureda u Parmi – sela Davines – imaju urede u New Yorku, Londonu, Parizu , Mexico Cityju, Denventeru i Hong Kongu.

Davines Village

Davines Village – mjesto ljepote, održivosti i dobrobiti

Na samom putovanju upoznat ćete Davines Village koji pokazuje prave vrijednosti Davines tvrtke: ljepotu, održivost i dobrobit. Ovaj arhitektonski projekt usredotočuje se na dobrobit onih koji ovdje rade i žele predstavljati mjesto gdje etika i estetika koegzistiraju u skladnoj ravnoteži.

Davines Village

Izgrađen na površini od 77.000 četvornih metara, kompleks uključuje prostore posvećene uredima, obuci, laboratoriju za istraživanje i razvoj, proizvodnom pogonu i skladištu. Razvijena počevši od koncepta “doma”, struktura sela reinterpretira arhetipove tradicionalnih talijanskih kuća na suvremen način, naglašavajući Davinesove obiteljske korijene.

Davines Village
Davines Village

Davines botanički vrt

A posebno vam želimo pokazati doživljaj botaničkog vrta koji je dio Davines sela. To je pravi “laboratorij na otvorenom” s brojnim biljkama, voćkama i povrćem. Prije svega, ovo je mjesto namijenjeno laboratoriju za istraživanje i razvoj, gdje mogu eksperimentirati uzorkovanjem i testiranjem prirodnih sastojaka. Ovih 3.000 četvornih metara znanstvenog vrta igrat će informativnu ulogu, omogućujući posjetiteljima da iskuse prirodne sastojke sadržane u formulama Davinesovih proizvoda. I kao centralna točka, staklenik ugošćuje biljke tropskog podrijetla.

Davines Village
Davines - Romance in Parma - putovanje

Ako smo vas zainteresirali sa svim ovim fotografijama i ako ste prepoznali jedinstvenu priliku da sudjelujete u četverodnevnom nezaboravnom edukativnom, kulinarskom i romantičnom putovanju sa svojim kolegama frizerima, ne propustite ovu priliku doživjeti blagodati Davinesove zajednice i putovanja u predivnu Parmu.

Davines - Romance in Parma - putovanje

Vidimo se uskoro u Parmi!

Broj mjesta je ograničen! Prijave se vrše putem vašeg prodajnog predstavnika ili putem e-mail adrese davines@orbico.com.
Kontakti prodajnih predstavnika: Petra Dolić: 095/3445 291, Nikolina Meić: 095/3445 204 i Anamarija Mamić: 095/3444 103

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK