Londa Professional frizerska edukacija
Fotografije: Londa Professional

Pridružite nam se na besplatnoj edukaciji!

Želite promjenu i nešto novo u vašim salonima? Želite najbolje za vaše klijentice i htjeli biste ih dodatno usrećiti? Želite upoznati kreativnost bez granica? Želite svoje blond radove podići na višu razinu? Pridružite nam se na besplatnoj edukaciji i uživo upoznajte brend Londa Professional i najnoviji trend #MoneyPiece tehniku toniranja uz njihovu novu liniju Color Tune!

Londa Professional - frizerska edukacija - Đorđe Belić i Ivan Glavaški

Kako biste više saznali o Londa proizvodima te novim tehnikama i uslugama koje omogućava nova Londa linija Color Tune pridružite nam se na besplatnom eventu na kojem će nastupiti edukatori Đorđe Belić i Ivan Glavaški, i gdje ćete moći pitati i saznati sve što vas zanima. U ovom članku ukratko ćemo vam predstaviti brend Londu, edukatore koji će nastupiti na ovom besplatnom eventu, a na kraju se nalaze i informacije kako do besplatnih ulaznica!

Londa Professional - frizerska edukacija

O brendu Londa Professional

Sa svojom dugom tradicijom Londa Professional brend je uvijek bio prava podrška frizerima da u svom salonu postižu fantastične rezultate. To je brend koji frizerima nudi široku paletu proizvoda koja je u isto vrijeme vrlo praktična i jednostavna.

Londa Professional - frizerska edukacija

Od permanentnih i polu-permanentnih boja s kojima možete postići savršene rezultate do posvjetljivača koji vam pružaju ujednačeno posvjetljivanje bez neželjenih toplih tonova. Londa je brend s kojim kao kolorist možete postići sve što zamislite!

Londa Professional - frizerska edukacija

Divne kreacije Londa artista diljem svijeta!

Naravno, obzirom da svaki klijent u salonu želi posebnu i učinkovitu njegu kose Londa Professional je za vas pripremila veliki broj linija za njegu specifičnih problema kose i vlasišta. Kada na to dodamo da dolazi iz Wella obitelji onda znate da je kvaliteta zagarantirana!

Londa Professional - frizerska edukacija

„Svaki čovjek želi da njegov život bude pojednostavljen, a isto to žele i frizerski saloni današnjice. Saloni danas žele da proizvod kojeg koriste bude upravo takav, da dobiju super rezultate u koje vjeruju, žele proizvode u koje mogu vjerovati, a s druge strane žele dobar odnos cijene i kvalitete, e to je priča Londa Professional branda“, Đorđe Belić, Wella edukator Adriatic regije ovim riječima opisuje Londu Professional.

Londa Professional - frizerska edukacija - Đorđe Belić

Đorđe Belić, Wella edukator na Londa seminaru u Osijeku. Njegove predivne radove možete pogledati na njegovom Instagram profilu.

„Jako sam sretan što mogu raditi i educirati frizere u suradnji s Londa Professionalom. Vjerujem kako smo mi frizeri izrazito kreativne osobe i kako nam je potrebno pojednostaviti život kada su u pitanju proizvodi koje koristimo u našim salonima. I to je ono što volim kod Londa brenda, jednostavnost i mogućnost kreiranja nečeg drugačijeg.

Svaki frizer koji je posjetio naše edukacije oduševljen je rezultatima i kvalitetom nakon bojenja i tretmana, a ja sam oduševljen jer ćemo u Zagrebu predstaviti nove blond tonere Color Tune za koje vjerujem da će vas oduševiti i rezultatom i brzinom upotrebe. Napravljeni su tako da neutraliziraju sve neželjene tonove u kosi i da to urade veoma brzo, a da pritom sačuvaju zdravu strukturu vlasi“, rekao nam je Đorđe Belić.

Londa Professional - frizerska edukacija

Trendovi danas

Najveći dio usluga bojanja u salonima su blond usluge. Blond kao rezultat, pored pokrivanja sijede kose ili izrade pramenova, upravo je takva usluga. Usluga koju klijent ne može ili stvarno teško postiže sam kod kuće. Kvalitetne blond usluge i dalje su nezaobilazni trend u salonima!

Londa Professional - frizerska edukacija

Divne kreacije Londa artista diljem svijeta!

Blonde toniranje

„Danas je ovo ključna trend usluga u salonima i postoji više opcija za postizanje različitih blond rezultata. U Londa Professional asortimanu tu su permanentne i polu permanentne boje, a također i dekoloranti, Londa Blondoran i Blondes Unlimited, što nam daje više opcija kada pričamo o stvaranju Blonde rezultata.

Najčešće, kada radimo Blonde uslugu u salonu, radimo i korekciju boje što iziskuje dosta vremena kojeg najčešće ili vi ili vaš klijent nemate, a istovremeno svi žele savršenu blond boju. Zato je potreban proizvod koji će brzo i efektivno napravit korekciju blond boje, uz jedinstvene rezultate boje od korijena do vrhova i moderan rezultat bez neželjenih tonova. Upravo zato predstavljamo vam savršenu liniju Color Tune“ rekao nam je Ivan Glavaški predstavljajući nove trendove.

Londa Professional - frizerska edukacija - Ivan Glavaški

Poznat po imenu »Ivan Divan Kreativan«, Ivan Glavaški je Wella edukator za Hrvatsku, a njegove kreacije možete pogledati na njegovom Instagram profilu.

Upoznajte najnovije tehnike toniranja uz nove Londa Color Tune Express Blonde Tonere

Najveći dio usluga bojanja u salonima su blond usluge. Blond kao rezultat, pored pokrivanja sijede kose ili stvaranja predivnih pramenova jedna je od usluga koju klijent ne može postići kod kuće.

Zato je Londa Professional osmislila nove Color Tune Express Blonde tonere s nježnom formulom koji nam daju blond rezultate s puno sjaja. Odlični su za bilo koju tehniku bojanja, kao što je primjerice Balayage, ali i za ostale tehnike koje se koriste za posvjetljivanje kose. Svojom brzinom i jednostavnim nanosom stvaraju savršenu kolor korekciju ili drugim riječima takozvano toniranje.

Londa Professional - model before/prijeLonda Professional - model after/poslije

Rezultat toniranja s Londa Color Tune Express Blonde tonerom

Nova linija Color Tune donijela je i nove tehnike bojanja, a jedna od njih je i Money Piece, rastući trend za plavuše. Money Piece je tehnika koja se sastoji od individualnih pramenova koji uokviruju lice i nude sun-kissed izgled.

Ključ ovog rezultata je rad s malim sekcijama u foliji kako bi osigurali dobar kontrast svijetlih i tamnih sekcija s ciljem postizanja savršenog krajnjeg rezultata. Ova tehnika se može iskombinirati s balayage ili ombre lookom. Money Piece pruža dvije različite tehnike: Bold Money Piece look i Soft Money Piece look.

Osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

Pridružite nam se na ovom besplatnom događanju gdje ćete bolje upoznati brend Londa Professional i nove #MoneyPiece tehnike toniranja.

Londa Professional event održat će se u nedjelju, 6. studenog 2022. u prostoru Matis Absolute Lounge pored dvorane Lisinski u Zagrebu s početkom u 10 sati. Broj mjesta je ograničen.

Za dodatne informacije i rezervaciju svojih mjesta možete se javiti prodajnim predstavnicima ili na Instagram profil.

Kontakti prodajnih predstavnika i edukatora:

Branko Popović: 095 344 4368 ili branko.popovic@orbico.com
Dane Čuić: 095 344 4365 ili dane.cuic@orbico.com
Ivan Glavaški: 095 344 4472 ili ivan.glavaski@orbico.com


Londa Professional – Soft Money Piece look

Londa Professional – Bold Money Piece look

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK