Alexandr Cherepovich, proslavljeni je ruski berber s prepoznatljivim imenom u kreiranju muških frizura. Njegova popularnost neizmjerno raste na društvenim mrežama, dosegnuvši više od 740.000 pratitelja na svojim Instagram profilima što svjedoči o širokom utjecaju koji ima u svetu barberske umjetnosti.

Svoj put započeo je u Sankt Petersburgu, gdje je već u mladosti otkrio svoju strast prema frizerskom zanatu. Svojom predanošću i disciplinom u oblikovanju frizura i brada te izuzetnim komunikacijskim vještinama, brzo se izdvojio u barberskoj zajednici postajući globalno prepoznatljivo ime.

S više od 12 godina iskustva u radu s klijentima, Alexander je stekao i reputaciju mentora koji ne samo što s lakoćom prenosi osnove znanja, već i pridaje posebnu pažnju strogim kontrolama kvaliteta i preciznim procedurama u kreiranju frizura. Njegova stručnost i posvećenost doveli su ga do odluke da podijeli svoje bogato znanje s budućim generacijama barbera.

Ne propustite priliku učiti od istinskog profesionalca poput Alexandra Cherepovicha i postanite pravi guru muškog friziranja! Sudionici Look&Learn seminara dobivaju certifikat o sudjelovanju.

Look &Learn seminar s Alexandrom Cherepovichem se održava u sklopu programa Serbia Barber Week na Sajmu kozmetike Dodir Pariza u Beogradu. U sklopu edukacijskih programa će se održati i brojne druge edukacije, edukaciju s Alexandrom Cherepovichem smo izdvojili zbog jedinstvene prilike sudjelovanja na njegovoj edukaciji. Više informacija što će se sve događati na Sajmu kozmetike Dodir Pariza pronađite ovdje.

Vrijeme edukacije: u nedjelju 7. 4. 2024. od 16:00 do 20:00

Mjesto održavanja: Hala 3 na Beogradskom sajmu (Google lokacija).

Cijena edukacije s popustom: 125 EUR

Alexandra Cherepovicha možete pratiti na: @alexandr_cherepovich, @cherepovich.pro i @menscutstudio.

Kada kupite ulaznicu na email adresu koju ste naveli dobit ćete svoj QR kod.
S tim QR kodom ulazite na Sajam kozmetike koji se održava u Hali 3 na Beogradskom sajmu.
Na ulazu u Halu 3 pokažite QR kod, zatim na Info pultu preuzimate narukvicu za sudjelovanje na Look&Learn seminaru s Alexandrom Cherepovichem.

Za prijavu sudjelovanja na Look&Learn seminaru s Alexandrom Cherepovichem ispunite svoje podatke u ovom obrascu. Po podacima iz prijave poslat ćemo vam račun za sudjelovanje. Za potvrdu sudjelovanja potrebno je platiti račun najkasnije do srijede 4. 4. 2024.

  *Radi tiska diploma upisati točna imena i prezimena sudionika (odvojeno zarezom ili u novi red).


  Podaci za račun:

  Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

  SVIĐA VAM SE ČLANAK?
  PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
  PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

  PREDHODNI ČLANAK
  SLJEDEĆI ČLANAK