Hairground akademija - Ante Šimundić - Medavita modeli

Na Hairground akademiji gostuje poznati splitski frizer Ante Šimundić. Na seminaru će predstaviti najnovije frizerske trendove u bojenju i šišanju kose. Osim toga, upoznat će vas kako s Medavitinim tretmanima i proizvodima poboljšati ponudu salonskih usluga te kako dobiti zadovoljne klijentice koje se vraćaju u salone. Također će predstavit i najekskluzivnije svjetske škare Hikari koje su top novitet na hrvatskom tržištu.

Ante Šimundić, renomirani frizer stilist iz Splita, trenutno uspješno vodi svoj frizerski studio „Ante“ u Splitu, a među njegovim brojnim klijentima našli su se i Severina, Jelena Rozga, 2Cellos i druge poznate osobe! Ante je stručnjak za sve vrste trendova, a njegov Instagram pun je inspiracije.

2005. godine osvaja nagradu za najboljeg frizera na natjecanju u Opatiji, nakon čega svoje školovanje nastavlja na Vidal Sassoon akademiji u Londonu i brojnim drugim frizerskim edukacijama diljem Europe. Ante vjeruje kako je kontinuirana edukacija najvažniji korak u usavršavanju frizera, a svoje široko znanje i iskustva podijelit će s polaznicima Hairground akademije!

Medavita – sve za čime žudi zdrava i predivna kosa

Medavita B-Refibre - Hairground - Ante Šimundić

„Od Medavite sam prvo prema preporuci počeo koristiti proizvode za njegu, a nakon što sam isprobao i boje, potpuno sam se uvjerio u kvalitete brenda i koliko rezultati mogu biti fantastični! Tretmanske linije poput nove B-Refibre, osim što u potpunosti revitaliziraju kosu prema njezinim potrebama, također omogućuju dodatnu opuštenost klijenata u salonu, a svoju kreativnost najviše mogu osloboditi uz Luxviva, Choice i Color Non Color linije boja“, rekao nam je Ante Šimundić.

Zdrava kosa uz predivno salonsko iskustvo trend je koji nikada nije bio aktualniji. U videu pogledajte kako uz Medavitin B-Refibre tretman možete potvrditi svoj autoritet stručnjaka za predivnu kosu i zadovoljstvo vaših klijentica.

Više od 50% kolorističkih usluga u salonima je posvjetljivanje kose

Medavita je nedavno lansirala Blondie, liniju proizvoda posvećenih svim tipovima blond kose. A kao profesionalni kolorist i Ante je svoje blond klijentice upoznao sa svim prednostima koje Blondie ima.

„Godinama posvijetljujem svoju kosu i vodim borbu sa suhoćom i pucanjem vrhova. Nakon što sam na posljednjem tretmanu upoznala Blondie, odlučila sam održavati svoju hladnu nijansu i kod kuće uz Ice Blonde masku i No Breakage serum protiv lomljenja vrhova“ govori klijentica iz Splita.

Hikari – Prvi izbor škara najpoznatijih svjetskih stilista i stilističkih akademija

Najekskluzivnije svjetske škare od sada su dostupne i u Hrvatskoj. Razlog njihove dugogodišnje dominacije binama najprestižnijih svjetskih evenata poput NAHA (North American Hairstylist Awards) nije zbog snažnog marketinga, nego isključivo zbog neprikosnovene kvalitete ručne izrade tradicionalnom Japanskom metodom koja je prepoznata u krugovima najelitnijih svjetskih umjetnika.

Hikari je prvi proizvođač na svijetu koji je uveo koncept konveksne zakrivljenosti oštrice, te se njihov ručno rađeni nož razlikuje od svih ostalih zbog svoje zakrivljenosti „konveksnosti i konkavnosti“ u sve tri osi. Takav dizajn je nemoguće proizvesti suvremenim strojnim metodama.

Hikari Precision Convex Edge kombinira ručno brušeni vanjski nož sa šupljom (konkavnom) unutarnjom oštricom. Obje oštrice su polirane ručno do oštrine britve. Ovakav rub nema nazubljenja niti konvencionalni kos ili vanjski rub, što čini Hikari škare najpreciznijim škarama na svijetu.

Hikari škare se mogu kreirati personalizirano za svakog klijenta prema njegovom stilu, razini znanja te fizionomiji ruke. Svačiji rad je jedinstven i upravo zbog toga Hikari omogućuje unikatnu personalizaciju škara po mjeri svakog umjetnika/stilista.

Edukacija by Ante Šimundić na Hairground akademiji

Ante će na Hairground akademiji polaznicima seminara pokazati kako uz Medavitu postići jedinstvene rezultate. A predstavit će i škare vrhunskog japanskog brenda Hikari pomoću kojih će pokazati najnovije trendove i aktualnosti u šišanju. Na modelima će biti prikazane tehnike poput Face Framing šišanja, ali i savjeti i trikovi za izradu Balayage-a uz korištenje proizvoda iz linije Blondie.

Ne propustite ovu priliku stručne edukacije s gostom stilistom i hrvatskim ambasadorom za Medavitu koja se održava u nedjelju 27. 6. od 10 do 12 sati. Požurite s prijavama, ostalo je još malo slobodnih mjesta! Za prijave na seminar frizeri se mogu javiti svojim prodajnim predstavnicima ili na broj 091 2030 320.

Za više informacija obratite se na:

HAIRGROUND d.o.o.

01 6262 688

info@hairground.hr

 
Najnovije objave pratite na:

 
 • 504
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

 • 504
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK