Street Style Looks by Indola
Fotografije: Tomislav Huha za Indolu; Denis Vidović za Hairstyle News

Stigli su dugi ljetni dani koji unose više svjetla i topline u naše živote, a poslužili su i kao inspiracija za nastajanje najnovije #Indola #StreetStyleSummer kolekcije, ali i za stvaranje savršenih ljetnih lookova uličnog štiha – The Tousled Bronde i The Lived in Platinum. Koliko su odlični ovi lookovi govori i činjenica da je provedena lokalna kampanja na kojoj su sudjelovale tri mlade frizerke, Indola edukatorice za Hrvatsku, prilikom koje su snimile mnoštvo inspirativnog i edukativnog sadržaja koji će se postepeno objavljivati na Instagram profilu Hairstyle Newsa. Kampanja je snimljena u ASK akademiji u Zagrebu.

Indola snimanje lokalne kampanje

O samom snimanju razgovarali smo s Nikolinom Kelava, voditeljicom edukacija na ASK akademiji, koja nam je ukratko ispričala kako je bilo na snimanju, tko je sve sudjelovao i što se radilo.

Nikolina Kelava: “S ljepšim i vedrijim vremenom, došlo je i vrijeme da predstavimo našu Indola Street Style Summer kolekciju. Ova kolekcija donosi dva looka: The Tousled Bronde i The Lived in Platinum, oba prekrasna, prozračna, različita looka koje spaja ta jednostavnost po kojoj je Indola poznata.

Za snimanje smo angažirali naše nove snage u Indola timu: Jelenu Josipović (vlasnica frizerskog salona Frizzy hair) i Martinu Rašić (vlasnica salona TinaMarHair), obje Zagrepčanke. Svaka od njih je odradila jedan look i mogu reći da su rezultati, kao i modeli, jednostavno očaravajući.

Indola snimanje lokalne kampanje

Uz snimanje ljetne kolekcije, dan smo proveli i snimajući kraći How to video s novim Colorblasterima (nježni pigmetirajući regeneratori u boji, bez silikona, s veganskom formulom). U tome nam je pomogla još jedna nova članica tima, Antonija Šaškor, vlasnica frizerskog salona Exkluziv u Omišu. Ona se, kao i Martina i Jelena, pridružila Indola timu početkom ove godine, a odabrane su zbog svoje otvorenosti, kreativnosti i ponajviše zbog njihove želje, volje i ambicije da se razviju.

Ovim putem se zahvaljujem njima i cijeloj ekipi koja je radila na ovome. Nadam se da će vam se svidjeti što smo za vas pripremili jer, Indola – #SimplySmarter.“

Indola - snimanje Tousled Bronde
Priprema trenda The Tousled Bronde – Za završne rezultate i cijeli proces rada pratite Instagram profil Hairstyle Newsa!

Indola - snimanje Lived In Platinum
Priprema trenda The Lived in Platinum – Za završne rezultate i cijeli proces rada pratite Instagram profil Hairstyle Newsa!

A što kažu edukatorice?

Svoja iskustva sa snimanja podijelile su s nama i same edukatorice – Martina, Jelena i Antonija, a što za njih znači sudjelovanje u lokalnoj kampanji poput ove, saznajte direktno od njih.

Martina Rašić – TinaMarHair, Zagreb

Za mene je snimanje Indola Street Style Summer kolekcije bilo izlaženje iz moje komfor zone, ali u isto vrijeme privilegija da mogu Indolu kao urbani brand prikazati širom spektru kolega frizera te u konačnici samim klijentima koji njeguju urban, odvažan i mladenački stil“, podijelila je s nama Martina Rašić.

Martina Rašić edukatorica za Indolu

Jelena Josipović – Frizzy Hair, Zagreb

Snimanje Street Style Summer kolekcije je bilo jedno divno iskustvo prepuno doživljaja, smijeha, dragih i veselih ljudi, divnih modela i jako, jako puno posla, ali jedva čekam ponovno sudjelovati na takvom jednom divnom projektu. Hvala Indola timu na povjerenju i na tome što su uvijek uz nas frizere, što uvijek možemo računati i imati podršku od vas ❤“, rekla je Jelena Josipović.

Jelena Josipović edukatorica za Indolu

Antonija Šaškor – Exkluziv, Omiš

Jedno novo iskustvo iza nas je snimanje Street Style kolekcije na kojem je bilo jako veselo, puna smijeha i ugodnog društva. Jako puno posla, ali mi je bila čast predstaviti ovu kolekciju našim kolegama diljem Hrvatske. Hvala na prilici da sudjelujem i podijelim svoje znanje“, rekla nam je Antonija Šaškor.

Antonija Šaškor edukatorica za Indolu

O globalnim frizerskim trendovima

The Tousled Bronde – U ovom videu pogledajte originalni look napravljen od strane Indolinih međunarodnih edukatora koji pokazuje savršeno prirodnu kombinaciju posvijetljene kose brinete s nježnim toplim tonovima lješnjaka prirodnog izgleda i šišanjem koje donosi šarm 70-ih. Na Instagram profilu Harstyle Newsa pratite kako su naše frizerke postigle ovaj stil.

The Lived in Platinum – U ovom videu pogledajte originalni look napravljen od strane Indolinih međunarodnih edukatora koji pokazuje kako doći do odvažne blond boje, koju čak i šišanje dodatno naglašava. Tekstura je uglađena, a kosa ošišana bez slojeva kako bi se omogućilo da sjaj platine u potpunosti zablista. Na Instagram profilu Harstyle Newsa pratite kako su naše frizerke postigle ovaj stil.

PS. Želite unaprijediti svoje kolorističke vještine? Za sve zainteresirane, ASK akademija organizira i InSalon edukacije po frizerskim salonima, a za više informacija obratite se ASK akademiji ili svojim salon konzultantima.

Za više informacija i najnovije objave pratite na:

 • 595
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

 • 595
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK