Hikari - profesionalne frizerske škare - Shinichi Takahashi

Hairground akademija će ugostiti Shinichija Takahashija, vlasnika japanske tvrtke HIKARI, frizerskog profesionalca i edukatora šišanja. Na radionicama će biti predstavljene HIKARI škare, njihova pravilna upotreba i rezultati koji se upravo tim vrhunskim škarama mogu postići.

Ove radionice predstavljaju jedinstvenu priliku u ovom dijelu Europe u kojima se polaznici mogu iz prve ruke i sami upoznati i isprobati raditi s Hikari škarama te doživjeti vrhunskog profesionalca u radu s njima, kao i egzotičnost i kulturu Japana. Nakon edukacija koje je u proteklih mjesec dana održao u Indoneziji, Tajlandu i Novom Zelandu, Shinichi Takahashi po prvi put dolazi i u Hrvatsku!

Program radionica

Polaznici će na radionicama biti upoznati s teorijom i filozofijom brenda HIKARI i vrhunskom kvalitetom njihovih profesionalnih škara za šišanje. Osim toga, polaznici će imati priliku i sami isprobati tehnike koje do sada nisu prezentirane na našem tržištu za postizanje nevjerojatnih rezultata. Uz predstavljanje novog modela za klizno šišanje B-Dry, polaznici će upoznati i posebnu tehniku šišanja s efilir škarama te kako koristiti model B-Dry na pravilan način.

Informacije o održavanju radionica

Vrijeme održavanja: Radionice će se održavati tijekom 3 dana (u srijedu 12.10., četvrtak 13.10. i petak 14.10.) u prijepodnevnom (10:00 – 14:00 h) i poslijepodnevnom (16:00 – 20:00 h) terminu. Svaki polaznik sam bira željeni datum i termin prisustvovanja na radionici.

Cijena radionice: 600,00 kn (vrijednost lutke s prirodnom kosom na kojoj će polaznici vježbati i koja im ostaje u vlasništvu).

Broj polaznika po radionici: do 15 u jednom terminu

Hikari profesionalne frizerke škare – model B-Dry

Poseban naglasak na radionicama bit će na modelu B-Dry namijenjenom za klizno šišanje na suhoj kosi što će polaznici radionica moći i sami isprobati na lutkama. B-DRY model su specijalne škare koje se koriste za posebnu tehniku kliznog šišanja, koja se koristi u Japanu.

O Hikari škarama

Najekskluzivnije svjetske škare od prošle godine su dostupne i u Hrvatskoj. Razlog njihove dugogodišnje dominacije binama najprestižnijih svjetskih evenata nije zbog snažnog marketinga, nego isključivo zbog neprikosnovene kvalitete ručne izrade tradicionalnom Japanskom metodom koja je prepoznata u krugovima najelitnijih svjetskih umjetnika.

Hikari škare se mogu kreirati personalizirano za svakog klijenta prema njegovom stilu, razini znanja te fizionomiji ruke. Svačiji rad je jedinstven i upravo zbog toga Hikari omogućuje unikatnu personalizaciju škara po mjeri svakog umjetnika/stilista.

Pogledajte kako je bilo na radionicama koje su se održavale prošli tjedan u Novom Zelandu!

Požurite s prijavama

Ne propustite ovu priliku stručne edukacije s gostom stilistom iz Japana te prezentaciju vrhunskih profesionalnih frizerskih škara i tehnika koje se s njima mogu postići. Za prijave se možete javiti svojim Hairground prodajnim predstavnicima ili na broj 091 2030 320.

Za više informacija obratite se na:

HAIRGROUND d.o.o.

01 6262 688

info@hairground.hr

 
Najnovije objave pratite na:

 

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK