EMSIBETH-7

Emsibeth 2
Emsibeth 1

Različiti svjetovi koji su se susreli u ekskluzivnom Studiu 54 u New Yorku. Trend su 80-e godine, stepenasti rezovi, ekscentrične boje idealne za noćne provode u disko klubovima. Sve je to inspiracija za trend kolekciju proljeće/ljeto 2017., koju obilježava snažna i jaka žena, crne tkanine, printana grafika, prozirna odjeća i jeans.

Emsibeth 5

Za kolekciju proljeće/ljeto 2017. odabrali smo debi Anthony-ja Vaccarella za Saint Laurent. Inspiracija su 80-e godine, paleta tamnih boja, vinil tkanine, crna koža u kontrastu sa prozirnim materijalima, metalik boje i boje koje se prelijevaju. Na modne se piste ponovno vraća jeans u kombinaciji sa crnim topom dizajnera Gretela Zanottija, jednostavnosti minimalizam su u krupnom planu. Ženstvenost u smjelim izrezima i haljine sa jednim rukavom tipični su detalji koji obilježavaju 80-e godine u New Yorku.

Čiste linije, koje lagano podsjećaju na muške, naglašena ramena i hlače visokog struka. Ulična moda sa maksi đepovima, resice, i mrežaste tkanine su ponovno u trendu kao i bijela, žuta i crna boja.

Emsibeth 4

Nakit i modni dodaci su ‘’must have’’ za proljeće i ljeto 2017. Cipele sa petom u obliku slova Y oživljavaju mit o Saint Laurentu i zamjenjuju klasične cipele na petu. U modu se također vraćaju cipele na špic, ljetne čizme napravljene od laganih tkanina i otvorene sandale. Naušnice i naočale su velikih dimenzija a torbe malene ili velike sa metalnim ručkama. Ogrlice su metalne ili od pleksija, mogu biti velike u kombinaciji sa velikim narukvicama ili kao uske ogrlice uz vrat.

Emsibeth 3 Šminka je lagana i bazira se na prirodnom, nude izgledu bez konturiranja. U modu se vraća prirodni ali sjajni efekt. Boja postaje glavni protagonist, sjenila su pastelna, linije olovki za oči su čiste, grafičke i precizne. Ruževi su u prirodnim nijansama sa sjajnim, romantičnim efektom. U modu se vraća i francuska manikura ili sjajni nokti sa zlatnim gliterima kod korijena. Srebrni, zlatni lakovi ili ostale nijanse su apsolutni hit a tamne, metalik boje više nisu u modi.