Framesi - kolaz

Sporty Couture

Framesi 7

Ova je modna tendencija jako „aktivna“, puna energije i boja. Upravo je boja velika novost sezone: pune i čiste nijanse koje se odlično kombiniraju. Pravo veselje za stiliste koji žele kreirati jedinstvene kombinacije i ujedno zaštiti kosu. Framcolor BOLD je emulzija s pigmentima najnovije generacije koji zahvaljujući tehnologiji visoke koncentracije direktnih pigmenata tzv. „High Concentration Direct Pigments“, pruža odlične rezultate. Kosa je sjajna, kompaktna i zaštićena. Framcolor BOLD donosi četrnaest predivnih, živahnih i sjajnih nijansi te neutralnu kremu za kreiranje pastelnih nijansi.

Framesi 5

Ključna riječ na modnim pistama je kontaminacija. Kontaminacija materijala, laganih i upečatljivih kao što su najlon otporan na vjetar, podstavljene tkanine, neopren, modno obrađeni i istaknuti detaljima. Kontaminacija stila kombinirajući komade prave sportske odjeće (sportske majice s kapuljačama, kratke hlačice za boks ili košarku) s klasičnim komadima odjeće, i to vrlo suvremene kombinacije koje iznenađuju svojom elegancijom i profinjenošću.

Framesi 4

Modni dodaci, osobito cipele i torbice, uvijek predstavljaju sezonske promjene u modi. U tendenciji Sporty Couture, tenisice se odlično uklapaju u bilo koji pa i formalni izgled i omogućavaju udobne modne varijacije. Remenčići u boji sandala na visoku petu protežu se oko članka, a bejzbolska kapa je nezaobilazni dodatak ove sezone, kao i torbice koje se vežu oko struka.

Framesi 3

Polazna točka ove kolekcije je praktičnost inspirirana sportom. Frizure su nosive, volumeni mekani, a nijanse boja tople, uz šarene pramenčiće. Svaki prijedlog govori o trudu koji je posvećen kreiranju stila, ljubavi posvećenoj boji i proizvodima za završno oblikovanje koji kosi daju željeni oblik, sjaj i prirodnu fleksibilnost.

Framesi 2

Energija, toplina i senzualnost odlike su šminke u tendenciji Sporty Couture čime se ističe ljepota žene koja živi na otvorenome. Za savršen rezultat jako je važno kožu hidratizirati laganom kremom i nanijeti podlogu za ujednačavanje koja odgovara boji puti. Za usta, koja su najvažniji element, predlaže se jarko crvena boja trešnje.

Framesi 1

Aktivna i dinamična žena koja za sebe odabire tendenciju Sporty Couture nosi jako kratku frizuru punog volumena, uz pramenove koji naglašavaju lice. Ovaj stil odlično naglašava pogled pun samopouzdanja. Topla mahagonij crvena nijansa nadopunjena je preplanulom bojom kože izložene ljetnom suncu, a modri pramenovi na šiškama donose hladnije tonove kao glamurozan detalj koji čini ovaj stil jedinstvenim.